рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як розчинити желатин

Желатин - речовина, яка володіє желирующими властивостями і служить незамінним інгредієнтом у багатьох стравах. Желатин використовують при приготуванні заливного, желе, муссових і суфлейний прошарків, десертів, зефіру, крему.

Випускають желатин у вигляді пластин, кристаликів дрібних або великих, які не мають запаху і смаку. Ви можете придбай швидкорозчинний желатин, звичайний желатин у вигляді кристалів або у вигляді пластинок. Кожен з цих видів желатину розчиняється трохи по-різному. Тому дуже важливо знати, як розчинити желатин без грудочок. Наша порада допоможе вам розібратися, як швидко розчинити желатин у воді і зробити це правильно.

Перед тим, як розчинити желатин у воді, врахуйте деякі нюанси:

- заливайте желатин для набухання водою кімнатної температури. Не використовуйте для цього окріп;

- не доводьте його до кипіння, інакше його желюючий властивості знизяться;

- не розчиняються в алюмінієвому посуді, тому що він придбає неприємний смак і темний колір;

- якщо в желатиновому розчині залишилися нерозчинені грудочки, то розчин можна в кінці процідити через ситечко;

- від кількості взятого желатину буде залежати консистенція страви. Якщо взяти 20 грамів желатину на 1 літр рідини, то желе вийде «тремтячим», а якщо взяти 50 грам желатину, то таке желе буде дуже щільним і його можна буде різати ножем.

Мабуть, це все тонкощі ... А на практиці все ще простіше.

Желатин - речовина, яка володіє желирующими властивостями і служить незамінним інгредієнтом у багатьох стравах

Для роботи нам знадобиться желатин - 2 ст. л., вода - 200 грам, сито, каструля, миска.

, вода - 200 грам, сито, каструля, миска

У воду кімнатної температури всипати желатин, розмішати. Залишити на 30-35 хвилин. За цей час желатин набубнявіє.

За цей час желатин набубнявіє

Викласти мисочку з набряклим желатином в каструлю з гарячою водою і помішувати, поки желатин не розчиниться (воду до кипіння не доводити).

Викласти мисочку з набряклим желатином в каструлю з гарячою водою і помішувати, поки желатин не розчиниться (воду до кипіння не доводити)

Процідити розчин. Желатин готовий до роботи.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com