рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як отримати формальний атестат WebMoney

Вітаю Вас, шановні читачі мого блогу Вітаю Вас, шановні читачі мого блогу. Всі хто заробляють в інтернеті, в будь-якому випадку користуються однією з платіжних систем. Особисто я віддаю перевагу платіжній системі WebMoney і думаю, багато хто буде зі мною солідарні. Перед багатьма постає питання, а як же виводити зароблені гроші, перетворюючи електронну валюту в хрусткі купюри? Це питання я розкрию в одній з наступних статей, а сьогодні ми проведемо якісь підготовчі роботи, щоб можна було виводити гроші з WebMoney. У цій статті я розповім Вам, як отримати формальний атестат WebMoney, який необхідний для переведення в готівку електронних грошей.

Для початку невелика, але дуже хороша новина. Як Ви знаєте 23 травня був апдейт ТИЦ в Яндексі. У мене відразу подвійна радість, мій блог і кіно-сайт отримали по першій довгоочікуваної 10-ке ТИЦ. Невелике, але все таки досягнення!

Кожен новий користувач електронної платіжної системи WebMoney при реєстрації аккаунта отримує атестат псевдоніма. При цьому не перевіряються дані особистості людини, але такий аккаунт дуже обмежений у всіляких фінансових операціях з гаманцями.

Але нас цікавить виведення грошей з WebMoney на банківську карту. Для цього нам потрібно як мінімум отримати формальний атестат. Щоб це зробити нам потрібно перейти на сторінку WebMoney Паспорт . На ній можна ознайомитися з усіма видами атестатів. Рекомендую ознайомитися з кожним з атестатів, щоб бути в курсі, адже в майбутньому це може стати в нагоді.

Щоб отримати формальний атестат, натискаємо на кнопочку «отримати атестат» в лівій колонці внизу.

Нас перекидає на сторінку, де потрібно ввести логін і пароль від нашого аккаунта в WebMoney. Вводимо дані, доводимо, що ми реальна людина, ввівши капчу і натискаємо кнопочку «Увійти».

Далі нас просять ввести код, який нам вислали на мобільний телефон, який прив'язаний до аккаунту. Вводимо код з смс і ще раз натискаємо кнопочку «Увійти».

Нас перекидає в наш аккаунт в системі електронних платежів WebMoney. Тепер нам залишається ввести наші персональні дані, щоб отримати формальний атестат. Вводите дані тільки достовірні, адже від цього залежить, чи зможемо ми виводити гроші з WebMoney.

Тепер ми отримали формальний атестат WebMoney і нам стало доступно безліч різних фінансових операцій, але це ще не все. Для того щоб працювати зі сторонніми обмінними сервісами нам потрібно документально підтвердити наш WMID, тобішь рахунок у сервісі WebMoney. Це пов'язано з тим, що в квітні 2010 року компанія WebMoney заборонила стороннім обмінників працювати зі своїми клієнтами, без документального підтвердження.

Як же нам документально підтвердити наш рахунок у WebMoney? Це дуже легко! Попередньо нам потрібно підготувати відскановані копії або просто фотографії всіх значущих сторінок паспорта, а для жителів Російської Федерації ще й копію ІПН. переходимо на цю сторінку і бачимо кнопку «Виберіть файл». Завантажуємо всі необхідні фото з даними.

Важливий момент: у графі «Вкажіть мета завантаження файлу» залишаємо «звіряння паспортних даних». Також варто пам'ятати, що фотографії не повинні перевищувати 2 Мб в розмірі. Завантаживши, таким чином, всі фотографії, натискаємо кнопочку «Завершити завантаження».

Тепер залишається почекати 1-2 дні, поки адміністрація звірить дані, після чого Ваш аккаунт буде документально підтверджено.

На цьому у мене все. Сьогодні ми навчилися, як без особливих зусиль отримати формальний атестат WebMoney і документально його підтвердити. Підписуйтесь на оновлення мого блогу , Адже попереду ще багато цікавого!

З повагою Олександр фарбувальний

На десерт цікавий мультик під назвою «Життя грошей»

Перед багатьма постає питання, а як же виводити зароблені гроші, перетворюючи електронну валюту в хрусткі купюри?
Як же нам документально підтвердити наш рахунок у WebMoney?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com