рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як очистити ванну від вапняного нальоту та іржі в домашніх умовах?

  1. Що добре видаляє наліт Розглянемо дії таких препаратів, як: перекис водню; сода; оцет. У...
  2. Поради від професіоналів

Що добре видаляє наліт

Розглянемо дії таких препаратів, як:

  • перекис водню;
  • сода;
  • оцет.

У кожному будинку знайдуться ці кошти. Для початку півлітрову банку добре миють, наливають в неї 100 г нашатирного спирту і поступово додають 50 г перекису водню. Цю суміш добре перемішують і змочують в ній серветку. Місця з іржею протирають і залишають хвилин на 15. Після все змивають водою. Під час робіт надягають рукавички.

Одним з доступних засобів вважають кальциновану соду, яку можна придбати в будь-якому маркеті або магазині. Наносять її на губку і протирають нею поверхню. А через годину промивають під напором теплої води. Це досить м'який засіб, емаль від неї не злазить, тому з першого разу потрібного ефекту можна і не досягти. У такому випадку через кілька днів процедуру повторюють.

Більш практичним засобом є суміш з кальцинованої і харчової соди. Ці речовини беруть в рівній кількості (наприклад, по 2 ст. Л.). Сумішшю натирають вологу ванну, а зверху наносять розчин з відбілювача і оцту (по 50 г). Через 30 хвилин все ретельно змивають.

Якщо хочуть, щоб результат був видний майже миттєво, і при цьому не довіряють такому речовині, як сода, тоді пробують інший варіант. Наприклад, беруть 100 мл оцту і 2 ст. л. солі. Останній інгредієнт повинен повністю розчинитися. Далі прогрівають суміш в мікрохвильовій печі до 65 ° С. Змочують в ньому серветку і обробляють іржу, а через 20 хвилин все змивають проточною водою.

Для того щоб очистити іржу самим, потрібна харчова сода. Беруть вологу губку, занурюють в порошок і круговими рухами видаляють плями. А якщо регулярно використовувати сухий відбілювач, то можна повністю позбутися від жовтизни і іржі. Для цього використовують 3-4 ст. л. порошку, який розводять до стану кашки. Нею натирають забруднені місця. А після того як вона повністю висохне, змивають водою. При потребі процедуру повторюють.

Ринок побутової хімії заповнений різними засобами по догляду за сантехнічними приладами. Це і порошки, і гелі, і рідини, і дезінфікуючі препарати. Застосовуючи їх, можна легко і просто впоратися з будь-яким забрудненням і відмити іржу, мильні патьоки, вапняні відкладення і патьоки.

Застосовуючи їх, можна легко і просто впоратися з будь-яким забрудненням і відмити іржу, мильні патьоки, вапняні відкладення і патьоки

пропонуємо Вам ознайомитися

Для звичайної очищення застосовують гелевидні і порошкові засоби, а також різні пасти. Їх використовують наступним чином:

  • поверхню сантехнічного приладу змочують;
  • на нього губкою наносять засіб;
  • розподіляють по всій поверхні;
  • при необхідності протирають щіткою або мочалкою;
  • все ретельно змивають проточною водою.

У тому випадку, якщо ванна керамічна і з неї потрібно відмити іржу, тоді застосовують дезинфікуючі засоби. Для цього знадобляться спеціальні флакони, щітки, йоржики і рукавички.

Якщо ванна виготовлена ​​з акрилу, тоді необхідно пам'ятати, що:

  • вона не тріскається;
  • вона не тьмяніє;
  • її приємно застосовувати;
  • завжди тепла;
  • за нею просто доглядати.

Чистимо застарілі плями і очищаємо чавунну поверхню

Найчастіше іржа зустрічається в місцях зливу води, розміщення мильниць і ін. Чим раніше помічають пожовтіння, тим легше боротися з плямою. Якщо вже засоби не допомагають, тоді роблять розчин соляної кислоти. З нею звертаються обережно, при роботі необхідно використовувати гумові рукавички. В цьому випадку запобігають потраплянню кислоти на змішувач, душову, шланги та інші сантехнічні приналежності. Обробку проводять стандартно: в суміші змочують матерію і протирають все пожовтіння і іржу. Через 15 хвилин все змивають.

При цьому роботі не використовують ті предмети, від яких можуть з'явитися бризки, так як якщо вони потрапляють на тіло або в очі, то кислота травмує їх. У тому випадку, якщо іржа сильно в'їлася в поверхню, тоді процедуру повторюють кілька разів.

Якщо ванна чавунна, тоді питання про те, як видалити іржу, іноді не ставиться.

А якщо сантехнічний прилад сучасний, то він має глянсову поверхню, яка не дозволяє забруднення вбратися в метал.

Такий вапняний наліт або іржу видаляють з суміші, що містить мило, гель і крем. Ця модель ванни можна очищати жорсткою щіткою.

Для очищення сантехнічного приладу від накипу використовують лимонну кислоту. Весь вміст пакета розбавляють 1 склянкою води. Цим розчином, нанесеним на губку, обробляють наліт. Цей спосіб не псує емаль чавунної ванни.

Розглянемо ще один метод очищення ванній від застарілого плями і мильного нальоту. Для цього застосовують розчинник, яким змочують ганчірку і нею протирають забруднене місце. Далі все змивають водою з пральним порошком.

Поради від професіоналів

Під час робіт з очищення ванній від іржі необхідно мати на увазі, що:

  1. 1 Прилад з емалевої поверхнею ні в якому разі не можна терти жорсткою щіткою, яка може роздряпати поверхню. Після на ній утворюються тріщини. А в них буде накопичуватися бруд, яку дуже важко будуть вивести.
  2. 2 Не можна використовувати висококонцентровані кислоти.
  3. 3 Краще застосовувати різні засоби, ніж абразивні речовини.
  4. 4 Щоб не думати, як прибрати іржу, з ванної прибирають речі, які можуть піддаватися корозії.

Для того щоб видалити іржу у ванній, користуються різними засобами, які можуть бути промисловими або домашніми. Неважливо, яким з них віддають перевагу, головне, щоб результат радував господаря і гостей.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com