рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Шторка для ванної кімнати тканинна, корисні поради при виборі

  1. Переваги тканинних завіс
  2. Склад завіс для душа
  3. Види тканинних завіс для ванної
  4. Як правильно зробити вибір

Як всім відомо, у ванній кімнаті, завжди присутній вологість. Навіть не дивлячись на те, що в таких кімнатах, застосовується захисна обробка, захисна шторка, яка буде перешкоджати розбризкування води, буде не зайвою, а найчастіше навіть необхідною частиною інтер'єру ванни. Найбільш велике поширення, отримали тканинні завіси. Найголовніше призначення подібних завіс, це перекрити доступ бризок води на підлогу, в момент прийняття вами душа.
М'які і приємні полотна з тканини, не тільки здатні відсівати воду, але також можуть стати чудовим доповненням для інтер'єру вашої ванної кімнати. Щороку, з'являються все нові дизайнерські думки і стилі, які перетворюють звичайне полотно в красиву і привабливу завісу. На даний момент, в будь-якому спеціальному магазині, можна вибрати будь-яку модель шторки, яка виконана як в одноколірному виконанні, так і у вигляді ручного розпису. Останні моделі, виготовляються індивідуально на замовлення. Як всім відомо, у ванній кімнаті, завжди присутній вологість

Переваги тканинних завіс

Штори для ванної з тканини, користуються величезним попитом у покупців, завдяки деяким переваг, а саме:

  • Великий асортимент. В процесі вибору завіс для ванної кімнати з тканини, не виникає складнощів. На даний момент, всі спеціальні магазини, можуть запропонувати масу варіантів виконання подібних виробів, які відрізняються за формою, а також по колірному виконанню. Через це, ви легко зможете підібрати варіант, який чудово доповнить простір ванної кімнати, і зможе доповнити її дизайнерське втілення.
  • Невелика ціна. Досить невисока ціна за будь-які моделі, найчастіше, є вирішальним фактором у покупця, який вагається з вибором. В даному випадку, ви можете досить красиво і гармонійно доповнити інтер'єр своєї ванної кімнати, а також вирішити проблему розбризкування води в момент прийняття душу. Схожі елементи з інших поширених матеріалів, таких як скло, будуть коштувати у багато разів дорожче, при цьому їх функції практично не відрізняються від тканинних аналогів.
  • Склад тканини. Найбільш часто, подібні вироби виготовляються з бавовни. Після чого, тканину проходить просочення спеціальними розчинами і стає водовідштовхувальним. Такий матеріал, в момент прийняття душу, не прилипає до шкіри, залишається м'яким і приємним на дотик.
  • Простота очищення. Через те, що тканина просочується спеціальними розчинами, після висихання, на її поверхні не залишаються розводи або патьоки. Це дуже важлива якість, якщо врахувати, що в наших будинках, вода не зовсім якісна. Випрати завісу, досить просто, можна як вручну, так і в машинці. Після цього, шторку необов'язково сушити, досить буде її повісити на колишнє місце, і бажано розправити.

Подібні вироби, не володіють якимись істотними недоліками. Вони вже давно користуються дуже великим попитом у покупця, завдяки якості, гарній захисту від розбризкування води, а також невеликої вартості продукції. Подібні вироби, не володіють якимись істотними недоліками

Склад завіс для душа

Для штор у ванну кімнату, використовується безліч різних матеріалів, серед них, найбільшою популярністю користуються три різновиди тканин, а саме:

  • Бавовна з просочуванням. Найпоширеніший матеріал, для подібних виробів, це стовідсоткова бавовна, який проходить подальшу просочення. Даний матеріал, володіє найбільшою екологічною чистотою, серед своїх аналогів. Тому вироби з такої тканини, на даний момент, є найбільш переважними.
  • Поліестер. Вироби з даного матеріалу, також мають екологічною чистотою, і не мають сторонніх запахів. Завіси з поліестеру, володіють відмінним властивістю відштовхувати вологу. Краплі води, які потрапляють на її поверхню, не затримуються на тканини, а швидко скочуються вниз.
  • Бавовна з поліестером. Подібні завіси, в своєму складі, мають суміш бавовни та поліестеру. Виробники випускають продукцію, застосовуючи різне процентне співвідношення таких матеріалів. Вироби, володіють прекрасними водовідштовхувальними властивостями.

Види тканинних завіс для ванної

Подібні завіси для ванної кімнати, прийнято розрізняти за двома основними видами, а саме: тип тканинного матеріалу, з якого зроблено виріб, а також направляє штанга.

  • Перша різновид, відрізняється типом використовуваної у виробництві тканини, а також спосіб кріплення шторки до направляючої штанзі. Найчастіше, застосовується кільцевої спосіб кріплення. Кріплення штори у ванній кімнаті, проводиться за рахунок кілець, які виконані з нержавіючої сталі, або з пластмаси. Цей різновид закріплення шторки, забезпечує вільне ковзання завіси. На всю довжину нижньої частини завіси, зазвичай пускається шнур, який запобігає зайву збірку тканини.
  • Напрямна штанга, може бути представлена ​​в наступних формах: квадрат, прямокутник, або півколо. Інші варіанти, зустрічаються дуже рідко. Найпоширеніший тип ванн, це прямокутні вироби, тому найбільш часто зустрічаються штанги саме під такий різновид ванн. Значно рідше зустрічаються штанги, які виконані у формі півкола, вони застосовуються для ванн, які мають закругленими бортами.

Як правильно зробити вибір

Для того, щоб ви могли правильно підібрати шторку для своєї ванної кімнати, необхідно керуватися наступними правилами, щоб не отримати подальшу розчарування від покупки:

  • Розмір. В першу чергу перед покупкою завіси, зверніть увагу на розмір своєї ванни. Так якщо придбати занадто коротку шторку, або недостатньою ширини, вся її цілеспрямованість втрачається. Звичайно, якщо ви придбали шторку, яка значно більше необхідних розмірів, то її можна просто підрізати, але неприємне відчуття, все ж залишиться. Тому буде доцільно перед візитом в магазин, за допомогою вимірювального приладу, зняти всі необхідні розміри, щоб не помилитися.
  • Екологічність виробу. Досить значуща правило при покупці. Будь-який купується вами продукт, ніяк не повинен надавати шкоду на здоров'я, тому дуже важливо купувати завіси для ванної, тільки з якісних тканин. Необхідно уважно вивчити вподобаний матеріал, ознайомитися з матеріалом, з якого виготовлений ваш майбутній завісу. Якісна та екологічно чиста шторка, не може мати будь-якого заводського запаху, або запаху фарби.
  • Тип кріплення. Перед тим, як купити шторку для своєї ванної кімнати, варто уявити, як буде кріпитися такий виріб. Найбільш надійне кріплення можливий, при використанні направляючої штанги. При виборі типу кріплення, також враховуйте розміри своєї ванної кімнати.
  • Ступінь прозорості. При виборі Завіси, варто звернути увагу, на те, як у ванній кімнаті, розташовуються освітлювальні прилади. Найбільш часто, зустрічається освітлення, що складається з однієї кутової лампочки. В даному випадку, шторки з щільних матеріалів, можуть створювати ефект недостатнього освітлення момент прийняття душу. При такому освітленні, краще буде звернути свою увагу, на вироби з тонких тканин, більш світлих тонів, щоб не відчувати себе дискомфортно. У кімнатах з більш якісним освітленням, можна буде використовувати більш щільні тканини, які прекрасно зможуть доповнити інтер'єр ванної кімнати.

Тканинні шторки, є прекрасним і раціональним вибором, практично для будь-якої ванної кімнати. Найголовніше, в процесі покупки, не допустити помилок з розміром вироби, а також з якістю матеріалу, з якого завісу виготовлений.

TEST Схоже

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com