рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити молочні ванни Клеопатри в домашніх умовах?

  1. Молочна ванна Клеопатри для омолодження шкіри в домашніх умовах
  2. Маски Клеопатри для обличчя і тіла

Головна » Здоров'я і краса економно »Секрети краси шкіри Клеопатри

Навколо краси Клеопатри до сих пір багато суперечок, оскільки вчені неодноразово доводили, що в сучасному поданні єгипетська цариця була далеко не красунею Навколо краси Клеопатри до сих пір багато суперечок, оскільки вчені неодноразово доводили, що в сучасному поданні єгипетська цариця була далеко не красунею. Однак ніхто не оскаржить той факт, що Клеопатра підкорювала серця найвпливовіших в той час чоловіків, а вдалося їй це завдяки своєму шарму та доглядом за собою. Секрети краси Клеопатри збереглися до сьогоднішнього дня і користуються величезною популярністю у багатьох жінок, оскільки всі рецепти масок і ванн відрізняються простотою і економністю. Не обов'язково йти в салон краси, щоб омолодити свою шкіру, можна просто взяти спа-процедури в домашніх умовах.

Молочна ванна Клеопатри для омолодження шкіри в домашніх умовах

Найвідомішим рецептом краси Клеопатри є її молочна ванна. Перед її прийомом в домашніх умовах потрібно помити тіло з милом, щоб шкіра краще вбирала корисні речовини. Набирати 200 л молока немає необхідності. Досить в літрі гарячого молока (некип'яченої!) Розчинити 2-3 ст. л. меду і додати в воду, набрану в ванну. Для додання шкірі приємного аромату, можна до складу молочної ванни додати 2 ст. л. мигдалевої олії. Замість звичайного можна використовувати сухе молоко в розрахунку 1-2 кг на ванну. Температура води повинна бути, як температура тіла, а приймати молочну ванну Клеопатри рекомендується 20-30 хвилин.
У деяких салонах краси ванній Клеопатри також називають спа-процедури на основі апельсина і його соку. Видавлюється сік з 5-6 апельсинів, в нього додається 3-4 ст. л. оливкового масла. Додаючи цю суміш у ванну, ви вітамінізіруете шкіру, відкриваєте пори і виводите токсини.

Для того, щоб добре виглядати, необхідно стильно одягатися Для того, щоб добре виглядати, необхідно стильно одягатися. Не обов'язково на оновлення гардероба витрачати всю свою зарплату, є маса способів, як заощадити на покупці одягу .

Ванна за рецептами, що збереглися від Клеопатри, може стати хорошою ідеєю для романтичного вечора .

Почерпнути інші ідеї про те, як проявити свою любов, можна в цій статті .

Якщо ціла ванна молока - недозволена розкіш для багатьох, то молочна ванночка для рук з додаванням меду і мигдалевого масла дозволить зберегти шкіру рук молодою і еластичною. Кажуть, що саме по руках і шиї можна визначити справжній вік жінки .;)
Рецепти краси Клеопатри викликають багато суперечок у вчених, але залишилися записи про те, що до молочної ванній єгипетська цариця використовувала скраб на основі морської солі і вершків для очищення шкіри. Тіло Клеопатри натирали сумішшю з 300 г подрібненої морської солі і половини чашки густих вершків.

Маски Клеопатри для обличчя і тіла

Кажуть, що Клеопатра використовувала молоко і для омолодження шкіри обличчя. Для того, щоб зробити молочну маску необхідно змішати тепле молоко з медом в пропорції 1: 1, нанесіть на обличчя і через 30 хв змийте теплою водою. Така маска підійде до будь-якого типу шкіри. Крім того, вважається, що від палючого сонця Клеопатра захищали своє обличчя за допомогою масок з глини.

Не варто захоплюватися масками з глини - максимум 1 раз в тиждень.


Глина користується особливою популярністю у косметологів завдяки корисним мікроелементам і мінералів, які живлять, зволожують, підтягують і тонізують шкіру. Також глина відома своїми антисептичними властивостями через відсутність бактерій. Секрети молодості шкіри обличчя Клеопатри полягають в тому, що вона наносила на маску з глини, меду, сметани і свіжого соку лимона в рівних пропорціях. Наноситься ця маска на 20 хв, а змивається спочатку теплою, а потім прохолодною водою. Ця маска очищає пори і відбілює шкіру.

Послуги спа-салонів останнім часом набирають величезну популярність Послуги спа-салонів останнім часом набирають величезну популярність. Тому, якщо у вас є гроші на відкриття бізнесу , Спа-салон - відмінний варіант.

У поточному році рекомендується також вкладати гроші в долар, євро та акції американських і європейських блакитних фішок.

Класична маска з глини готується за наступним алгоритмом: 2-3 ст. л. глина заливаються 3-4 ст. л. мінеральної негазованої води і настоюється 30 хв. Води має повністю вбратися, щоб не утворилися грудки. Тільки після цього маса перемішується до консистенції густої пасти. Біла глина рекомендується для сухої і зів'ялої шкіри, а блакитна глина - для комбінованої шкіри і нормальної.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com