рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Паперове весілля: Святкуємо Другий рік шлюбу!

  1. ІСТОРІЯ «ПАПЕРОВОЇ РІЧНИЦІ ВЕСІЛЛЯ»
  2. КОГО ЗАПРОСИТИ НА «паперові РІЧНИЦЮ ВЕСІЛЛЯ»
  3. ЯК СВЯТКУВАТИ «паперові РІЧНИЦЮ ВЕСІЛЛЯ»
  4. МЕНЮ ДЛЯ «ПАПЕРОВОЇ РІЧНИЦІ ВЕСІЛЛЯ»
  5. ЩО ДАРУВАТИ НА «паперові РІЧНИЦЮ ВЕСІЛЛЯ»
  6. ВІРШІ До подарунки на паперових ГОДОВЩНУ ВЕСІЛЛЯ
  7. ЩО ДАРУВАТИ на паперових РІЧНИЦЮ ВЕСІЛЛЯ ЧОЛОВІКОВІ І ЖЕНЕ
  8. ПОДАРУНКИ ДЛЯ ГОСТЕЙ на паперових РІЧНИЦЮ ВЕСІЛЛЯ

Багато психологів впевнені, що другий рік шлюбу для закоханих завжди вважається особливо важким і переломним, тому щоб зняти напругу, від другого року подружнього життя, чоловік і дружина святкують другу річницю свого шлюбу дуже яскраво і весело. Про те, як це можна зробити Ви дізнаєтеся в нашій сьогоднішній статті.

ІСТОРІЯ «ПАПЕРОВОЇ РІЧНИЦІ ВЕСІЛЛЯ»

Другий рік шлюбу - це паперове весілля. Таку назву їй дано не випадково, адже саме другий рік сімейного життя допомагає закоханим зрозуміти наскільки вони добре ладнають один з одним і наскільки міцний їх союз.

З давніх часів вважалося, що на другий рік подружнього життя у молодої сім'ї з'являється дитина, і закохані німого віддаляються один від одного, а їх відносини стають не міцними, як папір. У цей період неминучі сварки і конфлікти. Саме через це і пішла традиція називати другу річницю весілля - паперової. За традицією закоханим в цей день дарували альбоми, книги, картини та інші подарунки, які хоч якось асоціювалися з папером. Не рідко в день річниці проводилися і незвичайні ігри та конкурси. Найпопулярніший з них полягав у тому, що на річницю до чоловіка і дружини гості приходили в саморобних нарядах, зроблених з паперу. З давніх часів вважалося, що на другий рік подружнього життя у молодої сім'ї з'являється дитина, і закохані німого віддаляються один від одного, а їх відносини стають не міцними, як папір

Згодом дана традиція істотно змінилася, як і сама трактування поняття "паперове весілля". З'явилися нові ідеї для подарунків, а так само більш романтичні традиції, якими зараз користуються багато закоханих по всьому світу.

КОГО ЗАПРОСИТИ НА «паперові РІЧНИЦЮ ВЕСІЛЛЯ»

На відміну від першої річниці - "ситцевій весілля", на яку можна було кликати тільки близьких друзів і родичів, при складанні списку гостей на паперову весілля немає ніяких обмежень. Найчастіше молоде подружжя відзначають це свято в колі своїх друзів, і влаштовують веселе застілля з незвичайними конкурсами та розвагами.

Якщо Ви хочете щоб Ваша паперова річниця сподобалася всім гостям, обов'язково заздалегідь продумайте, де Ви будете її святкувати і чим здивуєте своїх друзів на цьому торжестві.

ЯК СВЯТКУВАТИ «паперові РІЧНИЦЮ ВЕСІЛЛЯ»

Найчастіше чоловік і дружина святкують паперове весілля в ресторані, але в літній період року своєї свято можна відзначити і на природі.

Вибравши місце, де буде проходити паперове весілля, визначитеся з декораціями для свого торжества. Зробити це необхідно для того, щоб прикраси відразу розповіли гостям про те, яку саме річницю весілля Ви будете святкувати.

Великий плюс "паперової весілля" полягає в тому, що декорації для цього свята Ви можете виготовити самостійно, не вдаючись до допомоги професіоналів і не купуючи дорогий декор. Існує велика кількість різноманітних майстер класів , Які допоможуть Вам створити незвичайний декор для своєї паперової річниці, при цьому дані майстер класи можна розділити на різні категорії:

- паперові прикраси для декору стін і стелі;

- паперові прикраси для декору столу;

- паперові прикраси для декору страв і напоїв.

За допомогою даних майстер класів, Ви можете так само прикрасити і свою квартиру, якщо святкування торжества планується будинку у вузькому колі друзів і родичів.

Майстер клас зі створення паперового декору для другої річниці весілля: паперова гірлянда . "Для того щоб створити на свою паперове весілля гірлянду з однойменного матеріалу, Вам потрібно кілька аркушів паперу А4, ножиці, клей або степлер. Для початку візьміть папір і наріжте її на смужки однакової товщини і довжини. Щоб Вам було зручніше можете відразу різати кілька аркушів паперу - це дозволить Вам прискорити процес створення гірлянди. Після того як всі листи будуть нарізані узяти першу смужку паперу і зімкніть її в кільце. При цьому кінці паперу Ви повинні з'єднати між собою за допомогою клею, якщо Ви обмежені в часі можете прискорити цю процедуру використовуючи степлер. Зверніть увагу на те, що металеві скоби степлера на білому папері може бути видно, тому використовуйте скоби білого кольору. Їх можна придбати в магазині канцтоварів. Після того як перше паперове кільце буде готово крізь нього необхідно протягнути другу смужку паперу і так само скріпити її в кільце. Дана дія необхідно повторювати до тих пір, поки у Вас не вийде гірлянда необхідної довжини ".

Для декору свого весілля Ви можете використовувати папір різних кольорів, а так само з різним притому. Це допоможе зробити Вашу річницю найбільш стилізованій. Дуже доречно буде виглядати в декорі паперової весілля кольору пастельного кольору: блакитний, лимонний, рожевий і бежевий.

Якщо ж Ви хочете організувати тематичну річницю своєї паперової весілля, то віддайте переваги якимось сучасним стилям, наприклад: еко, рустик або мінімалізм.

МЕНЮ ДЛЯ «ПАПЕРОВОЇ РІЧНИЦІ ВЕСІЛЛЯ»

Скласти меню для святкування паперової річниці весілля досить не складно, в нього можна включити улюблені страви подружжя. Як гарячі закуски прекрасно підійде запечена форель або рулет зі свинини. Головне при цьому щоб страви були ситні і в їх сервіровки використовувався папір. Зробити це досить нескладно, для цього досить використовувати Топпери.

Особливо вдало Топпери для сервірування святкових страв будуть виглядати в невеликих канапе і тарталетках з різними наповнювачами.

Рецепт тарталеток з печінкою тріски для паперової весілля. «Для приготування цієї страви Вам знадобиться: тарталетки (їх можна придбати в звичайному супермаркеті, для паперової річниці найкраще купувати готові тарталетки з паперовими формами), баночка печінки тріски, перепелині яйця, солоні огірки, зелень для декору. Для початку відваріть перепелині яйця і за допомогою блендера розімніть їх, потім перемішайте суміш з печінкою тріски і дрібно нарізаним солоним огірком. При необхідності посоліть суміш, потім викладіть її в тарталетки і прикрасьте гілочкою петрушки або кропу. На завершення вставте в тарталетки паперовий топпер. ».

Якщо в завершенні святкування річниці Ви заходите подати своїм гостям десерт, то зупиніть свій вибір на невеликих тістечок: капкейк або французьких десертах. Такий варіант десерту обов'язкове передбачає наявність для кожного частування індивідуальну паперову упаковку.

При складанні меню для своєї паперової весілля продумайте, якими напоями Ви будете пригощати своїх гостей. Враховуйте що на Вашому святковому столі алкогольні напої повинні поєднуватися з гарячими стравами, а безалкогольні з десертом.

ЩО ДАРУВАТИ НА «паперові РІЧНИЦЮ ВЕСІЛЛЯ»

Окреме постає питання про те, що дарувати молодятам на паперове весілля, адже підібрати подарунок під тематику річниці досить складно. Насправді якщо розібратися то варіантів подарунків на таке весілля досить багато, адже будь-який презент можна запакувати в упаковку з паперу та він одразу стане відповідати правилам паперової річниці.

Якщо Ви хочете проявити оригінальність, до даруєте подарунки, які хоч якось будуть асоціюватися з папером. Наприклад, Ви можете подарувати подружжю їх стилізовані портрети, на яких чоловік постане у вигляді графа, а дружина в вигляді графині.

Як правило, вибір подарунка на паперову річницю весілля безпосередньо залежить від бюджету гостя, тому якщо Ви хочете бути практичним і не витрачати гроші на подарунок, який може виявитися не потрібен подружжю, то найкраще подарувати їм сертифікат в який-небудь магазин, наприклад побутової електроніки або меблів.

Так само завжди актуальним подарунком на будь-яке свято залишаться гроші, а ось на паперову річницю вони будуть як раз в тему, так як зроблені з паперу. Головне при врученні такого подарунка проявити оригінальність, наприклад, Ви можете акуратно згорнути купюри в якусь композицію і піднести її подружжю в якості презенту.

ВІРШІ До подарунки на паперових ГОДОВЩНУ ВЕСІЛЛЯ

Щоб супроводити свій подарунок незвичайним поздоровленням Ви можете в доповненні до нього подарувати листівку, в якій буде написано душевне побажання. Щоб воно відповідало тематиці річниці можна скористатися тематичними вітальними віршами на другу річницю шлюбу.

Ось деякі варіанти таких віршів:

Для Вас сьогодні важливий день -
Ви два роки разом,
І хочемо Вам побажати -
Горя і турбот не знати,
Щоб щастя з Вами поруч
Йшов за роком рік,
Щоб міцний був союз -
Ваших шлюбних уз!

* * *

Паперове весілля особлива дата -
Союз двох ваших сердець!
Нехай життя лист Ваш буде світлим -
І немнучким навік!

* * *

Ми привітати Вас поспішаємо
З весіллям паперових!
І хочемо Вам побажати
Союз свій любовний з роками зміцнювати!

Оскільки чітких правил щодо вручення подарунка на паперове весілля немає, Ви можете піднести свій презент закоханим в самому початку свята.

ЩО ДАРУВАТИ на паперових РІЧНИЦЮ ВЕСІЛЛЯ ЧОЛОВІКОВІ І ЖЕНЕ

Крім подарунків від гостей на річницю ще прийнято дарувати подарунки своїй другій половині. Але оскільки тематика торжества паперова вибрати подарунок буде досить не просто. Найпростіший спосіб порадувати свою другу половину на паперове весілля - це подарувати їй конверт з грошима. Але якщо Ви хочете чогось незвичайного і оригінального то такий вид презенту Вам просто не підійде.

Щоб порадувати дружину на паперову річницю весілля чоловік може подарувати їй сертифікат на похід в СПА-салон, який буде включати в себе комплекс розслаблюючих процедур. Ні в якому разі не варто дарувати сертифікати на процедури пов'язані з поліпшенням зовнішності, інакше це може просто образити Вашу другу половину. До речі, як варіант можна влаштувати спільну романтичну похід в СПА на паперову річницю весілля.

Дівчина на паперову річницю своєму хлопцеві може піднести який-небудь потрібний подарунок, виходячи з інтересів свого другої половини. Наприклад, якщо чоловік захоплюється колекціонуванням поштових марок можна подарувати йому альбом для зберігання його колекції. Якщо молода людина захоплюється відеоіграми, то йому в якості подарунка на паперову річницю весілля можна піднести колекційний Артбук по його улюбленій грі. Головне при цьому, щоб обраний подарунок відповідав двом правилам: в його складі має бути папір і він повинен бути цікавий Вашому чоловікові.

ПОДАРУНКИ ДЛЯ ГОСТЕЙ на паперових РІЧНИЦЮ ВЕСІЛЛЯ

Якщо під час святкування паперової річниці Ви захочете піднести своїм гостям подарунки, то цілком можете використовувати для цього паперові бонбоньєрки з наповнювачем у вигляді цукерок або невеликих тістечок.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com