рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Віртуальна школа Графікана | Представляємо новий відеокурс «Моделювання та візуалізація ванної кімнати в 3ds Max»

Віртуальна школа Графікана | Представляємо новий відеокурс "Моделювання і візуалізація ванної кімнати в 3ds Max"

і по-справжньому унікальний авторський відеокурс-практикум Костянтина Тимофєєва, що входить в Топ викладачів 3D в СНД. Демонстрація повного процесу моделювання і фотореалістичної візуалізації в 3Ds Max, на конкретному інтер'єрі - ванної кімнати.

- Кожен клік c докладним поясненням;
- Кожен крок з докладним аналізом;
- Кожна деталь - з любов'ю і професіоналізмом.

За підсумком у Вас буде не тільки готова красива сцена, яку Ви зможете використовувати всякий раз. У Вас з'явиться глибоке розуміння, як самому робити шедеври!

Відео-курс побудований за принципом: "доступно для всіх". Хоч навіть Ви вперше відкриваєте 3Ds Max - Костянтин Тимофєєв навчить будь-кого! Весь матеріал профільтрованний від непотрібного інформаційного "сміття" і підноситься в максимально зрозумілій формі, дуже простими словами.

Ніяких вступних розмов - чистісінька практика від визнаного професіонала на елементарному рівні!

Детальніше про видеокурсе: https://grafikana.ru/bathroom-modeling-buy/

__

Відеокурс повністю присвячений практиці 3d моделювання, текстурування і реалістичної візуалізації інтер'єру ванної кімнати без використання будь-яких готових рішень і сторонніх 3d об'єктів. Процес роботи над проектом ванної кімнати показаний від "А" до "Я". Використовується конкретне планувальне рішення. Навчання починається з простого відкриття програми 3ds Max і закінчується реалістичною візуалізацією готової 3d моделі ванної кімнати з налаштованими матеріалами, текстурами і джерелами світла. Описується процес отримання як статичних візуалізацій, так і сферичних панорам (360 градусів).

Протягом дев'яти занять дається вичерпна практична інформація з професійного 3d моделювання основний "коробки" приміщення, освітлення, меблів, сантехніки та декоративних елементів. Докладно описується процес налаштування матеріалів, текстур, джерел світла, камер і параметрів реалістичної візуалізації. Демонструються критично важливі аспекти правильної побудови тривимірної сітки об'єктів, обговорюються принципи і логіка професійного тривимірного моделювання, текстурування та візуалізації.

Для рендеринга на видеокурсе використовується найпопулярніший на сьогоднішній день визуализатор Corona Renderer. Для рендеринга на видеокурсе використовується найпопулярніший на сьогоднішній день визуализатор Corona Renderer
джерело

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com