рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Натяжна стеля у ванній: дизайн, плюси і мінуси

  1. Натяжні стелі - плюси і мінуси
  2. Вибираємо стелі: п'ять основних чинників
  3. підбираємо колір
  4. Монтаж полотна: вивчаємо послідовність робіт
  5. монтаж профілю
  6. Установка освітлення в стелю: інструкція
  7. вентиляція
  8. Наступний крок - натяжка полотна
  9. Завершальний етап - установка багетів
  10. Підведення підсумків

Натяжна стеля для ванної кімнати фото

Якщо ви вирішили встановити натяжна стеля у ванній, давайте для початку познайомимося з його перевагами, з типами полотна, і звичайно ж з'ясуємо, яким чином буде проводитися монтаж.

Натяжні стелі - плюси і мінуси

Чи можна робити натяжна стеля у ванній кімнаті? - Можна, можливо! Натяжна стеля у ванній кімнаті примітний тим, що у нього практично відсутні мінуси! Що стосується мінусів, то він лише один - тканинний стеля боїться механічних пошкоджень (зіткнення з гострими предметами, які можуть порвати полотно). Всі інші характеристики є позитивними, з якими ми зараз ознайомимося:

  1. Натяжні стелі для ванної кімнати як правило водонепроникні. Це дуже важлива перевага, так як ванна кімната є приміщенням з підвищеним рівнем вологості. Якщо подивитися відгуки, то багато співгромадяни вважають, що даний тип стель оберігає меблі і сантехніку, від незначних потопів. Ви тільки уявіть - 1 м² полотна без проблем зможе витримати тиск 100 л води! Він лише злегка провисне під масою, а вам залишиться її тільки відкачати. Після такого стеля не потрібно ремонтувати - він прийме вихідну форму і буде як новенький;
  2. Тривалий термін експлуатації. Навіть в тому випадку, якщо ви будете монтувати китайську (бюджетний варіант) плівку, вона прослужить до 15 років! При монтажі такої стельової конструкції можна забути про фарбування та обштукатурювання, які вимагають регулярного оновлення;
  3. Характеристика полотна. Наприклад, ви можете встановити глянсовий натяжна стеля у ванній, або натягнути матову плівку. Багатий вибір кольорів і відтінків, які можна комбінувати. Також, при наявності коштів, можна замовити фотодрук і нанести будь-яку вподобану вам зображення, створивши тим самим свій унікальний дизайн;
  4. Простота в догляді. За відгуками споживачів, натяжні стелі дуже легко мити і чистити. Крім усього іншого, на них не сідає пил і не липне бруд, достатньо раз на півроку протирати їх губкою.

Нижче на фото можна побачити дизайн натяжних стель у ванній.

Це тільки кілька основних, і найбільш важливих достоїнств, які повинен знати кожен. Для отримання додаткової інформації можна почитати відгуки, залишені користувачами. Тепер давайте розглянемо типи натяжних стель і особливості, на які слід звернути увагу при виборі.

Вибираємо стелі: п'ять основних чинників

Будь-яка фірма, яка займається установкою натяжних конструкцій пропонує своїм клієнтам кілька варіантів стель - все залежить від розміру, побажань замовника і звичайно ж, від розмірів гаманця. Що цікаво, фахівці розрізняють натяжні конструкції не тільки за типом матеріалу (тканинний, глянсовий, матовий стелі), але і по країні-виробнику (Франція, Бельгія, Німеччина, Китай і звичайно ж Росія).

У даній ситуації краще не випробовувати долю і почитати відгуки про натяжні стелі у ванній кімнаті - більшість споживачів віддає перевагу стелях з Франції та Німеччини. Трохи гірше сприймаються бельгійські полотна. Ну а що стосується китайських і вітчизняних моделей, то вони розташувалися на останній сходинці рейтингу.

Увага! При виборі плівки слід врахувати такий момент: французькі та німецькі полотна випускаються шириною не більше 2 м. Це може створити деякі проблеми, якщо у вас габаритна ванна кімната.

Решта типи полотен (китайські, російські і бельгійські) можуть бути шириною до 4 м. Тому який краще вибрати - потрібно виходити з розмірів приміщення.

підбираємо колір

Колір полотна - другий важливий фактор, який безпосередньо впливає на дизайн вашого приміщення. Адже навряд чи сірий стелю підійде під зелений кахель. Взагалі, існує кілька основних правил, відштовхуючись від яких вибирають колір стелі:

  • Зазвичай, колір стелі підбирається під колір плитки. Даний метод є найпростішим. Але незважаючи на привабливий загальний вигляд, все змішується і не справляє належного враження;
  • Під меблі і сантехніку. Даний спосіб буде вірним лише в тому випадку, якщо кахель і меблі будуть відрізнятися по колірній гамі. В принципі, навіть якщо плитка і меблі будуть зливатися, в стелю можна буде вмонтувати спеціальні світильники для натяжних стель - освітлення дозволить згладити колір, і ваша ванна буде виглядати зовсім по-новому;
  • Колір стелі іноді підбирається під колір додаткового декору. Якщо в декорі ванною передбачені масштабні колірні вставки, то колір стелі зазвичай підбирається в тон їм. Дане рішення буде правильним і перетворить вашу ванну кімнату в справжній витвір дизайнерського мистецтва;
  • Вибрати тканинний або дзеркальна стеля в ванній можна в тон з підлогою. В даному випадку, дві одноколірні площині зможуть обмежити простір по висоті, тим самим візуально збільшивши його на всі боки. Такий прийом можна часто зустріти у сучасних дизайнерів.

Такий прийом можна часто зустріти у сучасних дизайнерів

Чорний натяжна стеля у ванній також буде виглядати елегантно, якщо ви любите дизайн в стилі Hi-Tech. З критеріями вибору ми ознайомилися і тепер можемо сміливо приступати до монтажних робіт, до яких можна приписати монтаж освітлення.

Монтаж полотна: вивчаємо послідовність робіт

Як показала практика, робити натяжні стелі у ванній домовласникам досить важко. Почитавши відгуки, ви зможете в цьому переконатися самі - багато домашні майстри порекомендують вам звернутися до фахівців.

Що примітно - монтаж стелі якраз-таки, зробити легко, але не у всякого знайдеться необхідне обладнання для виконання робіт. Болгарка, шуруповерт, газова гармата, шпателі, дриль і перфоратор. Іншими словами, простіше викликати майстра.

Але якщо даний арсенал у вас все-таки є, то можна виконати цю роботу самостійно. Про все по порядку.

монтаж профілю

Даний профіль є направляючої і встановлюється по горизонту. У цьому виді робіт є свої дрібні, але важливі нюанси:

  1. Профіль слід кріпити кроком не більше 15 см один від одного;
  2. На кутах профіль не слід відрізати, а лише надрізати і згинати під потрібним кутом;
  3. Всі стики слід проклеювати металізованої стрічкою;
  4. Відрізаний стик профілю ретельно шліфується і обробляється, для усунення задирок (може пошкодити полотно);

Профіль слід кріпити кроком не більше 15 см один від одного;   На кутах профіль не слід відрізати, а лише надрізати і згинати під потрібним кутом;   Всі стики слід проклеювати металізованої стрічкою;   Відрізаний стик профілю ретельно шліфується і обробляється, для усунення задирок (може пошкодити полотно);

Установка освітлення в стелю: інструкція

Освітлення у ванній кімнаті з натяжною стелею зазвичай роблять за допомогою точкових світильників. Робиться це в кілька етапів.

До установки стелі:

  1. Прокладання кабеля. Якщо ви будете використовувати світильники напругою 12В, тоді ще необхідно встановити понижуючий трансформатор.
  2. Установка кріплень для світильника. Це спеціальні підвіси з металевими пластинками для регулювання їх висоти.

Це спеціальні підвіси з металевими пластинками для регулювання їх висоти

Після установки стелі:

  1. За допомогою клею встановлюємо термоізолююча кільце на стелю, в місцях де ви зробили кріплення для світильника.
  2. Акуратно вирізаємо отвір в кільці, коли клей «взявся».
  3. Дістаємо дроти і підключаємо їх до контактів.
  4. Приєднуємо світильник зажимами в стійку кріплення світильника.

Світильники на стелю для ванної ви можете знайти в будь-якому магазині світлового обладнання.

При роботі з струмоведучими проводами обов'язково перевіряйте відсутність напруги!

вентиляція

Вентиляція в натяжній стелі робиться аналогічним чином, що і освітлення:

  1. До монтажу полотна готується витяжний канал.
  2. Воздухоканал добре герметизується.
  3. Монтується полотно.
  4. Вклеюється запобіжне кільце і вирізається отвір під витяжку.

Наступний крок - натяжка полотна

На початковому етапі, його слід підвісити за кути, а повітря в цей час прогрівається за допомогою теплової гармати. Коли полотно стане податливим і м'яким, можна сміливо приступати до його кріпленню до профілю. Для цього вам буде потрібно шпатель - спочатку заправляються краю і вже тільки потім середина;

Завершальний етап - установка багетів

Даний етап робіт можна назвати найпростішим - багет слід просовувати в профіль так, щоб не було видно з'єднання між плівкою і стінами ванної кімнати.

Увага! Будьте уважні при роботі з ножем - навіть незначне пошкодження полотна може трагічно позначитися в подальшому. Стеля у ванній кімнаті не тільки втратить свій цнотливий вигляд, але і з часом почне розповзатися.

Підведення підсумків

Ми побачили, що натяжні стелі у ванній мають свої плюси і мінуси і дізналися, що можна зробити хороший дизайн слідуючи простим правилам підбору кольору. Якщо ви зважилися на установку натяжних стель у ванній кімнаті - не поспішайте. Читайте відгуки, дивіться відео і вивчайте коментарі, так як зайвої інформації не буває. Тільки завдяки отриманій інформації у вас складеться абсолютно адекватне думку про те чи іншому вигляді полотна.

Нижче відеоролик про те, як робиться монтаж натяжної стелі у ванній.

Як і говорилося вище, для того щоб провести монтаж нового стелі, найкраще звернутися до фахівців, які знають, що роблять, мають необхідне обладнання і дають гарантію на свою роботу. Загалом, успіхів!

Чи є натяжні стелі у ванній кімнаті кращим варіантом? - пишіть вашу думку в коментарях!

Чи є натяжні стелі у ванній кімнаті кращим варіантом?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com