рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сапфірове карта клієнта Летуаль: відсоток знижки, отримання і баланс карти

  1. Як стати власником синьої Л'Етуаль
  2. Як отримати сапфірову Летуаль безкоштовно
  3. Переваги сапфіровою Л'Етуаль
  4. Як перевірити баланс

Не завжди покупці, які віддають перевагу купувати якісну косметику, можуть купити необхідний крем, лосьйон і інші засоби догляду за зовнішністю. Відвідувачам магазинів Летуаль приходить на допомогу бонусна програма, розроблена провідною компанією з продажу косметичних засобів російським споживачам.

Своїм покупцям Л 'Етуаль вручає скидочную картку вже після першого придбання будь-якого товару вартістю від 399 рублів. Першим бонусом стає рубіновий пластик, що дає можливість отримання знижки в розмірі 10% при наступній покупці. Якщо ж клієнт магазину при першій покупці витратив понад 3000 рублів, то він відразу ж стане володарем сапфіровою карти Летуаль, що надає знижку більшого розміру.

Пластик яскраво-синього кольору є другим ступенем в бонусної програмі популярної компанії. Колір його оформлення має схожість з благородним відтінком відомого каменю, використовуваного при створенні прикрас. Сапфірове картка отримала своє ім'я від назви каменю. Її власнику стає доступний бонус, що дозволяє економити 15 відсотків від суми всіх товарів, придбаних в магазинах мережі.

Її власнику стає доступний бонус, що дозволяє економити 15 відсотків від суми всіх товарів, придбаних в магазинах мережі

Як стати власником синьої Л'Етуаль

Розробники програми передбачили можливість накопичення суми, необхідної для отримання бонусу більш високого статусу. Тому для отримання пластика синього кольору можна не тільки витратити одноразово необхідну суму, але і накопичити її, купуючи товари поступово

Для цього при оплаті покупок необхідно пред'являти касиру вже наявний рубіновий носій. Після того, як на ньому з'явиться необхідна сума, покупцеві автоматично видадуть сапфірову карту. Накопичена сума при цьому буде перенесена на новий пластиковий носій. Якщо накопичення досягли наступного рівня після замовлення товару в онлайн-магазині Летуаль, то новий картка прибуде до клієнта разом з посилкою.

Як отримати сапфірову Летуаль безкоштовно

Іноді компанія організовує акції, під час яких сапфірові карти лунають відвідувачам торгових центрів, що знаходяться поблизу фірмових магазинів Летуаль. Прагнучи розширити коло своїх клієнтів, компанія також дарує бонусний пластик власникам клієнтських карт інших косметичних компаній.

сапфірову карту Летуаль можна отримати при наявності бонусного пластика компанії «Золоте Яблуко» 15 рівня або мережі магазинів «Іль де Боте».

Переваги сапфіровою Л'Етуаль

Наявність знижки саме по собі є перевагою для власників бонусного пластика, роблячи відвідування магазину максимально приємним. У святкові дні власники компанії радують учасників бонусної програми додатковими знижками та подарунками. Для своїх клієнтів Летуаль проводить цікаві заходи за участю відомих косметологів.

Учасникам таких зустрічей дарують пробники нової продукції і промокодом на додаткові знижки в інтернет-магазинах мережі Летуаль.

Як перевірити баланс

Перевірка балансу зазвичай необхідна перед запланованим відвідуванням магазину. Можливо, що власник скидочного пластика вже встиг зробити покупки на суму, що дозволяє отримати більший відсоток знижки.

Якщо він має доступ до інтернету, то спочатку слід активувати карту на сайті компанії, а потім відкрити відповідну вкладку і заповнити наявні на сторінці поля. Буде потрібно ввести номер пластикового носія, вказати його колір і натиснути графу з командою. На сторінці з'явиться необхідна інформація.

При відсутності інтернету за відомостями про баланс можна звернутися до менеджера магазина.


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com