рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Парафінові ванночки для рук в домашніх умовах: як робити

  1. Що собою являє процедура і навіщо роблять
  2. Як робити вдома
  3. Як часто робити
  4. Вартість набору і що входить в нього
  5. Відгуки

Руки - це та частина тіла, яка видає вік і ступінь доглянутості жінки. Саме шкіра рук частіше цього підпадає під вплив агресивних чинників. Відбувається це під час миття посуду, підлоги з додаванням засобів побутової хімії.

Також на шкірні покриви негативно впливають вітер і мороз. В результаті покриви починають втрачати вологу, набувають сухість і шорсткість. Вирішити таку проблему сьогодні можна за допомогою парафінотерапії, яка стала користуватися широким попитом.

Що собою являє процедура і навіщо роблять

Шкірні покриви рук потребують постійного догляду, забезпечити який можна, використовуючи ванночки з парафіну. Цей спосіб передбачає теплове вплив парафіну на епідерму рук.

Його розплавляють до температурного режиму 52-55 градусів. В результаті продукт перетворюється на в'язку масу, наносити яку необхідно методом масок і аплікація.

Парафін містить в своєму складі компоненти, що володіють пом'якшувальною і протизапальним ефектом. У рідкий парафін поміщають руки або наносити його за допомогою пензлика. Коли він застигає, то утворюється щільна плівка, через яку не проходить повітря.

Через дуже високій теплоємності і малої провідності теплової енергії при контакті зі шкірою рук головний продукт протягом тривалого часу не викликає термічні травми. Крім цього, він рівномірно і плавно передає теплову енергію шкірі рук.

На відео - парафінові ванночки для рук в домашніх умовах:

Так як рідкий парафін підвищує температуру шкіри, то відбувається її розм'якшення, пори відкриваються, що благотворно впливає на вихід всіх забруднень і токсинів. Крім цього, корисні інгредієнти крему, який використовується перед проведенням маніпуляції, чудово вбирається в епідерму і активно зволожує її. Коли парафіновий шар остигає, то шкіра починає трохи зменшуватися в розмірах і робиться щільніше. Косметологи дали назву цій процедурі «оксамитові ручки». Так як відбувається ефект м'якого зігрівання і натискання, то всі наявні дрібні складки розгладжуються, а покриви набувають молодість і пружність.

На відео розповідається, як правильно робити парафінові ванночки для рук:

В ході маніпуляції шкіра рук отримує своєрідний парниковий ефект. Вони стимулює метаболічні процеси шкіри, приводить в норму працездатність судин і водно-ліпідний обмін. Виконують парафінотерапія для того, щоб прибрати набряки, надати шкірі красу, ніжність, гладкість. Також дія парафіну дозволяє наситити і зміцнити нігтьову пластику, в результаті чого вдається захистити нігті від розшарування.

Терапевтичні властивості головного продукту активно застосовують не тільки для ванночок рук, а й інших ділянок тіла. Після проведення парафінової ванночки в значній мірі покращується стан шкіри, а ефект ви можете побачити вже після першого застосування. Він зберегтися на довгий час.

Що собою являє   парова ванночка для обличчя в домашніх умовах   , Докладно розповідається в даній статті Що собою являє парова ванночка для обличчя в домашніх умовах , Докладно розповідається в даній статті.

Як робиться парафінова ванночка для рук і ніг, зазначено в даній статті.

Дізнатися більше про рейтинг крему для обличчя після 30 років, можна тут: https://soinpeau.ru/kosmetika/kremy/dlya-lica-posle-30-let-rejting.html

Можливо вам так само буде цікаво дізнатись про рейтинг крему для обличчя після 40 років.

Як робити вдома

Провести парафінотерапія можна в домашніх умовах. Для отримання гарантовано ефекту вам потрібно спочатку очистити шкірні покриви від забруднень. Використовувати для цього найкраще скраб. Після цього обробити покриви зволожуючим кремом. Також весь корисно нанесення вітамінів А і Е.

Перед цим важливо підготувати наступні матеріали:

  • косметичний парафін;
  • ванночка;
  • поліетиленові рукавички;
  • вовняні рукавички;
  • бальзам або крем для рук із зволожуючим ефектом.

Так само буде цікаво дізнатися про дієві рецепти домашніх кремів для рук.

Придбати косметичний парафін ви зможете в будь-якій аптеці або косметичному магазині. Після підготовки всіх матеріалів можна приступати до процедури:

  1. Розплавити головний продукт, встановивши його на водяну баню. Виконувати це складається вкрай обережно. Якщо в парафін потрапить трохи води, то ви можете отримати термічну травму. Розплавляти продукт найкраще в емальованій посудині, якщо спеціальної ванночки у вас немає. Топити парафін при температурному режимі 50-55 градусів.
  2. Після повного розплавлення продукту, його перелити в іншу ємність, де і будуть перебувати ваші ручки.
  3. Перед тим як перешкодити розплавлену масу, необхідно упевнитися, що парафін охолов до необхідної температури. Занурять руки в ванночку на кілька хвилин, а після дістати їх. Почекати 15 секунд і знову занурювати. Кількість повторень 5-10 разів.
  4. Якщо ви все виконай за інструкцією, то можна надягати поліетиленові рукавички. Зробити це самостійно у вас не вийде, тому забудьте про те, що вам допомагали.
  5. Поверх рукавиць надіти махрові рукавички. Почекавши 15 хвилин, зняти їх і видалити застиглий парафін.

на відео-скільки коштує парафінова ванночка для рук:

Як часто робити

Проводити парафінотерапія для рук необхідно раз на тиждень. Робити це часто не рекомендується. Представлена ​​процедура - це відмінна можливість відновити шкірні покриви і захистити їх від агресивного впливу в зимовий час.

Вартість набору і що входить в нього

Для проведення парафінотерапії вам знадобиться наступний набір:

  • пензлик;
  • підставка для рук;
  • рукавички (2 шт);
  • носочки (2 шт);
  • поліетиленові рукавички (100 шт).

Скільки коштує? Орієнтовна вартість такого набору 2690 рублів.

Можливо вам так само було цікаво дізнатися про крем для обличчя після 50 років.

Так само варто дізнатися про рейтинг крему для обличчя після 35 років.

Так само варто прочитати про крем для обличчя після 60 років.

Можливо вам так само буде цікаво дізнатися про крем Віші для особи після 50 років.

Відгуки

  • Анастасія: «Парафінотерапію проводжу вдома вже протягом 2 років. Всі необхідні матеріали та пристосування я купила. До парафінової масі я додаю ефірні масла. При такій комбінації інгредієнтів мені вдається посилити позитивний вплив від процедури. Шкіра рук стає молодий, м'якою і еластичною ».
  • Тетяна: «У мене перший час при парафінової ванні дуже погано знімався віск. Я не знала в чому справа, але потім мені сказали, що це через те, що я неправильно підібрала крем. Вже потім мені в магазині порадили підходящої для цієї процедури крем, і все проходило ідеально. Крім цього, мої руки стали набагато краще виглядати. Я завжди застосовують парафінотерапія взимку, адже після впливу холоду мої руки знаходяться в не найкращому стані ».
  • Марія: «Я застосовую парафінотерапія не завжди. Коли починаю помічати, що шкіра стала грубою, шорсткою і сухий, то відразу купую парафін і проводжу все як треба. Успіх від виконаної процедури безпосередньо залежить від того, як правильно я підготувала руки, а також чи правильно я дотримувалася технологію приготування. В результаті мої руки завжди виглядають молодо і красиво, а найголовніше, не видають мій вік ».

Ванночки з використанням парафіну - це найдієвіший засіб, який сьогодні дозволяє впоратися з цими проблемами шкіри, як сухість, лущення і в'ялість. Застосовувати для цієї маніпуляції необхідно тільки косметичний парафін, в складі якого відсутні різні добавки. Бували випадки, коли від неякісного продукту виникала алергічна реакція.

Скільки коштує?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com