рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як очистити поверхню від герметика. Як видалити силіконовий герметик

  1. Відео:

Силіконовий герметик - один з найбільш популярних сьогодні засобів, що використовуються для проклеювання швів і стиків поверхонь, а також з метою герметизації скляних конструкцій, систем каналізації, різних сантехнічних пристроїв.

Силіконовий герметик - один з найбільш популярних сьогодні засобів, що використовуються для проклеювання швів і стиків поверхонь, а також з метою герметизації скляних конструкцій, систем каналізації, різних сантехнічних пристроїв

Ця речовина має складний хімічний склад на основі силіконових каучуків. Завдяки цьому силікон відомий своїми еластичними якостями, він має достатню довговічність, водо- і термостійкістю.

Однак в процесі ремонту іноді потрібно очистити поверхню від старого герметика, який втратив свої початкові якості і має не найкращий естетичний вигляд. Залежно від того, який склад має старий герметик, процедура видалення його буде більш-менш складною. Питання: «Як видалити старий силіконовий герметик?» Задають багато будівельників і навіть побутові користувачі. Для цього можна використовувати як механічні, так і хімічні засоби.

У першому випадку використовуються спеціальні порошки з абразивом, наждачку, леза для гоління, ножі, ножиці, викрутки і шпателі. Цей спосіб підходить для поверхонь, стійким до механічної дії, зовнішній вигляд яких не має вирішального значення.

Цей спосіб підходить для поверхонь, стійким до механічної дії, зовнішній вигляд яких не має вирішального значення

У другому випадку використовується ацетон, уайт-спірит, кухонна сіль або спеціальні розчинники, призначені для очищення поверхонь від силікону. Але хімічні засоби застосовують в основному після очищення поверхні від товстого шару герметика. Для того, щоб видалити силіконовий герметик з ванни або душової кабіни користуються монтажним або канцелярським ножем, шпателем або викруткою, які дозволяють зрізати, віддерти, підчепити верхній товстий шар силікону.

Після цього проводиться демонтаж конструкції, а потім остаточно видаляються залишки герметика і акуратно зачищається поверхню за допомогою наждачного паперу. На завершення поверхню ванни протирають чистою ганчіркою, бажано змоченою в розчиннику.

Якщо необхідно видалити силікон з акрилової ванни, механічними способами краще не користуватися, так як при цьому виникає небезпека пошкодити покриття. Замість цього можна скористатися спеціальним засобом для видалення герметика Dow Corning OS-2.

Замість цього можна скористатися спеціальним засобом для видалення герметика Dow Corning OS-2

Ця рідина наноситься на шар силікону і розм'якшує його, в результаті чого речовина легко видаляється без застосування особливого механічного впливу. Застосування даного засобу переважно, хоча можна також спробувати видалити силікон з акрилової ванни і за допомогою розчинника або активного миючого засобу.

Для того, щоб видалити силіконовий герметик з кахлю або плитки, спочатку акуратно зрізують максимально товстий його шар з поверхні. Для цього найкраще використовувати не металеві інструменти типу ножів, а звичайною дерев'яний скребок. Це запобіжить появі подряпин і пошкоджень на кахлі.

Потім вдаються до використання уайт-спіриту, бензину, гасу або інших подібних летючих речовин, які втираються в шар герметика до того моменту, коли його можна буде безперешкодно видалити за допомогою ганчірки.

Потім вдаються до використання уайт-спіриту, бензину, гасу або інших подібних летючих речовин, які втираються в шар герметика до того моменту, коли його можна буде безперешкодно видалити за допомогою ганчірки

Оптимальними засобами, що дозволяють видалити силіконовий герметик з плитки, є спеціальні рідини Silicon-Entferner і "Пента-840". Однак перед використанням їх слід переконатися в тому, що ваш кахель хімічно стійкий до впливу цих речовин. Для цього можна просто виконати тестове покриття однієї плитки засобом і проаналізувати результат.

Нарешті, видалити силіконовий шар можна також і за допомогою звичайної солі, трохи змоченою водою. Для цього сіль наносять на чисту марлю і отриманим тампоном обережно протирають поверхню із залишками герметика. Якщо ж така механічна очистка не приносить результатів, забруднене місце можна нагріти до температури 400 градусів. В цьому випадку залишки силікону легко втечуть будь-яким миючим засобом.

Відео:

Дякую Вам за додавання цієї статті в:

Питання: «Як видалити старий силіконовий герметик?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com