рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Зарядка в воді з "Міс Україна" Інною Цимбалюк

Фото М. Галак

Переможниця конкурсу "Міс Україна-Всесвіт-2006" Інна Цимбалюк ніколи не завоювала б цього звання, якщо б не вела здоровий спосіб життя. Супермодель розповіла читачкам "Сегодня", завдяки чому їй вдається так добре виглядати.

Щоранку Інна починає з йоги. Ця східна методика дозволяє ставити на місце хребет, тренувати суглоби і розтягувати м'язи. "В юності я займалася спортивною гімнастикою і отримала травму спини, - згадує Цимбалюк. - Я не знаю, чи вдалося б мені відновитися, якби не заняття йогою, які я освоїла. Завдяки їм я щодня ставлю хребет на місце. Крім цього, завдяки йоги я медитую, налаштовую себе на позитивний спосіб мислення ". Позитивом же від Інни можна буквально заразитися: такі очі і посмішка можуть бути тільки у щасливої ​​людини.

"На 100% згодна з приказкою, не родись красивой, а родись щасливою, але з уточненням, що потрібно відчувати себе щасливою, а щастя можна знаходити в будь-якій дрібниці, - філософствує Інна. - Ось зараз на небі хмари - хіба це не красиво? "

ПО ПЕРШОМУ ПОКЛИКОМ ТІЛА. Фанатом спортзалів Інна б себе не назвала, але і лежнем не вважає. "Як спортсменка, я дуже добре відчуваю, що потрібно моєму тілу, - каже українська красуня. - Якщо я бачу, що стало важко тримати спину або десь мої лінії втрачають стрункість, я йду в спортзал. Щодня роблю по годині різноманітних вправ - поки не буду задоволена результатом ".

ТОНКАЯ НАТУРА. У харчуванні стройняшка відносить себе до тих, хто з'їдає сніданок сам, ділиться обідом з одним і віддає вечерю ворогові. "Якщо я не поснідаю, то відчуваю себе дуже погано. Зі страв краще з ранку вівсянку з сухофруктами або печиво з чаєм. А ось кава не люблю. Обід обов'язковий, якщо його немає, немає і сил. Це може бути салат, смажена картопля по -домашній з солоними огірочками або м'ясо по-французьки. на жаль, на практиці пообідати встигаю не завжди, тому буває, що доводиться відриватися за вечерею - замість того, щоб віддати його ворогові. - посміхається Інна. - Крім того, вважаю за краще тільки натуральне: відразу відчуваю, як "засмічується" організм від штучного кам ого винограду, а від пляшки газованої води відчуваю коліки в животі ".

СОН - КОСМЕТОЛОГ. На косметиці красуня не економить. "Зараз існує багато якісних засобів по догляду, потрібно тільки вміти підібрати свої. - каже супермодель. - Регулярно роблю маски, користуюся кремами. Якщо запустити догляд хоча б на день, то вважайте його часом, подарованим зморшках, які тільки цього і чекають. А ще для шкіри дуже важливо досипати, що я і намагаюся робити: порівняйте, як виглядає шкіра після міцного сну і на ранок після безсонної ночі ".

ДОСЬЄ. Інна Цимбалюк народилася 11 червня 1985 року.

Знак зодіаку Близнюки.

Кандидат в майстри спорту з художньої гімнастики.

Вага - 50 кг, зріст - 175 см.

Хобі: спів, вірші.

Плани: своє майбутнє планує пов'язати з роботою телеведучої.

У ВОДУ НА ЗАРЯДКУ СТАВАЙ!

Зараз багато жінок відпочивають на морі або збираються туди вирушити. Щоб відпочинок приніс користь не тільки нервах, а й фігурі, інструктор з аквааеробіки жіночого клубу "Аквамарин" Олена паня радить щодня практикувати комплекс вправ. Їх освоїла і показала Міс Україна Інна Цимбалюк.

Отже, заходимо в воду до рівня грудей. Вона повинна бути теплою (комфортна температура - 20-27 С), тоді в ній можна розслабитися. Відразу посувайтеся, поплавайте 2-4 хвилини. Коли тіло звикло в воді, можна переходити до вправ.

Початківців повторень потрібно робити менше, а паузи між вправами - більше, всього їх тренування може займати близько 10 хв. Середня кількість рухів в одній вправі - 10-15, середня тривалість пауз - 15-20 сек. Зробивши перепочинок, робіть наступну вправу, а повторіть те ж ще раз або кілька, тоді ефект від нього буде більше. Згодом кількість повторень збільшуйте, а паузи скорочуйте. Досвідчені займаються роблять практикують аквааеробіку по 45 хв.

При підборі навантаження потрібно орієнтуватися на своє самопочуття - якщо стає важко, пропадають сили і немає сил зробити рух навіть "через не можу", вистачить. А якщо ви відчуваєте, що ще можете трохи порухатися, не лінуйтеся: саме від останніх повторень найбільша користь для тіла. Отже, заходимо в воду.

ЛІКТІ ЗНАЙОМЛЯТЬСЯ з колін. Початкове положення - ноги разом, руки зігнуті в ліктях, долоні на потилиці. Рух - піднімаємо одну ногу, зігнуту в коліні, вгору, при цьому схиляємо тулуб в ту ж сторону, намагаючись дістати ліктем коліна. В ідеалі вони повинні зустрітися - робимо видих. Повертаємося в початкове положення - вдих. Наступне рух виконуємо в іншу сторону.

Ефект: тренуються м'язи хребта, косі м'язи живота (що відповідають за красиву талію), ніг, спини. Досягнувши успіхів у виконанні цієї вправи, крім талії, можна знайти струнку поставу, міцні ноги і виробити почуття рівноваги.

УДАРИ ВПЕРЕД. Початкове положення - руки на рівні плечей, ліва витягнута вперед, права приведена-о-пліч. Пальці стиснуті в кулаки. По черзі бийте руками вперед. Вода створює опір, але якщо ви відчуваєте, що воно недостатньо, візьміть в руки два невеликих морських каменю. Підберіть зручний ритм дихання, наприклад, один дихальний цикл (вдих-видих) на 4 руху.

Ефект: зміцнюються плечі, руки, груди і спина, поліпшується їх форма.

Б'ємо "копита". Початкове положення - ноги разом, руки в сторони, лежать на воді. Рух - відводимо ногу, зігнуту в коліні, тому. Носок прямий, він не повинен виступати з води - вдих. Рух нагадує удар коня копитом. Можна "бути копитами" по черзі, але краще ефект, якщо зробити спочатку максимальну кількість повторень однієї, а потім іншої. Зберігайте рівновагу. Повертаємося в початкове положення - видих.

Ефект: тренуються сідниці і задні м'язи стегна і попереку, виробляється відчуття рівноваги.

НОЖИЦІ. Початкове положення - руки витягнуті прямо перед собою, пальці стиснуті в кулаки. Рух виконуйте в швидкому темпі, без зупинок: зводячи руки, перехрещувати їх в горизонтальній площині, одна вища за другу.

Ефект: зміцнюються м'язи грудей, груди підтягується, м'язи рук.

Вистрибувати з води. Початкове положення - ноги разом, руки підняті вгору. Чи не сходячи з місця робимо стрибок, при цьому "викидаємо" ноги в сторони, чим вище, тим краще. Спина рівна. Приземляючись, потрібно встигнути знову їх звести. Щоб правильно виконувати вправу, намагайтеся приземлятися в один і той же місце. За навантаженні цю вправу спалює калорії більше інших, воно рівнозначно бігу на біговій доріжці.

Ефект: тренуються зовнішні і внутрішні м'язи стегон, гомілки і спина.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ось зараз на небі хмари - хіба це не красиво?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com