рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Яка зачіска обіцяє вдале заміжжя?

Які стрижки в моді цієї осені і взимку? Як з безлічі актуальних тенденцій вибрати щось для себе - щоб личило, молодило і освіжало образ? Як дізнатися, чи будуть ваші волосся лежати також ефектно, як на що сподобалася вам глянсовою зображенні, і чи буде зачіска легка в укладанні? «Правда.Ру» розповідає про все, що необхідно знати перед найближчим візитом до перукаря. Які стрижки в моді цієї осені і взимку

Яка зачіска обіцяє вдале заміжжя?

Ідея відвідати салон краси зараз дуже своєчасна. Красива стрижка, експеримент з кольором , Свіжий образ - хіба не цього нам так не вистачає в дні, коли все навколо тільки і роблять, що з похмурим, «авітамінозних» видом очікують приходу зими. Тим часом, деякі вчені стверджують, що вдалий похід до перукаря впливає на жіночий організм не менш благотворно, ніж двотижневий курс прийому полівітамінів! Все-таки позитивні емоції - велика річ, а нова зачіска - це кращий їх генератор.

Що актуально в цьому сезоні?
▪ Довга грива - тріумф гламуру і класики. Що не говори, а довге волосся незвичайно прикрашають. На зміну популярному в минулих сезонах образу хіпі (зовсім пряме волосся) прийшли об'ємні хвилі, виконані за допомогою великих бігуді , В стилі золотого століття Голлівуду.

▪ Пучок балерини. Для повсякденної вилазки у велике місто немає нічого кращого, ніж гладко зачесане волосся, зібране на потилиці. Але на московській Тижні Моди навіть дівчата в шикарних сукнях від Terexov були вірні мінімалізму в зачісці - їх голови теж прикрашав лаконічний пучок. Важливо, щоб волосся в такому укладанні сяяли і виблискували .

▪ Чубчики. Недбалі або рівно зрізаного, вони з новою силою захоплюють позиції.

▪ Боб. Ця стрижка з'явилася на початку ХХ століття, часів Коко Шанель, суконь вільного крою і зародження емансипації. як зазначає Euro-moda.ru , Саме велика Мадмуазель перша обстригла волосся і, тим самим, «обстригла» всіх наслідують їй панянок. Боб - це один із символів емансипації. Може бути тому він невпинно повертається і з кожним разом займає все більш міцні позиції?

▪ Аксесуари. В осінньому сезоні як і раніше актуальні всілякі обручі і пов'язки. Справжній хіт - обруч, що нагадує шнурок, двічі обмотаний навколо голови, приборкує об'ємну, Начесане, злегка недбалу копицю волосся. Такий образ на модному тижні в Москві запропонували стилісти Zimaletto.

Інші модні деталі зачіски, на думку порталу Newwoman.ru , - це
▪ прямий проділ, «гофровані» хвилі з помітним відступом від коренів і проділу,
▪ асиметрія-геометрія,
▪ креатив в ультра-коротких стрижках
▪ монохромність кольору (варіації по фарбуванню і мелірування пасом допускаються лише в межах дуже близьких відтінків одного і того ж кольору).

Читайте також Чим закінчився спір між блондинками і брюнетками?

Як вибрати свою зачіску?
Як ми робимо це зазвичай? За фотографією, гортаючи сторінки модного журналу або переглядаючи галереї на Інтернет-сайтах. Так можна увійти в курс всіх новинок творчої перукарні думки, почерпнути цікаві ідеї для свого образу, але ось підібрати стрижку, яка ідеально піде саме нам ... Ні, не те, щоб це було неможливо, просто потрібно слідувати декільком нескладним правилам.

▪ Виберіть кілька варіантів вподобаних зачісок і неодмінно захопіть їх на візит до перукаря . Його завдання не сліпо виконати ваші бажання, а вказати при необхідності, що обрана вами зачіска зовсім вам не підійде, підкреслить недоліки особи або поганий стан волосся.

Читайте також Чи врятують гарячі ножиці від волосся, що січеться?

Що робити якщо «лізуть» волосся?

▪ Пам'ятайте, що фотографія зачіски - лише модель. І такий вид, як на картинці, зачіска мала тільки в той момент, коли клацав затвор фотоапарата. Тобто та ж сама модель з тієї ж самої стрижкою, але в повсякденному житті виглядає інакше. А у вас і структура волосся інша, і колір - в загальному, як говорив граф Каліостро, «ви ж не розраховуєте на повну схожість?».

▪ Якщо ви хочете приховати або підкреслити певні риси обличчя (занадто високий лоб, подовжений ніс або похилий підборіддя), то звертайте увагу на стиль і довжину зачіски, а не на стандартні риси обличчя і ідеальну форму голови моделі.

▪ Чи варто користуватися інтерактивною фотогалереєю, де можна завантажити власне фото і «приміряти» різні

Яка зачіска обіцяє вдале заміжжя?

стрижки? Чому б і ні - це захоплююче і дає деякі уявлення що вам йде, а що ні. Однак не розраховуйте отримати стовідсотковий «прогноз сумісності».

Головне ж, щоб, кажучи стиліста: «Хочу зачіску як Вікторії Бекхем», ви хотіли б САМЕ її зачіска, яка, як ви свято впевнені, добре підійде вашому типу особи, волосся, фігури і т.д. А не думали: «Ось зроблю таку зачіску, стану такою ж красунею і вийду заміж за зірку футболу! »

Читайте також Нова зачіска змінює життя

Які стрижки в моді цієї осені і взимку?
Як з безлічі актуальних тенденцій вибрати щось для себе - щоб личило, молодило і освіжало образ?
Як дізнатися, чи будуть ваші волосся лежати також ефектно, як на що сподобалася вам глянсовою зображенні, і чи буде зачіска легка в укладанні?
Яка зачіска обіцяє вдале заміжжя?
Що актуально в цьому сезоні?
Може бути тому він невпинно повертається і з кожним разом займає все більш міцні позиції?
Як вибрати свою зачіску?
Як ми робимо це зазвичай?
Що робити якщо «лізуть» волосся?
А у вас і структура волосся інша, і колір - в загальному, як говорив граф Каліостро, «ви ж не розраховуєте на повну схожість?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com