рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно оформити договір купівлі-продажу авто?

Коли продавець і покупець автомобіля знайшли один одного і готові здійснити операцію - Коли продавець і покупець автомобіля знайшли один одного і готові здійснити операцію -   виникає питання: а як правильно оформити договір купівлі-продажу авто виникає питання: а як правильно оформити договір купівлі-продажу авто? Більшість автовласників - не професійні юристи. Тому покупець з продавцем швидше за все звернуться в організацію, що займається комісійною переоформленням автотранспорту.

Де шукати таку компанію? Найчастіше їх можна знайти поруч з відділеннями ГИБДД: скупчення «Газелей» і «Баргузин» близько будь-якого МРЕВ з яскравою рекламою страхових компаній на бортах - це якраз такі ось мобільні міні-магазинчики. Тому, щоб оформити договір купівлі-продажу автомобіля досить приїхати до будь-якого відділення ГИБДД, де проводять реєстрацію автотранспорту.

Втім, це не найзручніший спосіб. А ось про найзручнішому способі ми зараз якраз і поговоримо.

Наша компанія надає послуги з комісійному оформленню автотранспорту з виїздом до замовника. Ми можемо оформити договір купівлі-продажу машини прямо у вас на дому, або в офісі, або у відділенні банку (якщо продавець машини хоче відразу покласти отримані гроші на рахунок).

Нікуди їхати, щоб переоформити автомобіль, більше не треба . Так само не треба підлаштовуватися під час роботи стаціонарних комісійних магазинів. Продавець з покупцем домовляються про зустріч там, де їм зручно, і в зручний для них час. Ми працюємо з 8.00 до 22.00 без вихідних, з безкоштовним виїздом в межах МКАД. Переоформлення договору купівлі-продажу автомобіля займає близько 20 хвилин, після чого щасливий продавець і щасливий покупець можуть їхати кожен у своїх справах.

Важливий момент в нашій роботі - своєчасний приїзд співробітника на місце зустрічі із замовником. Ми прекрасно розуміємо, що в більшості випадків і продавець і покупець - зайняті люди, і не збираються витрачати на угоду більше часу, ніж того вимагає здоровий глузд. Тому наші співробітники завжди пунктуальні. Ми ніколи не запізнюємося на угоду.

Оформлення купівлі-продажу автомобіля в більшості випадків означає, що покупцеві відразу ж знадобиться поліс ОСАГО. Без такого поліса управляти машиною в Росії заборонено. Співробітник ГИБДД має право відправити ваш автомобіль на штраф-стоянку, якщо у вас не буде при собі чинного поліса, і накласти на вас великий штраф. Тому наш співробітник, виїжджаючи на місце угоди, завжди має при собі бланки полісів від 1-2 найбільших страхових компаній Російської Федерації. Відразу після того, як оформити договір купівлі-продажу авто, покупець машини може зробити і поліс ОСАГО за єдиними державними тарифами.

Другий важливий момент в нашій роботі - це ввічливість і тактовність у спілкуванні з замовником. Всі наші співробітники - ввічливі і ввічливі, як круп'є в казино :) Замовляючи у нас послугу оформлення купівлі-продажу автомобіля, будьте впевнені, що операція пройде в теплій і дружній обстановці, а нашу компанію ви потім порекомендуєте друзям і родичам. Ми цінуємо своїх клієнтів, і хочемо, щоб свою наступну машину ви теж купували з нашою допомогою.

Якщо у продавця і у покупця немає можливості зустрітися в офісі, або будинку - наш співробітник може оформити договір купівлі-продажу машини і в салоні автомобіля, що продається. Але звичайно ж зручніше зробити це за столом, тому найкраще в такому випадку піти в будь-якого найближчого кафе.

Якщо угода повинна відбутися за межами МКАД - ми теж готові прийняти таке замовлення, з деякими застереженнями. По-перше, ми готові виїхати тільки в довколишні міста Підмосков'я, прилеглі до МКАД (Чільне, Котельники, Люберці, Балашиха, Химки, Красногорськ, Московський, Мосрентген). У далекі райони Підмосков'я ми не виїжджаємо. По-друге, крім вартості переоформлення договору купівлі-продажу автомобіля, ми узгоджуємо додаткову оплату проїзду фахівця від найближчого метро до вас і назад - зазвичай це становить від 60 до 120 рублів (вартість маршрутки в обидва кінці).

Щоб скористатися нашою послугою - по можливості попередьте нас заздалегідь! Якщо ви зателефонуєте нам напередодні - ми гарантовано приймемо заявку на будь-який зручний для вас час. Якщо попередьте нас хоча б за 2 години - співробітник теж встигне приїхати до вас в будь-яку точку Москви з імовірністю 100%. Якщо ж ви хочете оформити договір купівлі-продажу автомобіля через 30, 60, або 90 хвилин від моменту дзвінка - ми теж обов'язково постараємося до вас встигнути - але тут вже не можемо дати стовідсоткової гарантії. Тому по можливості дзвоніть заздалегідь!

З повагою до Вас,

Компанія «Автосделка».

Де шукати таку компанію?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com