рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вражаючі новорічні та різдвяні прикраси з пляшок! 26 ідей

  1. Ідеї ​​для творчості

Новий рік і Різдво неможливо собі уявити без прикрас, які створюють казковий настрій

Новий рік і Різдво неможливо собі уявити без прикрас, які створюють казковий настрій. Затишний декор - сильнодіючий засіб, здатний повернути кожного з нас за часів безтурботного дитинства, нехай навіть ненадовго, але це так хвилююче і зворушливо.

Впевнена, ти не уявляєш, скільки чарівних штучок можна зробити до свят зі звичайних скляних пляшок. Я не люблю займатися хендмейдом, чесно кажучи, у мене поганенько виходить ... Але дані вироби неймовірно надихають, можна попросити когось про допомогу, вирізати в пляшці знизу отвір, вставити туди гірлянду - і готово! Відчуваєш себе чарівником.

Прикраса пляшок на Новий рік

Ідеї ​​для творчості

Пляшки з темного скла чудово поєднуються з теплим сяйвом гірлянд!

Ялинка з пляшок з підсвічуванням Ялинка з пляшок з підсвічуванням! Тут тільки одна проблема: знайти достатню кількість пляшок. Прозору пляшку можна розмалювати акрилом, такий простенький малюнок під силу навіть початківцю художнику. Всередину пляшки можна помістити гірлянду, а можна - воскову свічку! Прикраса пляшок своїми руками - прекрасна ідея для сімейного дозвілля. Ось які вишукані свічники вийдуть, якщо пофарбувати пляшки блискучою фарбою з балончика! Різнобарвна гірлянда в пляшці виглядає ще цікавіше, ніж однотонна.

center>

Для старанних творчих людей! Композиція прикрасить будь-яке приміщення. Для старанних творчих людей Пляшки-сніговики! Ці шарфики мене підкорили. Пляшки-сніговики! Ці шарфики мене підкорили. Костюм Санти. Таку шикарну пляшку не гріх і подарувати комусь ... Прикраса пляшок на Новий рік своїми руками - заняття, з яким впорається навіть малюк. Наприклад, нарядити порожню пляшку в святковий костюм зможе навіть зовсім маленька людина, але це принесе йому величезне задоволення! У новорічні свята без блискіток нікуди! Бант, наклейки - все, що тобі знадобиться. Але виглядає чудово! Нехитрий варіант, зате поєднання білого і червоного кольору дуже вдале. За допомогою трафаретів можна робити будь-які написи на склі. Чому б не використати старі свічники таким чином?

center>

Ідея для новорічної сервірування столу. Ідея для новорічної сервірування столу Цей варіант мені дуже подобається! Матові ялинкові іграшки чудово поєднуються з тканиною. Для просунутих художників! Вміла б я малювати - обов'язково б створила таке диво. Використання нот в оформленні! Прекрасна ідея в дусі Різдва. Дуже просто втілити це в життя, а результат - чудо! Ще один варіант сніговиків, діти будуть в захопленні! Коли декор поєднується з інтер'єром ідеально, створюється відчуття захищеності в будинку, відпочиває очей і піднімається настрій! Пляшку з гірляндою всередині можна додатково прикрасити різдвяним вінком, дощиком і іграшками.

Повітряна кулька ось новорічним принтом і бант - відмінні матеріали для декору пляшки. Повітряна кулька ось новорічним принтом і бант - відмінні матеріали для декору пляшки Виглядає затишно! Нічого зайвого.

takprosto.cc

Чому б не використати старі свічники таким чином?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com