рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приймати риб'ячий жир в капсулах, як пити: дозування і застосування - Evehealth

  1. Риб'ячий жир в капсулах: дозування
  2. Як пити риб'ячий жир в капсулах: правила застосування
  3. Скільки приймати риб'ячий жир в капсулах
  4. Як пити риб'ячий жир в капсулах, щоб схуднути
  5. Прийом риб'ячого жиру в капсулах: де купити

Зміст статті

Корисні властивості риб'ячого жиру доведені в ході наукових досліджень. Риб'ячий жир є засобом профілактики багатьох серйозних захворювань, таких як інфаркт, інсульт, атеросклероз. Він зміцнює імунну систему, покращує роботу мозку, допомагає впоратися зі стресом і позбутися від депресії. Ця добавка незамінна для зростання і розвитку дітей. І це не все властивості риб'ячого жиру, які, однозначно, позитивно впливають на організм.

Однак приймаючи риб'ячий жир , Необхідно робити це правильно!

Для початок потрібно визначити показання до застосування. Як і будь-який препарат, риб'ячий жир рекомендовано вживати:

  • при частих простудних захворюваннях;
  • при порушеннях зору і різних захворювань очей;
  • при порушенні росту кісток і зубів;
  • при сухості шкіри, виникнення на ній висипу, ламкості нігтів, випадіння волосся;
  • для лікування рахіту у дітей;
  • для профілактики серцево-судинних хвороб, зокрема атеросклерозу і тромбозу;
  • при порушеннях роботи мозку, погіршення пам'яті та уваги;
  • при депресіях;
  • для місцевого лікування ран і опіків.

Як зазначено вище, риб'ячий жир благотворно впливає на стан шкіри і волосся. А ось причини їх пошкодження можуть бути різними, але одна з них - косметика. Продукція багатьох виробників містить штучні консерванти - парабени, тваринні жири, мінеральні масла і інші компоненти, здатні завдати шкоди організму, шкірних покривів і волоссю. Дерматологи рекомендують користуватися тільки натуральною косметикою. Лідером з виробництва такої продукції сміливо можна назвати російську компанію Mulsan Cosmetic. Вся лінійка випускаються нею косметичних засобів має сертифікати і повністю складається з натуральних компонентів. Ми рекомендуємо відвідати сайт mulsan.ru , Де Ви зможете вибрати ідеальні для вас кошти, які допоможуть Вам надовго зберегти красу і молодість Вашої шкіри і волосся.

Риб'ячий жир в капсулах: дозування

Людський організм потребує Омега-3 , Вітамінах А, Е, D і інших корисних речовинах кожен день. Найчастіше вони потрапляють через їжу. На жаль, але сьогодні знайти якісну морську рибу на прилавках супермаркетів або ринків вкрай складно. Можна сказати неможливо. Тому я вирішила приймати риб'ячий жир в капсулах, щоб заповнити відсутні елементи. Що раджу і вам!

Згідно з нормами Всесвітньої Організації Здоров'я, мінімальної добовою нормою Омега-3 є 250 мг, а оптимальною для здоров'я - 1000 мг. Вживаючи їжу, складно підрахувати цю цифру. Але якщо пити біологічно активні добавки, то ви напевно, будете впевнені в тому, що сьогодні отримали цю норму! Максимальна добова доза для дорослої людини становить 8000 мг. На сайті iHerb можна підібрати риб'ячий жир в капсулах зручною для вас дозування.

Наприклад, для профілактики відмінний варіант - Now Foods, Ультра омега-3, 500 ЕПК / 250 ДГК, 180 желатинових капсул . А ось для лікування різних захворювань, а також людям, які ведуть активний спосіб життя краще вибрати щось по-сильніше, наприклад, Carlson Labs, Super Omega · 3 Gems, концентрований риб'ячий жир, 1000 мг, 100 капсул + 30 безкоштовних капсул або Natrol, Омега-3 риб'ячий жир, зі смаком лимона, 1000 мг, 150 желатинових капсул Важливу! Омега-3, яка міститься в риб'ячим жирі, засвоюється набагато краще, ніж Омега-3 рослинного походження.

Риб'ячий жир надзвичайно корисний для дитячого організму. І, природно, для них існує своя добова доза. Щоденна доза дозування риб'ячого жиру для дітей залежить від віку:

  • від 1 року до 6 років - від 1 до 3 гр;
  • від 7 до 14 років - від 3 до 6,5 гр.

Визначаючи дозу, також необхідно враховувати мета прийому і вага дитини. Найкраще це питання довірити педіатра!

У магазині iHerb для дітей можна підібрати спеціальні добавки у вигляді жувальних капсул у формі тварин, наприклад, Nature's Plus, Джерело життя, Парад тварин, Омега 3/6/9 для дітей, Натуральний лимонний смак, 90 желатинових капсул .

У магазині iHerb для дітей можна підібрати спеціальні добавки у вигляді жувальних капсул у формі тварин, наприклад,   Nature's Plus, Джерело життя, Парад тварин, Омега 3/6/9 для дітей, Натуральний лимонний смак, 90 желатинових капсул

Важливо! Не можна давати риб'ячий жир в капсулах дітям без консультації у лікуючого педіатра.

Як пити риб'ячий жир в капсулах: правила застосування

  • приймати риб'ячий жир в капсулах необхідно під час їжі або після, щоб уникнути розлад шлунка;
  • прийом фолієвої кислоти повинен розділити на 2-3 рази в день;
  • безперервно добавку можна приймати 3-4 тижні, після чого слід робити перерву;
  • ідеальним періодом прийому є вересень-травень;
  • передозування може привести до болів в животі, нудоті, поносу і загострень захворювань (наприклад холециститу, панкреатиту);
  • зберігати риб'ячий жир необхідно виключно в холодильнику.

Прийом риб'ячого жиру в капсулах: протипоказання

Риб'ячий жир відрізняється хорошою засвоюваністю і легко переноситься. Але незважаючи на це, у цій біологічно активної добавки є свої протипоказання.

  • алергічна реакція;
  • високий вміст кальцію
  • індивідуальна непереносимість компонентів;
  • гіпервітаміноз (особливо вітаміном А і D);
  • наявність хвороб нирок і жовчного міхура;
  • підвищена чутливість і інші.

Вагітним і годуючим мамам необхідно бути максимально відповідальними і приймати риб'ячий жир тільки після консультації у лікаря.

Скільки приймати риб'ячий жир в капсулах

Перед вживання риб'ячого жиру, як і будь-якого іншого препарату, необхідно ознайомитися з інструкцією. Не потрібно придумувати нові схеми прийому, досить скористатися рекомендаціями, які вказані на препараті. Безумовно, потрібно враховувати індивідуальну особливість організму, лікарську форму та дозування капсул, вік і мета прийому.

У профілактичних цілях зазвичай досить 1-2 капсули в день під час їжі. А ось для лікування захворювань або для спортсменів дозу необхідно збільшити.

А ось для лікування захворювань або для спортсменів дозу необхідно збільшити

Наприклад, коли я брала Madre Labs, Омега-3 Преміальний риб'ячий жир, 100 желатинових капсул , Я захворіла на грип. Зазвичай я пила по 2 капсули в день, але під час хвороби я збільшила дозу до 4-х, що допомогло мені швидше одужати і період відновлення зайняв значно менше часу.

Як пити риб'ячий жир в капсулах, щоб схуднути

Людям, які хочуть скинути зайві кілограми також підійде риб'ячий жир в капсулах. Мало хто знає, але цей препарат зможе допомогти. Головним секретом є правильний розрахунок дозування. Для початку потрібно розрахувати скільки у вас зайвої ваги. Якщо менше 15 кг, тоді необхідно приймати 2-4 грами риб'ячого жиру в день, якщо більше, тоді - не більше 5-6 гр.

Не варто думати, що якщо ви прийміть капсули, то відразу схуднете. Зовсім ні! Риб'ячий жир енергетично підтримає організм, поліпшить обмін речовин, знизить шкоду від незбалансованого харчування. Запам'ятайте, він не спалює жир. Щоб схуднути за допомогою риб'ячого жиру, необхідно вести активний спосіб життя, займати фізкультурою, регулярно відвідувати спортивний зал.

Ефективність цієї схеми перевірила моя подруга. Їй вдалося позбутися від жиру на самих проблемних зонах - животі та стегнах. Вона вживала по 6 капсул Madre Labs, Омега 800, 1000 мг, 30 рибних желатинових капсул (9.79 $) в день, ходила регулярно на фітнес і сиділа на низькокалорійній дієті. В результаті вона стабільно скидала на 1,5-2 кілограми на тиждень!

Прийом риб'ячого жиру в капсулах: де купити

Сьогодні риб'ячий жир в капсулах є однією з найпопулярніших добавок, що стало причиною появи на ринку великої кількості підробок і пустушок. На своїй гіркому досвіді я переконалася в цьому. Я встигла спробувати безліч препаратів як вітчизняного, так і іноземного виробництва. Але, на жаль, очікуваного ефекту я так і не дочекалася.

Завдяки iHerb, я дізналася, що таке справжній риб'ячий жир в капсулах. Тут представлений широкий асортимент якісного риб'ячого жиру від відомих виробників. Тут кожен знайде для себе потрібний товар!

Тут кожен знайде для себе потрібний товар

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com