рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що можна подарувати подрузі на річницю весілля. Що подарувати друзям на річницю весілля

  1. Подарунки своїми руками
  2. Подарунки - враження
  3. Корисні та практичні подарунки
  4. Подарунки згідно з традиціями
  5. Недорогі подарунки
  6. Незвичайні подарунки
  7. Подарунок молодій сім'ї
  8. Подарунки для дачі
  9. Подарунки родині, у якій все є
  10. Прикольні подарунки на річніцю весілля
  11. ТОП-10 подарунків на річницю весілля друзям
  12. Отже, що подарувати друзям на річницю весілля

Вітаю вас, дорогий читачу!

Оооо, скільки разів кожного з нас терзали муки сумніву, коли мова заходить про те, що подарувати на річницю весілля друзям! З одного боку, не зовсім весілля, а тільки лише річниця, значить можна і скромніше презент. Але ж і не бідні студенти, і дружимо вже стільки років, так чого скромничати?

А може, не ламати голову і просто запитати у глави сімейства, що вони хочуть отримати в дар? Або зробити сюрприз? І який він повинен бути: корисний, але нудний? Даремний, але веселий? Для всієї сім'ї або комусь одному з них? Фууух, як же це складно - вибирати подарунок на річницю одруження. Але ж варіантів-то маса!

Якщо не мудрувати лукаво і не старатися в винахідливості, то можна, звичайно, скористатися народною мудрістю і підібрати до річниці щось символічне, що відповідає кількості прожитих разом років і терміну річниці.
Так, через 1 рік після одруження на « ситцеве весілля », Згідно традиціям, що склалися, прийнято дарувати речі з ситцевій тканини:

  • постільна білизна
  • фартухи
  • хустки
  • скатертини

На 3 роки спільного життя або «шкіряну весілля» дарують шкіряні речі та аксесуари.

Першу велику сімейну дату - 5 років життя в шлюбі - називають «дерев'яним весіллям». До цієї події зазвичай подаються штучки з дерева:

  • домашнє начиння
  • предмети меблів
  • аксесуари для лазні

Ну а перший круглий сімейний ювілей або 10 років союзу називають «рожевою весіллям». У цей день троянди повинні бути головним атрибутом свята:

  • живі троянди в квіткових вазах
  • троянди на тортах
  • рожеве вино в келихах
  • троянди в елементах декору

І підношення до десятиріччя сім'ї теж має бути в загальному тренді торжества.

Подарунки своїми руками

Досить просто визначитися з подарунком на річницю весілля друзів тим, хто любить і вміє створювати речі своїми руками.

Згодиться все:

  • вишиті вручну скатертини і серветки
  • саморобні фоторамки
  • щось з предметів меблів або елементів декору
  • посуд прикрашена декупажем
  • клаптеві ковдри і в'язані пледи
  • сімейні портрети або фотоколажі
  • інтер'єрні ляльки або іграшки тильда
  • авторські прикраси
  • вишиті квітами картини

Цей список може бути нескінченним.

Подарунки - враження

Ламаючи голову над тим, що подарувати на річницю друзям, зовсім не обов'язково думати тільки в побутовому напрямку. Може бути, ваші друзі будуть раді так званим подарункам - вражень? Наприклад, завзяті театрали можуть зрадіти квитками на якусь новеньку театральну постановку. А поціновувачі екстриму, можливо, будуть раді польоту на повітряній кулі, занурення на дно місцевого водоймища, кінній прогулянці або походу в аква-парк.

Любителі подорожей оцінять подаровану можливість з'їздити в подорож в пам'ятні для них місця або туди, де бувати їм ще не доводилося. Вартість такого подарунка виявиться по кишені багатьом, якщо робити його в складчину з усіма друзями родини.

Цілком можливо, що дуже до речі доведеться сертифікат на спільне відвідування якихось курсів (наприклад, іноземних мов), майстер-класів або танцювальних уроків.

Приємним, досить незвичайним сюрпризом, а також можливістю урізноманітнити і прикрасити торжество може стати знятий в якості подарунка відеофільм або відеокліп про сім'ю, авторська пісня, присвячена «нареченим», святковий вітальний номер, виконаний всіма учасниками святкової події.

Подарунок, як сюрприз

Звичайно, вибираючи презент до чергової весільної річниці необхідно враховувати безліч обставин:

  • вік чоловіка та дружини
  • умови їх проживання
  • фінансові можливості
  • стан здоров'я самих «молодят» і членів їх сім'ї
  • чи є в сім'ї діти і який їхній вік

Ну і в самому скрутному становищі завжди можуть виручити подарункові сертифікати в якийсь магазин. Подарунковий сертифікат взагалі штука дуже зручна: і з подарунком не помилишся - ювіляри самі вирішать, що їм потрібніше, і голову можна не ламати в пошуках оригінальної ідеї.

Ну а ви як вважаєте, що найдоречніше подарувати на річницю весілля? Які незвичайні подарунки вам доводилося отримувати з нагоди такого свята? А які з подарунків виявилися безглуздими? Розкажіть про свій досвід підготовки подарунків до річниці весілля для друзів, і чим ви керувалися при виборі презенту?

Річниця весілля - це особливий день, який нагадує подружжю про щасливе моменті їх одруження. Якщо ви запрошені на подібний захід, то, ясна річ, приходити без подарунка неприпустимо. Навіть якщо чоловік з дружиною не влаштовують пишного свята, а лише планують організувати скромне застілля для найближчих, ви обов'язково повинні підібрати відповідний презент. Але що подарувати друзям на річницю весілля? На які моменти потрібно звернути увагу, вибираючи подарунок? Адже хочеться, щоб ваш презент виявився затребуваним, потрібним в побуті, але в той же час урочистим і ошатним. Отже, ми підготували для вас ідеї корисних, класичних, недорогих і оригінальних подарунків , Які порадують як молодого подружжя, так і сімейну пару зі стажем.

Корисні та практичні подарунки

Романтичні і милі дрібнички - це добре. Але ще краще, якщо ваш подарунок буде корисним в побуті і якось полегшить повсякденне життя подружжя. Якими подарунками порадувати подружню пару? Часто друзі і родичі винуватців торжества вважають, що в цей день потрібно дарувати щось незвичайне і ошатне. Парадокс, але чим молодша подружжя, тим більше вони будуть раді прийняти в подарунок корисні предмети, які не завадить мати в кожному домі.

Великий сервіз. Вибираючи такий подарунок для друзів, купуйте практичний і ошатний варіант, щоб їм можна було користуватися без побоювання випадково розчавити крихкий фарфор або кришталь. В хаті молодої сім'ї цей презент зайвим не буде, особливо якщо туди часто приходить багато гостей.

Комплект якісного спального білизни. Ще один практичний подарунок друзям на річницю весілля, від якого чоловік і жінка точно не відмовляться. Не шкодуйте грошей на якісний виріб, адже воно прослужить набагато довше.

Скатертина. Якісне і красиве виріб буде не тільки виконувати свою пряму функцію, а й стане чудовою прикрасою в будинку.

Настінна дерев'яна ключниця. Хороший подарунок, який протягом багатьох років буде нагадувати чоловікам про дарувальника. Крім того, ключі більше не доведеться кидати де попало, вони завжди будуть на своєму місці в передпокої.

Оригінальні світильники для спальні. Однозначно, презент не залишиться без уваги. Винуватці свята з вдячністю його приймуть і почнуть ним користуватися незабаром.

Оригінальна вішалка для одягу. Дарувати подарунок варто, якщо ви знаєте, що в ньому є необхідність. Наприклад, подружжя недавно переїхали в нову квартиру і ще не встигли в ній облаштуватися.

Годинники. Можна купити звичайні або оригінальні, які гармонійно впишуться в інтер'єр. Але дарувати такий подарунок можна тільки в тому випадку, якщо подружжя незабобонних.

Подарунки згідно з традиціями

Сьогодні, збираючись на святкування річниці весілля, подарунки можна купувати будь-які, прив'язки до певних предметів немає. Але якщо ви все-таки вирішили слідувати стародавнім традиціям і дарувати на свято предмети, що несуть в собі певний сенс, то зверніть увагу на список, наведений нижче.

Самовар. Цей предмет вважається символом благополучного будинку, в якому господарі завжди раді приймати гостей. Разом з самоваром можна подарувати набір чашок з блюдцями.


Разом з самоваром можна подарувати набір чашок з блюдцями

Срібні ложки. Срібло здавна вважалося чистим матеріалом, який здатний забирати весь негатив і оновлювати атмосферу в домі.

Подарункові монети зі знаками Зодіаку. Якщо вам відомо, під якими знаками народжені подружжя, купуйте такий символічний подарунок.

Підкова як оберіг і декоративного прикраси. Цей предмет необхідно мати в кожному домі, щоб всі печалі і недуги обходили оселі стороною.

Вишиті картини. Хороший варіант - подарувати вишиту картину. Плануючи такий подарунок, краще не купувати його в магазині, а, якщо є можливість, замовити унікальний виріб ручної роботи.

Корова - це тварина, завдяки якому раніше можна було прогодувати всю сім'ю. Адже не дарма вважалося, що сім'ї, у якій є корова, голод не страшний.


Адже не дарма вважалося, що сім'ї, у якій є корова, голод не страшний

Набір для пісочної церемонії. Проводити таку церемонію стало модно не так давно. Проте, звичай прижився і укорінився; створювати візерунки з кольорового піску «на пам'ять» - це красиво і зворушливо.

Недорогі подарунки

Хороший подарунок необов'язково повинен бути дорогим, важливо, щоб він приніс задоволення і сподобався винуватцям торжества. Причому вибрати такий подарунок нескладно, головне - враховувати смаки і переваги сімейної пари, до якої ви відправляєтеся на свято.

Настінне панно. Цікавий варіант презенту, який буде доречним на будь-яку річницю.

Підставка-тримач для прикрас. Подарунком зможуть користуватися обидва представники подружньої пари. Напевно такого предмета в їхньому будинку ще немає.

Набір ароматичних свічок. Порівняно недорогий, але дуже красивий і романтичний подарунок. Друзі їм будуть користуватися по особливих випадках, і, звичайно, про дарувальника завжди згадають з подякою.


Друзі їм будуть користуватися по особливих випадках, і, звичайно, про дарувальника завжди згадають з подякою

Набір декоративних настінних тарілок. Можна замовити екземпляри з іменами подружжя або їх фотографіями.

Кухонне начиння. Можна самостійно створити комбінований набір з предметів, створених з однакового матеріалу або розписаних в схожому стилі. Наприклад, купіть дерев'яні підставки під гарячий посуд, набір дерев'яних ложок і лопаток, оригінальну сільничку і обробну дошку.

Незвичайні подарунки

Буває і таке, що пара, яка запросила вас на святкування річниці, досить забезпечена і має в квартирі вже всі необхідні предмети. В такому випадку подарунки друзям на річницю весілля підібрати важче, але і цю проблему можна швидко вирішити. Зверніть увагу на незвичайні варіанти презентів, роблячи акцент не на матеріальні предмети, а на емоції та адреналін, які можна піднести винуватцям торжества.

Незвичайний і дуже романтичний подарунок, про який ваші друзі будуть пам'ятати довго.


Незвичайний і дуже романтичний подарунок, про який ваші друзі будуть пам'ятати довго

Політ на повітряній кулі над містом. Подаруйте близьким людям можливість побачити шикарну панораму і отримати свіжі емоції.

Сертифікат на спільне відвідування спа-салону. Розслаблюючі і відновлювальні процедури допоможуть подружжю забути про всі невирішені питання і справах.

Путівки на відпочинок. Кожній людині буде приємно отримати такий незвичайний подарунок . Особливо приємно отримувати презент, якщо вам пропонують поїхати на відпочинок з коханою людиною.

Спільне занурення під воду у відкритому водоймищі. Подарунок для справжніх цінителів екстриму. У більшості випадків цей презент варто підносити молодим друзям, але можливі і виключення.

Вибираючи подарунок на річницю весілля друзів, завжди враховуйте специфіку майбутнього торжества. По-перше, пам'ятайте про те, що дрібні подарунки повинні бути парними, так як ви йдете на свято, що нагадує про день одруження. По-друге, враховуйте і те, яку саме річницю весілля відзначають подружжя. Адже завжди можна знайти прив'язку саме до цього фактору. Ну і, звичайно ж, вручення будь-якого подарунка супроводжуйте відповідної вітальною промовою з теплими і щирими побажаннями.

Відеопривітання в стилі НОВИНИ від зірок і політиків

Побачити себе в новинах - це яскрава подія!

Почути привітання від Путіна, Медведєва і зірок - це незабутні враження.

Ваш подарунок буде найбільш незвичайним і оригінальним.

Річниця весілля є важливим святом не тільки для самого подружжя, а й для їхніх друзів, родичів. У цей день збираються всі близькі, щоб порадіти за сім'ю і побажати їм ще довгих років спільного життя. Але що подарувати на річницю весілля друзям?

Ця стаття адресована тим, хто хоче відійти від традицій і не підносити «традиційні» для певної дати предмети. Адже багато гостей вибирають подарунки за назвою «весілля» - «ситцева», «дерев'яна», «шкіряна». В результаті у подружжя скупчуються гори тканинних, дерев'яних, шкіряних та інших виробів. Хочете бути більш оригінальними? Для вас ми зібрали варіанти подарунків, актуальні для будь-якої річниці весілля.

Подарунок молодій сім'ї

Якщо ваші друзі вступили в шлюб відносно недавно (рік, два, три тому), то є сенс піднести їм щось для будинку. Адже вони все ще продовжують обживати своє сімейне гніздечко. І якихось предметів у них все ще немає. Пропонуємо приблизні варіанти таких подарунків.

  • Ковдра з двох половинок. Цей подарунок підійде для сім'ї, в якій у подружжя різні «температурні» режими. Тобто один «мерзляк», а другого буває жарко під товстим покривалом навіть в зимову холоднечу. Але при цьому сім'я хоче спати під однією ковдрою, а не брати дві різні. Тоді такий подарунок є для них маст-хевом. По суті, цей комплект складається з двох ковдр. Одне товсте, тепле. Друге - більш легке. Ці дві ковдри скріплюються в одне ціле за допомогою спеціальних кнопок.
  • Комплект натяжних простирадлом на гумці. Продовжимо «постільну» тему. Якщо хтось із подружжя часто крутиться вночі, бачачи погані сни, то до ранку можна спостерігати картину буквально по Чуковському. «Ковдра втекло, полетіла простирадло» ... Ви можете допомогти подружжю уникнути цієї проблеми, подарувавши їм спеціальні простирадла на резиночки. Ці вироби надійно кріпляться до ліжка і залишаються на місці, яким би неспокійним не був сон «мешканців» ліжку.

Smoking gun - пістолет для обкурювання продуктів. Сім'я любить поласувати копченостями? Якість подібних продуктів в магазині не завжди на висоті. До того ж часто процес копчення замінюють вимочуванням в «рідкому димі», що зовсім не корисно. Возитися з коптильнею захоче не кожна сім'я. До того ж це можливо не в будь-якому типі житла.

Компактний пістолет дозволить надати продуктам «запах димку» в лічені хвилини. Головна особливість пристрою - дим повністю натуральний. Для його створення можна використовувати не тільки деревні стружки, а й сухі трави, чайне листя і т.д.

Smoking gun годиться в подарунок навіть для людей, які дотримуються здорового способу життя. Адже він не коптить продукти, а лише надає їм копчений запах.

  • Цифровий кухонний термометр. Це дуже корисна річ в будь-якому господарстві. Термометр стане в нагоді при приготуванні багатьох страв. Але не у кожної сім'ї «доходять руки» його купити. Ось і подаруйте їм його!

Підібрати «домашній» подарунок для друзів нескладно. Адже ви часто буваєте в їхньому будинку і бачите, які речі і прилади у них вже є, а яких не вистачає.

Подарунки для дачі

Більшість сімей рано чи пізно обзаводяться дачею. І тим самим полегшують своїм друзям вибір подарунків на річницю весілля. Особливо добре такі презенти дарувати сім'ям, які купили дачу зовсім недавно. Стільки всього можна придумати! Втім, навіть якщо вони зробили це придбання давно, теж можна підібрати гарні подарунки . Перераховуємо корисні, але не самі банальні речі.

  1. Кран з електронагрівачем для води. Більшість дач в наш час цілком упорядковані. Допотопні рукомийники в багатьох заміських будинках замінені сучасною системою каналізації. Тільки ось з підігрівом води все так же бувають проблеми. Кран з електронагрівачем годиться в якості подарунка в двох випадках: на дачі взагалі не передбачений підігрів води; тепла вода є, але з нею бувають перебої.
  2. Дверна сигналізація. Городяни бувають на дачі лише час від часу. Це здатне привернути до будинку людей не з самими чистими помислами. Сучасна дверна сигналізація допоможе їх відлякати.
  3. Садова ілюмінація. Освітлений в темну пору доби сад виглядає казково. Ви можете подарувати фігурні гірлянди, які вішаються на дерева. або світяться садові фігурки . Непогано виглядають і світлодіодні стрічки.

Якщо мова йде про пару досить молодих людей, краще не підносити їм інструменти і техніку для городу. Далеко не всі заповнюють простір дачі грядками. Такий подарунок буде більш доречним для літньої пари, що обожнює вирощувати овочі своїми руками.

Подарунки родині, у якій все є

Якщо ваші друзі встигли обзавестися всім необхідним для комфортного спільного життя, вибрати подарунок складніше. Але це зовсім не є нездійсненним завданням. Пропонуємо кілька варіантів подарунків, які викличуть у пари радість і навіть, можливо, захоплення.

Оренда виноградника

Сьогодні пропонується і така цікава «фішка». Ви можете на один рік викупити в одному з виноградників світу кілька виноградних лоз. Найкраще, звичайно, на батьківщині кращих вин - в провінції Бордо. Дозвольте своїм друзям трохи побути виноробами! І їм не доведеться кудись їхати і самостійно займатися доглядом за рослинами і збором врожаю. Все зроблять за них.

У вартість подарунка входять:

  • сертифікат, що підтверджує, що сім'я є орендарем виноградника;
  • Детальна пам'ятка орендаря;
  • виготовлення вина з зібраного врожаю;
  • доставка напою сім'ї: пляшки будуть прикрашені іменними етикетками.

Ділянка на Венері

Це дуже милий символічний подарунок . Чому саме на цій планеті, а не на Місяці, Марсі або десь ще? Тому що Венера - богиня любові. Саме любові прийнято бажати сім'ї в подібні свята.

Пожертвування від імені родини в благодійний фонд

Такий подарунок можна піднести парі, якій не чужа благодійність. «Напрямок» пожертвування вибирається відповідно до того, кому більше співчуває ця сім'я. Можна робити внески, що займаються проблемами тварин, дітей, хворих людей і т.д.

Прикольні подарунки на річніцю весілля

Коли зовсім нічого доброго не приходить в голову, можна звернути увагу на прикольні подарунки . Такі, що підходять під тематику сімейного життя. Наведемо кілька прикладів.

  1. Грошовий верстат. Подарунок для того, щоб в сім'ї завжди водилися гроші. Як «сировини» годиться проста білий папір . Грошовий верстат «працює» за наступним принципом. У нього кладуться листочки білого паперу. Потім треба покрутити ручку - вуаля, верстат «випльовує» справжні гроші. Насправді, крім паперу, в машинку потрібно ще зарядити і реальні грошові купюри . Але це вже дрібниці.
  2. Креманка з бутафорської чорною ікрою. Для того, щоб сім'я буквально купалася в розкоші і ні в чому не знала відмови. Адже чорна ікра завжди вважалася символом благополуччя.
  3. Оберіг від зрад у вигляді гільйотини. Смішний подарунок у вигляді гільйотини стане своєрідним побажанням вірності всередині сім'ї. На виробі красується напис «Не думай мені змінювати».

Прикольні подарунки теж краще дарувати сім'ям, у яких є все необхідне. В іншому випадку доцільніше піднести більш корисний предмет.

ТОП-10 подарунків на річницю весілля друзям

  1. Авторські ляльки з особами дружини і чоловіка
  2. Кухонний телевізор
  3. Набір срібних столових приладів
  4. Холодильник для вина
  5. Музичний центр для ванної
  6. Спеціальна вішалка для келихів
  7. Бамбуковий столик для ванни
  8. Парні рукавиці для закоханих (взимку) або парні шкарпетки (в будь-який час року)
  9. Металева фоторамка, прикрашена фігурками голубків
  10. Настільна гра «Вежа»

Що краще не дарувати

Якщо ви не хочете дотримуватися традицій при виборі подарунка, але вірите в прикмети, вам стане в нагоді цей невеликий список небажаних презентів. Отже, на річницю весілля друзям не рекомендується дарувати:

  • годинник (існує думка, що вони одразу почнуть відраховувати час до розпаду сім'ї, який при піднесенні такого презенту відбудеться досить скоро);
  • колючо-ріжучі предмети, наприклад, ножі (подібним подарунком ви ризикуєте внести в мирну сім'ю розлад);
  • книги (як не дивно, це до зради);
  • носові і будь-які інші хустки (до сліз або невірності).

Гроші в список заборонених подарунків не входять. Але якщо сім'я не відчуває в них гострої потреби, то краще піднести щось інше. Нехай у пари залишиться пам'ять про цей день. А гроші можуть швидко «розійтися» і витратитися на абсолютно не пам'ятні речі.

Одруження - незабутня подія для молодят, але важливими вважаються ї річниці весіль. Відзначаються вони в основному в колі друзів і родичів, які згадують чудові моменти в житті подружжя.

Підбираючи подарунок, можна враховувати народні прикмети, він не обов'язково повинен бути дорогим і великим, головне, щоб він був вручений цікаво, душевно, з правильно підібраним поздоровленням.

Отже, що подарувати друзям на річницю весілля

1. Ситцеве весілля - святкується через рік подружнього життя. Вибір подарунків різноманітний - різнокольорові рушники, прихватки, комплекти барвистого постільної білизни, ситцеві пелюшки, хусточки і навіть саморобні тряпочние ляльки.

2. Друга дата - паперова. Пропонується вручати фотоальбоми, книги, календарі, фотошпалери із зображенням подружжя і навіть фігури в техніці орігамі.


Пропонується вручати фотоальбоми, книги, календарі, фотошпалери із зображенням подружжя і навіть фігури в техніці орігамі

4. Через чотири роки відзначають лляну весілля. Дарують вироби з про

Але ж і не бідні студенти, і дружимо вже стільки років, так чого скромничати?
А може, не ламати голову і просто запитати у глави сімейства, що вони хочуть отримати в дар?
Або зробити сюрприз?
І який він повинен бути: корисний, але нудний?
Даремний, але веселий?
Для всієї сім'ї або комусь одному з них?
Може бути, ваші друзі будуть раді так званим подарункам - вражень?
Ну а ви як вважаєте, що найдоречніше подарувати на річницю весілля?
Які незвичайні подарунки вам доводилося отримувати з нагоди такого свята?
А які з подарунків виявилися безглуздими?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com