рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дизайн інтер'єру вузької ванної кімнати: фото ідеї

  1. Оздоблення
  2. Обстановка

Ось дивна ситуація, в багатьох навіть сучасних будинках не передбачені санвузли нормальних розмірів. Як правило, ванна кімната - це вузьке невеликий простір, де здається можливим знаходження тільки однієї людини, причому він же і може дотягнутися до будь-якого кута кімнати.

А знайома ситуація, коли для того щоб завантажити білизну в пральну машину, потрібно володіти гнучкістю акробата, а інакше можна зачепити умивальник, сушка, ванну, душову і т.д.

Але, як то кажуть, маємо те, що маємо. І плануючи ремонт, до вузького приміщення слід підійти більш уважно. Крім того, що все повинно бути розставлено раціонально, варто задуматися і про правильне кольорі, тому що далеко не всі кольори здатні візуально збільшувати простір, рівно, як і їх поєднання.

Крім того, що все повинно бути розставлено раціонально, варто задуматися і про правильне кольорі, тому що далеко не всі кольори здатні візуально збільшувати простір, рівно, як і їх поєднання

Ось і розділимо майбутній інтер'єр на дві складових: обробку і обстановку. Тому як від обох залежить комфортне перебування в кімнаті.

до змісту ↑

Оздоблення

Не володіючи особливою фантазією і бажанням, можна обкласти стіни керамічною плиткою. Для цього достатньо користуватися простим правилом маленького приміщення: темне - внизу, а світле - нагорі. Тобто плитку слід вибирати, звичайно, мінімально темних тонів, найкраще підійдуть легкі, весняні кольори. Прекрасно буде виглядати світло-салатові, пастельні відтінки.

Для вузького приміщення потрібно вибирати менше агресії, не варто робити яскраво-червоні акценти. Темні тони можуть бути присутніми в певних лініях і елементах. До речі, горизонтальні смуги, які практично не відрізняються в кольорі, а головне, не дуже широкі, будуть візуально розширювати кімнату. Це у випадку з фарбуванням стін або використанням бордюр.

Для підлоги можна використовувати плитку, наприклад, з геометричним орнаментом. Трикутник, звужується від входу до стіни (в разі якщо ванна вузька в цьому напрямку), подовжить кімнату, а ось прямокутники і квадрати візуально розширять простір.

Стеля у вузькій ванній можна зробити з невеликими панелями з гіпсокартону, для розширення кімнати вони повинні бути поперечними, а не поздовжніми.

Ще одним нюансом є той момент, що, розширюючи кімнату, варто уважно стежити за тим, щоб взагалі не зменшити її.

Можна вибрати рідкі шпалери для ванної світлих відтінків. До речі, судячи з фото, асортимент багатющий, тільки в даному випадку потрібні будуть шпалери з дрібною структурою, тоді вони також будуть «грати в ворота» збільшення ванної. Тільки при виборі рідких шпалер треба дивитися на їх вологостійкість.

до змісту ↑

Обстановка

Повна гармонія настає тоді, коли все на своїх місцях. Отже, ванна або душова - найголовніший атрибут цієї кімнати. Її слід розташовувати уздовж короткої стіни, це візуально розширить кімнату, а розташування по довгій стороні, навпаки, звузить і подовжить простір.

Умивальник краще компактно підвісити над пральною машиною, при цьому можна зробити з вологостійкого матеріалу зручну стільницю, яка буде виконувати функцію зручної полиці. А на протилежній стіні прекрасно розміститься полотенцесушитель, який буде хорошим доповненням ванної кімнати. До речі, його також не варто вибирати витягнутим в сторону, нехай це буде змієподібна труба витягнута вгору. Фото прикладів подібних інтер'єрів є в Мережі. З ними можна ознайомитися для більш зрозумілих подальших дій.

Стежити потрібно не тільки за дизайном, але і за якістю ремонту. Справа в тому, що іноді деякі роботи виконуються «кустарно». В результаті не рятують ні дорогі матеріали оздоблення, ні навіть розміри кімнат. А що стосується вузької ванній, то тут буде все, як на долоні, тому якості швів, фарбування, укладання і т.д. треба приділяти особливу увагу.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com