рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вивчити англійську за 3 місяці?

  1. Занурення в англомовне середовище
  2. правильний репетитор
  3. Думайте і говорите по-англійськи
  4. Розширюйте словниковий запас
  5. Практика і ще раз практика

Вчи англійську - говорили нам в дитинстві батьки. Але навіщо, чому і як - ніхто не розповідав. Це тепер ми знаємо, що без знання іноземних мов в нашому світі доводиться туго. Шопінг, пошук потрібної інформації, підручники, книги та навчальні курси, спілкування і знайомства - Хоч куди кинься, всюди потрібна англійська. Так, без нього можна обійтися, але володіння іноземними мовами розширює наші горізонти.А в Інтернет-знайомствах так і зовсім хороший англійський є козирем в рукаві. Поки інші жінки будуть болісно розбиратися зі словниками і перекладачами, ви зможете швидко і невимушено завести бесіду з вподобаним іноземцем і зачарувати його не тільки своїм зовнішнім виглядом, але і ерудованістю.

Отже, ви серйозно мають намір вивчати англійську мову і хочете зробити це якомога швидше. Скажімо, за 3 місяці. Відразу варто відзначити, що досконально опанувати мову за такий короткий термін неможливо, навіть якщо ви лінгвістичний геній. Але вивчити основи, набрати мінімальний словниковий запас і зуміти спілкуватися на прості теми точно можна. Як же це зробити?

Занурення в англомовне середовище

Як показує практика, люди, що опинилися в чужій країні, навіть при початковому нульовому рівні володіння мови, за пару місяців освоюють його не побутовий рівні. І тому, ідеальним способом освоєння англійської було б переїхати на пару-трійку місяців кудись до Британії або США, але така можливість є не у всіх. Тому постарайтеся створити англомовне оточення у себе вдома.

Для цього переведіть мову всіх своїх девайсів і комп'ютерної техніки на англійську, слухайте англійські пісні, дивіться іноземні серіали і передачі. Навіть, якщо нічого не розумієте. Сприйняття чужої мови на слух - важливе вміння, особливо, якщо вам доведеться спілкуватися з співрозмовниками за допомогою голосового чату в скайпі або іншому мессенджере. Також можна написати на аркушах паперу фрази для спілкування або слова і розвісити їх на видних місцях - це допоможе візуальному сприйняттю інформації. Якщо у вас є друзі, які добре володіють англійською, спробуйте листуватися з ними, тренуйте комунікацію. Нехай навіть спочатку це будуть зовсім прості фрази.

правильний репетитор

Якщо ви не відчуваєте в собі сили займатися вивченням мови самостійно, то пошукайте репетитора. Але не просто викладача, а хорошого. По-перше, він повинен відразу запитати вас про ваших цілях, і якщо ви хочете підтягти розмовну мову, а він запропонує вам вчити звуки і букви алфавіту, то це не ваш варіант.

По-друге, краще якщо уроки будуть проходити англійською мовою. Як же так? Адже ви ще не знаєте його! Так, але навіть малюки в школах раннього вивчення мови спілкуються зі своїм вихователем англійською. Спочатку більше слухають, а потім і самі починають спілкуватися. Так і в вашому випадку - краще відразу у вир з головою, як то кажуть. Зате процес навчання буде йти швидше.

Зате процес навчання буде йти швидше

Думайте і говорите по-англійськи

Як це зробити? Дуже просто. У всіх нас в голові купа думок, з них і почніть. Спочатку вибирайте прості і часто повторювані по типу фрази «Щось я зголодніла - I feel like eating», «Треба зателефонувати мамі» - I have to call my mom »та інші подібні думки. Періодично відзначайте свої думки, записуйте їх, шукайте переклад в Інтернеті або онлайн-перекладачів, а потім повторюйте час від часу. Розвивайте цю звичку і з часом у вашій голові буде крутитися все більше і більше англійських слів і фраз, а при спілкуванні з іноземцями підсвідомість послужливо витягне їх з глибин і підкаже потрібну фразу. І не забувайте промовляти ці фрази вголос, а то так і залишитеся мовчазною співбесідницею.

Розширюйте словниковий запас

Без запасу слів навіть при знанні граматики нормально спілкуватися не вийде. Тому поставте перед собою мету - наприклад, за 3 місяці вивчити 2 тисячі слів. Багато? Але ж це всього лише 20-25 слів в день і 15 хвилин часу. Але важливо не просто гнатися за кількістю вивчених слів, а вчити їх якісно.

Правильніше вчити потрібні слова - ті, які складають основу мови. А як їх визначити? Зараз модно вважати, що для спілкування англійською мовою досить знати 1000 слів. І Інтернет повний частотними словниками з перерахуванням цієї чарівної тисячі. Але якщо зазирнути туди, то можна побачити купу прийменників або кілька форм неправильних дієслів. Це неправильний підхід.

Це неправильний підхід

Вибирайте потрібні для спілкування слова - це, перш за все, іменники і дієслова. У будь-якому реченні є дія, тому почати логічніше з вивчення поширених дієслів, причому вивчати краще відразу всіх їх форми.

Другий важливий момент - не вчіть просто слова. Метод шкільного словничка не працює. Ви визубрити ці безглузді для вас поєднання букв і забудете їх через тиждень. Набагато ефективніше запам'ятовувати слова в контексті, точніше навіть в конкретній ситуації. Це може бути блок з двох слів, фраза достовірніше або ціле речення. І ще добре допомагає придумувати образи, причому, чим незвичніше і фантастичнее вони будуть, тим краще. Рожевий слон втік по асфальту за соком в аптеку - саме такі маревні, але яскраві образи запам'ятовуються краще всього.

Практика і ще раз практика

Дуже допомагає у вивченні мов можливість практикуватися. Якщо ви освоюєте англійську мову з метою познайомитися, не чекайте поки опануєте їм досконало. Головне правило для початківців - почніть.

Якщо у вас вже є іноземні співрозмовники з сайтів знайомств, пробуйте на них практикувати всі вивчені слова, фрази і правила граматики. Для початку можна попрактикувати письмову англійську, а потім перейти до голосового спілкування. Не бійтеся здатися смішною, просто відразу попередьте співрозмовника, що тільки вчитеся і попросіть допомоги - чоловіки так люблять бути потрібними.

І як то кажуть Live and Learn! Удачі вам у вивченні англійської мови !!!

Post Views 2 352

Як же це зробити?
Як же так?
Багато?
А як їх визначити?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com