рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

статті

  1. Важливі нюанси весільного шопінгу
  2. Спільна продуктивна робота клієнтки і продавця.
  3. Не всі цікаві моделі представлені на вітрині.
  4. Самостійний вибір і примірка неможливі.
  5. Краще записатися на примірку завчасно.
  6. Відвідування салону без попереднього запису: недоліки

Для більшості одним з найголовніших і значущих днів в житті є весілля. Кожній дівчині хочеться в цей день бути найкрасивішою: зробити запаморочливу зачіску і макіяж, надіти неповторне і обов'язково модне Весільна сукня і фату. І якщо у дівчат зі «стандартним статурою» найголовнішою проблемою при виборі вбрання є неможливість зупинитися на чомусь одному і вибрати підходящий варіант серед «моря» нарядів, представлених у весільних салонах, то у повних дівчат проблеми виглядає дещо інакше. Тому, ми вирішили більш детально розглянути питання, як вибрати весільну сукню для повних дівчат далі в статті.

пропорції

пропорції

Спочатку визначте, який ваш тип фігури, наскільки вона пропорційна. Виходячи з цього підбирайте фасон.

"Пісочний годинник".

Майже будь-який фасон буде сидіти ідеально, хіба що тонких бретелей на плечах доведеться відмовитися. Прямого вирізу теж слід уникати, вони повнять руки, шей здається потужною, а ось модель «русалка» буде прекрасно виглядати, головне, не забути під нього тягне білизну.

«Яблуко».

Таким жінкам підійде А-силует, стилі «ампір», грецький. Виріз V-подібний підкреслить довжину шиї, а корсет допоможе визначити лінію талії.

"Груша"

Пишечки «груша» можуть надягати А-силует, він буде виглядати ідеально, плечі у сукні можуть бути асиметричними, це їх візуально розширить.

Довжина плаття

Довжина плаття

Дівчині з красивими ногами можна надіти плаття, злегка прикриває коліна , Якщо щось не так, краще довге, в підлогу. Якщо ноги повненькі, плаття в грецькому стилі завуалюють повноту фігури, в ньому дама буде здаватися стрункішою. Тканина буде спадати, і надавати жіночність і шарм.

В якості аксесуару може служити орнамент золотого або срібного кольору. У плаття такого фасону можна завуалювати жирок на тулуб, а відкрити для огляду шию і зону декольте.

Стиль «Ампір»

У сукні стилю Ампір пишнотіла наречена на весіллі буде еталоном елегантності. Легка тканина, яка струмує і нагадує грецький стиль, прекрасно прикриє зайву вагу. Завищена талія і пояс під лінією грудей допоможе приховати животик, інші місця, які не хочеться виставляти.

А-силует

А-силует

А-силует прекрасно може вирішити проблему зайвої ваги нареченої на весіллі. Форма сукні розширюється донизу, відразу з-під лінії грудей, будь живіт, стегна воно легко приховає. Верх може бути двох варіантів: ліф, що спускається до талії, вузький, далі вниз йде спідниця, стаючи все ширше і ширше. Або висока лінія талії, низ сукні довше звичайного, фігура буде при цьому виглядати витонченіше.

«Русалка»

Романтичне весільне плаття «Русалка» слід приміряти тим, у кого фігура Х-подібна. Якщо статура не відповідає цьому типу, краще не брати такий наряд, крім розлади нічого не принесе. Воно облягає, для бездоганних пропорцій, будь-які виступаючі частини потрібно приховати утягивающим білизною.

Повненьким підійдуть сукні зі шлейфом, зробивши пишечек стрункими, додадуть величавість. Шлейф - аксесуар знімний, можна надягати, можна знімати.

непогано виглядає мереживний наряд , Дівчина навіть великих габаритів буде виглядати шикарно, але потрібно пам'ятати про підкладці, робити її краще з шовку.

Примітки

Блискучі тканини на проблемних ділянках тіла не потрібно використовувати, краще шукати комбіновані варіанти.

Від паєток, блискіток краще відмовитися відразу, вони відбивають світло, роблячи фігуру повніше. Використовувати їх слід дуже помірно, щоб лише створити зачарування.

За допомогою корсажа виділяють лінію талії, тканину слід підбирати правильно, легка повинна спадати по стегнах вільно, довжину вибирати краще до статі.

Для товстушки-дюймовочки краще вибрати укорочений наряд , Але зупинятися на моделі краще після примірок, довжина може коливатися від злегка прикриває коліно, до середини литкового м'яза.

Якщо повні руки, великі плечі, можна накинути шарф з мережив, шикарну шаль. Вони також допоможуть приховати зростаючий животик. Можна взяти мереживне болеро з довгим або злегка укороченим рукавом.

Якщо шия короткувата, допоможе витягнути форму V-виріз, надати витонченість і чарівність, допоможе приховати занадто пишні груди.

Починати підбирати весільну сукню Пампушка потрібно якомога раніше, так як для повної фігури важче знайти наряд. Можна почати з перегляду каталогів в Інтернеті. Якщо не підійшло нічого, потрібно вибирати найпростіший фасон. До нього підійде будь-яка шикарна зачіска, коштовності, яскраві аксесуари. У день власного весілля, головний день в житті, потрібно виглядати бездоганно!


Навіщо записуватися в весільний салон?

До цього дня багатьох наречених хвилює питання: чи потрібно заздалегідь записуватися в салон для примірки суконь, чи є в цьому сенс або ж зовсім не обов'язково обтяжувати себе якимись зобов'язаннями? Настав час в усьому цьому розібратися.

Важливі нюанси весільного шопінгу

Весільний салон - це особливий магазин, в корені відмінний від звичайних мережевих бутиків модного одягу. У нього не можна забігти попутно, проходити повз і ненароком зайти. Туди відправляються усвідомлено й обдумано. Адже для походу в весільний салон потрібно відмінний настрій, величезне бажання і п'янка душу атмосфера майбутнього свята.

Якщо жінка поспішає, нервує, хоче все зробити на льоту, та ще й з телефоном в руці, то нічого доброго з такої примірки не вийде. Консультант просто не встигне зрозуміти, що саме вона хоче, а тому не зможе запропонувати їй все відповідні моделі з числа наявних.

Спільна продуктивна робота клієнтки і продавця.

Спільна продуктивна робота клієнтки і продавця

До походу в весільний салон наречена слабо уявляє, як вона буде виглядати в сукні конкретної моделі. Часом разом з приміркою першого ж наряду руйнуються всі надії, оскільки він невдало виглядає або просто не йде. Далі настає повна розгубленість і питання: що ж тепер робити, яку сукню брати?

Ось тоді на допомогу приходить консультант. З цього моменту починається спільний кропітка праця, повний припущень, помилкових доводів і грамотного їх спростування.

Не всі цікаві моделі представлені на вітрині.

У будь-якому салоні клієнтці спочатку запропонують ознайомитися зі значним каталогом моделей , Оскільки дуже мала частина суконь представлена ​​в залі. Саме в цей момент важливі поради та рекомендації продавця, який разом з нею відправляється на пошуки того єдиного і неповторного, воістину чарівного сукні. Найчастіше трапляється так, що воно є на складі, але не висить в залі, і без ради консультанта наречена точно б його не помітила в каталозі і не вирішила б приміряти.

Самостійний вибір і примірка неможливі.

Самостійний вибір і примірка неможливі

Весільний шопінг відрізняється, наприклад, від звичайної покупки суконь тим, що жінка фізично не в змозі сама надіти і зняти наряд, застебнути всі гудзики на спині, правильно затягнути шнурівку, вибрати потрібного розміру під'юбник та ін.

Краще записатися на примірку завчасно.

Щоб захистити себе від непотрібних переживань, очікувань і тривог, слід заздалегідь позначити день і час свого візиту в салон. Тоді можна розраховувати на повне увагу з боку консультанта.

Як правило, на одну наречену відводиться годину - півтори. За цей час жінки встигають досить продуктивно поспілкуватися: консультант дізнається всі нюанси майбутнього торжества, вислуховує побажання нареченої, пропонує відповідні її запитам моделі. А клієнтка, в свою чергу, встигає приміряти декілька суконь.

Багато хто помилково думають, що попередній запис на примірку неодмінно повинна закінчитися покупкою, що продавець буде відверто нав'язувати свій товар. Навіть якщо святкове вбрання не доведеться нареченій до душі.

Це саме поширену і безпідставне оману. Консультант потрібен для того, щоб допомогти зробити єдино правильний вибір. Він не стане нічого нав'язувати. Крім того, не варто сумніватися в його компетентності. Його досвід і знання основних переваг сучасних наречених не варто недооцінити.

З ним, поза сумнівом, можна говорити на одній мові, не боячись використовувати весільну термінологію. Адже весь персонал спеціалізованих салонів дуже кваліфікований. Тут, звичайно, мова йде про престижному магазині, а не про покупку сукні на ринку.

Попередній запис зазвичай має на увазі суто індивідуальний підхід. Тому не варто дивуватися, коли по телефону важливий адміністратор задає кілька стандартних питань: про розмір, бажаної моделі, конкретному відтінку наряду та ін.

Відвідування салону без попереднього запису: недоліки

авторитетний салон може запросто відмовити в прийомі. Доведеться чекати, коли консультант звільниться. Якщо він тільки почав працювати з клієнткою, очікування може тривати не одну годину. За час очікування наречена, як правило, встигає стомитися переглядом каталогу в десятий раз і втратити весь позитивний настрій, вкрай необхідний для подальшої роботи. Потім їй вже неможливо буде догодити. Всі старання консультанта будуть натикатися на протест і роздратування. Це відвідування закінчиться невиправданими сподіваннями і повним розчарування відходом.

Попередньо записуватися в салон не просто бажано, а просто необхідно. Адже кожній нареченій потрібно кваліфіковану допомогу і максимум уваги. Ті, що прийшли до призначеного часу клієнтки, грамотний і чуйний персонал - це гарантія продуктивної співпраці і відмінного результату.

Навіщо записуватися в весільний салон?
Далі настає повна розгубленість і питання: що ж тепер робити, яку сукню брати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com