рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

прийом ПЕТ

  1. Що таке ПЕТ?
  2. Приймаємо ПЕТ пляшки
  3. вивіз ПЕТ
  4. вартість
  5. Ціни на прийом ПЕТ
  6. 5 причин співпрацювати з нами
  7. Адреси приймальних пунктів
  8. мапа

ПЕТ-пляшки користуються величезною популярністю завдяки своїм унікальним споживчим властивостям. Така тара відрізняється легкістю, зручністю при транспортуванні, міцністю і інертністю по відношенню до залитим в них рідин. Ще якихось 5-10 років тому ПЕТ-пляшки після використання в якості одноразової ємності відправлялися на смітник. Сьогодні ПЕТ-тара збирається, утилізується і відправляється на спеціалізовані підприємства по переробці пластикових пляшок для повторного використання.

Що таке ПЕТ?

Поліетилентерефталат (ПЕТ) являє собою міцний і зносостійкий термопластик. До недавнього часу ПЕТ був основою для виготовлення різних плівок, комп'ютерних дискет, магнітних стрічок. Сьогодні матеріал найбільш широко використовується у виробництві пластикових пляшок для харчових продуктів і ємностей різного призначення. ПЕТ зберігає свої характеристики при температурах від мінус 40 до +75 градусів. Поліетилентерефталат практично не розкладається в природних умовах.

Приймаємо ПЕТ пляшки

ПЕТ пляшки

Ми на регулярній основі здійснюємо прийом кольорових і прозорих пластикових пляшок для подальшої переробки. Це може бути б / у тара від різних напоїв, шлюб (некондиция) виробництва, браковані ПЕТ-преформи (заготовки для видування пластикових пляшок) і т.п.

У нас ви можете здати ПЕТ пляшки в будь-якій кількості - від одного кілограма до декількох тонн. Сировина спочатку сортується (частіше вручну), очищається від сторонніх включень, після чого пресується і тільки потім вирушає в дробарки-гранулятори. Вторинна переробка пет - трудомістка процедура, однак це найбезпечніший спосіб утилізації пластикових пляшок.

Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами якомога швидше!

вивіз ПЕТ

Прийом пет пляшок ми здійснюємо на території власної бази у Всеволожську. Варіанти вивезення ПЕТ-відходів транспортом компанії розглядаються на індивідуальних умовах. Якщо ви маєте в своєму розпорядженні великою партією ПЕТ-пляшок, але не маєте можливості доставити вторсировину самостійно, зв'яжіться з нашим менеджером, ми обов'язково знайдемо вирішення питання!

вартість

Прийом пет тари і будь-якого іншого вторсировини ми здійснюємо за справедливими ринковими цінами. Вартість одного кілограма відходів залежить від кількості і якості пляшок, ступеня забруднення, а також від способу його упаковки і умов доставки. На сьогоднішній день ми готові заплатити до 10 рублів за один кілограм ПЕТ-пляшок. З великими постачальниками готові обговорювати персональні умови!

Ціни на прийом ПЕТ

Вид полімеру Опис, приклад Ціна за 1 кг Вид полімеру Опис, приклад Ціна за 1 кг   ПВД Поліетиленові пакети, стрейч плівка (харчова або промислова, особливо не шелестить, гладкі, прозорі і непрозорі, кольорові до 15 руб ПВД Поліетиленові пакети, стрейч плівка (харчова або промислова, особливо не шелестить, гладкі, прозорі і непрозорі, кольорові до 15 руб. ПНД (м'яка) Поліетиленові пакети, дуже шелестять, прозорі (наприклад, фасувальні в гіпермаркетах) і непрозорі (наприклад, пакети продуктові) до 15 руб. ПНД (жорстка) Каністри з-під технічних рідин, з-під миючих засобів, шампунів, ящики, відра та інше до 12 руб. ПЕТ Пластикові пляшки, кольорові, прозорі до 10 руб.

5 причин співпрацювати з нами

  • Здайте вторсировину і на місці отримаєте винагороду.

  • Ми завжди прагнемо запропонувати за якісну сировину більше, ніж конкуренти.

  • Здайте макулатуру і отримаєте вдячність від компанії "Сінай" за внесок в екологічне благополуччя Росії.

  • Працюємо з організаціями та приватними особами, приймаємо ПЕТ-тару від одного кілограма.

  • Використання сучасного імпортного обладнання гарантує безпечну переробку пет пляшок.

Адреси приймальних пунктів

Ми знаходимося в семи кілометрах від Санкт-Петербурга (на під'їзді до Всеволожську). Скористайтеся схемою проїзду, щоб швидко знайти нашу базу. Для уточнення деталей співпраці звертайтеся до відділу заготівлі вторинної сировини. Телефони для зв'язку з менеджером: +7 (921) 961-35-38 , +7 (812) 346-54-63 .

мапа

Зателефонуйте нам прямо зараз або замовте зворотний дзвінок, щоб дізнатися, яку суму ви зможете отримати за свої ПЕТ-пляшки!

Замовити зворотній дзвінок

Що таке ПЕТ?
Що таке ПЕТ?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com