рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Завантажити картинки річниця весілля

  1. Завантажити картинки річниця весілля З річницею весілля картинки Ульотна листівки!
  2. ***. Батькам з ювілеєм весілля -стіхі привітання від Путіна в день весілля сьогодні ювілей вашого...
  3. Нехай же в цьому домі повік не кінчається воно.
  4. Сьогодні весілля мереживна, вона адже ніжна така.
  5. Чекає родину цю нагорода за старання і успіх.

Завантажити картинки річниця весілля

З річницею весілля картинки Ульотна листівки!

З річницею весілля картинки. У цьому розділі ми представляємо вашій увазі найкращі картинки з річницею весілля! Медовий місяць.

Медовий місяць

***. Батькам з ювілеєм весілля -стіхі привітання від Путіна в день весілля сьогодні ювілей вашого весілля вірші ***.

Поздоровлення на мереживну весілля (13 років весілля). Життя йде своєю чергою і плете свої мережива. У цей день подружжю як зображення зробити чорно білим в paint дарують мереживні серветки, скатертини, ажурні вироби, зв'язані з тонкої вовни. У цей ювілей можете подарувати один одному конвалії, такі світлі і ніжні, як ваша любов. Святковий стіл потрібно прикрасити мереживний скатертиною. Дану річницю не рекомендується асоціювати з числом 13, адже до свят всі погані забобони повинні бути забутими. Втім, в народі побутує думка, що 13 років весілля (привітання тут не важливі) - це період, коли в родині починаються великі сварки через згубного впливу несприятливого числа. Тут головне завдання подружжя - забути про чортової дюжини і зберігати в родині приємну атмосферу взаєморозуміння і довіри. ***.

Тринадцять років? Так швидко? Ні, не віримо! Ще вчора ми тут сиділи, пускали чашу ми по колу за щастя молодого подружжя. І в тому ж радісному складі зараз тринадцять років вам відзначаємо? Як швидко час пролетів, але ви дивитеся так само сміливо. Так само бадьорі, красиві, молоді, в сім'ї одна любов без холоду, і навіть в зимові морози ви закохані, як ніжні троянди. ***. Мій друг 13 років одружений, своїм сімейством ти багатий! Адже міцною сім'ю створити непросто!

Що ще сказати? Тобі бажаю щастя я, нехай оточують лише друзі, нехай не обдурять ніколи, нехай горить твоя зірка! ***. Відзначити весілля мереживну сьогодні гості зібралися. І побажати хочуть, радіючи, була щоб солодкої ваше життя. Нехай біда ваш будинок обходить, міцнішає шлюб ваш з кожним днем. І щастя, радість хай приходить в ваш світлий і затишний будинок! ***. Добре ви тут живете, і їсте, і співаєте. Ми ж привітати вас прийшли, в дар вам нитки принесли. Пропонуємо взяти келихи і розлити вино.

Нехай же в цьому домі повік не кінчається воно.

Давайте вип'ємо ми, друзі, за ті тринадцять років, які не принесли з собою нам горя і бід. За те, що фото akira lane добрими завжди ми один для одного були. За те, що про своїх друзів ми все не забули. ***. Сьогодні свято ніжний і променистий 13 років з дня весілля як пройшло! Нехай душі конвалій наповнить запах чистий, ви разом - так долею судилося! Зв'язали отношенья мереживні, і неможливо відвести свій погляд! А душі вірні, улюблені, рідні, і один для одного ласкаво дзвенять! ***. Які б мережива життя не плела, любов справжня вічно жива! Її не торкнуться негаразди, негоди, адже там, де любов, справжнє щастя!

Давно вже стали однією ви сім'єю! Сьогодні у вас ювілей мереживний! Бажаємо вам життя простий і красивою! Сім'єю бути міцною і дуже щасливою! ***. Мереживне весілля тільки раз, тринадцять років ми з тобою! Мій чоловік! Хочу сказати зараз навік ти став моєю долею! Тринадцять світлих, добрих років, які ми прожили з тобою, яка б не була на вулиці погода, в душі моїй завжди панував спокій. Улюблений мій!

Тебе я вітаю! Будь вічно щасливий, веселий і здоровий. Сьогодні свято. Я тобі бажаю всього, всього! З тобою моя любов! ***. Навіщо одружуватися потрібно? Ну жили б все дружно однією сім'єю великою, як ніби бджоли в рої. Ні, людям дай чоловіка! І ви знайшли один одного! Тринадцять років як разом в одному пече тесті! ***.

Сьогодні весілля мереживна, вона адже ніжна така.

Сім'ю цінувати необхідно в тринадцяту річницю! Але, жарти геть, тепер всерйоз. Як мережива плете мороз, в родині плетуться відносини. Всі разом: радість і позбавлення. Сім'я як мереживний хустку, у кожного є свій виток. Але разом ви - візерунок єдиний, і немає прекрасніше картини! ***. 13 - незвичайне число, з ним побоювання пов'язано чимало. Хочу що фото logan bella забобонам зло сім'я в 13 років міцніше стала! Страшенно вам бажаю я любити, згоряти у вогні бажання і пристрасті, один одного назавжди заворожити - сімейного бажаю, в загальному, щастя! ***. Тринадцята річниця весілля по-різному її звуть в народі.

На мереживні конвалії схожа, втілення ніжності в природі. Нехай ваші відносини будуть теплими, як мереживні хмари, чисті. І нехай ваша любов сяє ніжністю, як конвалії - прекрасні квіти. ***. Тринадцять років пройшло з весілля! Яка радість! Вітаємо! Що вам, подружжя, побажати б? Того, про що і ми мріємо: один в одного заново закохуватися, ділити по честі вантаж турбот! І нехай для вас число тринадцять щасливим буде цілий рік! ***. 13 років - чималий термін, хочу я побажати, щоб кожен бути щасливим зміг, себе не втратити, хочу я світу всією душею бажати вашої сім'ї, йдуть нехай біди стороною, ви - щасливі подвійно!

***. Ти в шлюбі вже 13 років, ти щаслива, сумнівів немає. Хочу тобі я побажати подруга, щастя не втрачати, будь позитивна ти завжди, ще на довгі роки хочу удачі побажати, дружина шанувати і поважати! ***. І про свадебку, про цю буду співати всьому я світла. Щоб люди знати могли про достоїнства сім'ї. З чого б слово мені почати, про славу дорогих? Коль про господарку розповісти і про її рідних. Так ось за мереживом вона прекрасна сидить. І в ніжних рученьках її Нитки шовкові блищить. Ну, а чоловік її пригожий поруч пісеньки співає. Він сумувати своєї улюбленої ні хвилини не дає.

Чекає родину цю нагорода за старання і успіх.

Вам скажу: всім нам би треба брати приклад з сімей таких. ***. Мій чоловік - прекрасніше всіх чоловіків, чимало різних є причин тебе, коханий мій, хвалити, тебе сильніше за всіх любити. З тобою ми - 13 років, я знаю - нас щасливіше немає, сподіваюся, щасливий ти зі мною, коханий, милий, дорогий! ***. Відгадайте, чому у нас веселощі? Адже ще не новий рік і не новосілля. Але з друзями разом нам радісно і весело, мереживне весілля ця, мов птахи пісенька. Від того-то ми задоволені і регочемо без кінця.

Лампи в будинку світять яскраво, і сяють дві особи. Слава весіллі мереживний! Слава весіллі молодий! Поздоровлення на весільні річниці. Перший день весілля | 1 рік весілля | 2 роки весілля | 3 роки весілля | 4 роки весілля | 5 років весілля | 6 років весілля | 6,5 років весілля | 7 років весілля | 8 років весілля | 9 років весілля | 10 років весілля | 11 років весілля | 12,5 років весілля | 13 років весілля | 14 років весілля | 15 років весілля | 18 років весілля | 20 років весілля | 25 років весілля | 30 років весілля | 35 років весілля | 40 років весілля | 45 років весілля | 50 років весілля. Привітання з ювілеєм весілля на телефон. Читайте цікаві новини. Поділитися:

А ще у нас є

За запитом «скачати картинки річниця весілля» знайшлися 38163 картинки

Тринадцять років?
Так швидко?
І в тому ж радісному складі зараз тринадцять років вам відзначаємо?
Що ще сказати?
Навіщо одружуватися потрібно?
Що вам, подружжя, побажати б?
З чого б слово мені почати, про славу дорогих?
Відгадайте, чому у нас веселощі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com