рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Види розвиваючих килимків для дітей, особливості використання і як вибрати килимок для дитини.

  1. Розвиваючі килимки для дітей: що це і які їх види існують?
  2. Особливості використання розвиваючих килимків в залежності від віку дитини.
  3. Правила вибору розвиваючого килимок.

З народженням дитини весь світ батьків повністю змінюється. Всі їх увага зосереджується навколо «маленького грудочки щастя». Дорослі витрачають величезну кількість часу на те, щоб дитина розвивалася гармонійно. Їх тішить кожний новий рух і нова емоція малюка, тому вони намагаються створити для нього умови, які сприятимуть розвитку нових навичок і умінь у крихти. Це прагнення батьків вже давно взяли до уваги виробники дитячих товарів і сьогодні пропонують їм придбати для своїх дітей розвиваючі килимки. Залишається лише вирішити проблему вибору, оскільки розвиваючих килимків в сучасних магазинах є дуже багато і для того, щоб придбати дійсно потрібну річ необхідно приділити достатньо часу вивченню цього питання.
З народженням дитини весь світ батьків повністю змінюється

Килимок для дітей.


Розвиваючі килимки для дітей: що це і які їх види існують?


Килимок для дітей представляє собою м'яку ковдру, для виготовлення якого використовувалися різні за фактурою і кольором тканини. Поверхня розвиваючого килимка, як правило, оснащується такими елементами, як кишеньки, шнурівки, липучки, нашиті квіточки або машинки і багатьма іншими деталями, які можуть бути цікаві малюкові. Розмір розвиваючих килимків для дітей становить приблизно 1,5 м х 1,5 м - іноді може бути більше, іноді менше. Що стосується форми такого «розумного ковдри», то воно може бути виготовлено у вигляді, як геометричних фігур, так і різних казкових персонажів, рослин або тварин.

Крім того, дитячі килимки поділяються на кілька видів. Основні їх моделі представлені наступними варіантами:


  • Килимок з бортиками. За допомогою такого ковдри малюку можна позначити зону гри. Крім того, виріб даного типу здатне вберегти від переміщення на холодну підлогу малюка, який тільки вчиться перевертатися.
  • При використанні килимка з бортиками ні в якому разі не розстеляють його на дивані або будь-який інший поверхні, що знаходиться високо по відношенню до підлоги При використанні килимка з бортиками ні в якому разі не розстеляють його на дивані або будь-який інший поверхні, що знаходиться високо по відношенню до підлоги. Адже бортики не є настільки жорсткими, щоб запобігти падінню малюка.

  • Універсальний ігровий. Дана модель є найбільш простий, компактною і доступною за ціною. Однак і очікувати занадто багато від такого килимка не варто. Він хороший тим, що здатний на деякий час зайняти вашого малюка, незалежно від того чи перебуваєте ви вдома або в гостях, адже ігровий килимок легко складається і розстилається в будь-якому потрібному місці. Основними цікавими деталями цієї ковдри є прикріплені до його поверхні елементи, виготовлені з різних видів тканини.
  • Килимок з дугами. Ця модель є більш цікавою для малюка і здатна утримувати його увагу набагато довше попереднього варіанту. Справа в тому, що до кутів цього килимка прикріплені дуги, на яких висять різні іграшки, в тому числі і музичні, здатні привернути увагу малюка і надати позитивний вплив на його розвиток. Крім того, завдяки дуг, прикріпленим до розвиваючого килимка, дитині легше ставати на ноги, оскільки йому є за що триматися.
  • Килимок-сумка. Це виріб легко трансформується з ігрової поверхні для малюка в сумку для іграшок або інших дитячих речей і назад. Таке ковдру є відмінним варіантом для батьків, часто знаходяться за межами будинку.
  • Двостороннє виріб. Головною перевагою цього килимка є наявність двох, абсолютно різних, ігрових поверхонь, завдяки чому дитина не втрачає до них інтерес довгий період часу. До того ж деякі виробники двосторонніх килимків виготовляють поверхню виробів таким чином, щоб одна сторона підходила для гри дитині одного віку, а інша старшому малюкові.
  • Килимок пазл. Для виготовлення таких виробів використовується безпечний і нетоксичний полімер. На пазлах можуть бути зображені літери, цифри або фрагменти зображень. За допомогою такого килимка дитина зможе вивчити букви і цифри в ігровій формі.

Килимок для дітей від 0.


Як бачите, вибір розвиваючих килимків для дітей просто величезний, головне - знайти ту модель, від якої ваш малюк буде в захваті.


Особливості використання розвиваючих килимків в залежності від віку дитини.


Незважаючи на твердження більшості виробників про те, що розвиваючі килимки можна використовувати для дітей від 0 (тобто з народження), батькам все ж слід знати деякі особливості розвитку малюка і підбирати килимок з урахуванням того, на якому етапі і яка саме модель буде цікава дитині .

Фахівці стверджують, що розвиваючий килимок не варто показувати малюкові до 1 місяця. Пов'язано це з тим, що переваг такої іграшки дитина ще не зможе оцінити, а от різноманітність кольорів і звуків може запросто налякати дитину. На другому місяці життя малюка відмінним придбанням стане килимок з дугами. Головним перевага цього виробу є те, що його малюк буде активно використовувати не менше одного року. Спочатку від лежатиме і розглядати висять над ним на дугах різні іграшки, потім буде намагатися до них дотягнутися або штовхнути ніжкою. Завдяки іграшкам, розташованим на дугах, малюк буде вчитися концентрувати увагу, розрізняти форми, кольору, а також здійснювати усвідомлені хапальні рухи.

Приблизно в 4 місяці малюк почне перевертатися на животик і на цьому етапі все його увагу буде зосереджено вже на тих елементах, які розташовані безпосередньо на поверхні килимка, тому, чим різноманітніше вона буде, тим малюкові буде цікавіше. Такими елементами можуть бути кишеньки, петельки, гудзики, різні тканинні іграшки, заховані в кишені або закріплені за допомогою липучки. Гра з таким килимком стане для дитини справжньою пригодою і зробить благотворний вплив на розвиток його мислення, дрібної моторики і тактильного сприйняття.


Гра з таким килимком стане для дитини справжньою пригодою і зробить благотворний вплив на розвиток його мислення, дрібної моторики і тактильного сприйняття

Килимок для дітей купити.


У 5-6 місяців дитина починає повзати, а також намагається піднятися на ноги і тут дуги від розвиваючого килимка допомагають йому утримати рівновагу. У цей період в грі малюка задіяні всі, хто як безпосередньо на килимку, так і на дугах іграшки. Після того, як дитина навчиться добре повзати, він може втратити інтерес до килимка, адже тепер в його розпорядженні ціла квартира або навіть будинок. Однак якщо батьки покажуть малюкові нові способи використання килимка і його елементів в грі, то крихітка знову переключиться на «старого друга».

Наприклад, можна показати дитині, як знімати іграшки з дуг, як можна створити з килимка затишний будиночок, накинувши на його дуги простирадло і багато інших можливостей Наприклад, можна показати дитині, як знімати іграшки з дуг, як можна створити з килимка затишний будиночок, накинувши на його дуги простирадло і багато інших можливостей.


Правила вибору розвиваючого килимок.


Килимок здатний принести дитині багато користі, однак для цього його необхідно правильно підібрати, що не так вже й просто зробити, з огляду на різноманіття товарів, що пропонується сучасними магазинами, не кажучи вже про реалізацію товарів з таких Інтернет-майданчиків як «Авіто». Отже, на що ж слід звернути увагу батькам, що бажають купити дитячий килимок для гри?


Отже, на що ж слід звернути увагу батькам, що бажають купити дитячий килимок для гри

Розвиваючі килимки.


Важливо, щоб розвиваючий килимок для малюка був:


  • Безпечним. Це стосується як матеріалів, використовуваних при його виготовленні, так і надійності кріплення дрібних деталей. При виборі розвиваючого килимка обов'язково поцікавтеся наявністю сертифіката якості і переконайтеся, що при його виготовленні не використовувалися матеріали, які можуть нашкодити малюкові.
  • Зручним. Виріб повинен бути досить щільним і м'яким, щоб дитині було комфортно перебувати на ньому.
  • Цікавим. Зверніть увагу на те, щоб килимок був оснащений максимальною кількістю деталей, які сподобаються саме вашій дитині. В такому випадку малюкові, по-перше, не буде нудно, а по-друге, у нього будуть формуватися необхідні йому навички та вміння.
  • Відповідним за розміром. Звичайно, якщо килимок купується для новонародженого, цей параметр не має особливого значення, місця такій дитині в будь-якому випадку буде досить. Однак не забувайте про те, що діти дуже швидко ростуть і через кілька місяців вашому чаду може стати тісно там, де було просторо всього 2-3 місяць тому.
  • Легким в догляді. Кожен батько добре знає, наскільки швидко забруднюються дитячі іграшки, а адже хочеться, щоб малюк жив в чистоті. Саме тому важливо, щоб конструкція килимка дозволяла легко від'єднувати деталі, які не підлягають пранню. Завдяки цьому ви зможете завжди містити місце для гри дитини в чистоті. Будьте уважні при покупці розвиваючого килимка для своєї дитини, адже від цього залежить, чи виконає він свою роль у розвитку дитини чи так і залишиться черговий, швидко обридлої, іграшкою.

Більш детально ознайомитися з асортиментом ви можете в каталозі нашого інтернет-магазину

Більш детально ознайомитися з асортиментом ви можете в каталозі нашого інтернет-магазину

Розвиваючі килимки для дітей: що це і які їх види існують?
Розвиваючі килимки для дітей: що це і які їх види існують?
Отже, на що ж слід звернути увагу батькам, що бажають купити дитячий килимок для гри?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com