рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Тістечко «Картопля»

Кулінарний майстер-клас: покроковий рецепт з фото як приготувати тістечко «Картопля» з печива в домашніх умовах.

Неодмінний «представник» кондитерського ряду в радянських кафетеріях, їдальнях і булочних - тістечко «Картопля», і сьогодні любимо ласунами різного віку, популярно і разом з перевіреними часом сметанника, медяники впевнено конкурує з новомодними десертами зарубіжної кухні. Організуємо чаювання з чудовими тістечками, згадуючи смак з дитинства!

Складові:

  • пісочне печиво (можна замінити солодким крекером) - 300-330 г;
  • згущене молоко - 170 г;
  • цукор (дрібний) - 2 ст. л .;
  • какао - 3-4 ст. л .;
  • вершкове масло - 100 г + 1 ст. л .;
  • цукрова пудра - 1 ст. л.

1. Бажаючи знизити калорійність десерту, вибирайте солодкий крекер без добавок. А якщо зайві сантиметри талії не загрожують, краще використовувати досить масляниста пісочне печиво, яке легко і ідеально кришиться. Розминаємо в саму дрібну крихту. Частина відсипатися в окрему миску для прикраси заготовок.

2. Сгущенку переливаємо в толстодонной ківш, кидаємо брусок вершкового масла, пару ложок дрібного цукрового піску - постійно помішувати, прогріваємо компоненти, даємо крупинках розтанути, а маслу - розтопити.

3. Знімаємо молоко з плити, всипаємо 2-3 ст. л. порошку какао і збиваємо вінчиком, об'єднуючи складові. Не слід турбуватися про що з'явилися шоколадних грудках, так як тісто в будь-якому випадку рівномірно забарвиться і придбає пластичну структуру.

4. Додаємо теплий розчин в пісочну крихту.

5. Перемішуємо, одночасно просочуючи подрібнене печиво. Доводимо до щільного стану.

6. Приступаємо до формування тістечок «Картопля». Відщипуємо від загальної маси шматки бажаного розміру, скачуємо круглі і / або довгасті заготовки, частина з яких паніруємо в какао, а решта в світлій крихті. Ложку підталого при кімнатній температурі масла розтираємо з цукровою пудрою (з розрахунку 1: 1), прикрашаємо білим кремом і ставимо на півгодини в холодильник.

7. Перед подачею кожне домашнє тістечко «Картопля» поміщаємо в паперову «чашу», пригощаємо і насолоджуємося його дивовижним смаком!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com