рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Неможливі об'єкти Гаррі Енга

Неможливі об'єкти Гаррі Енга - серія фокусів, придумана і втілена в життя Гаррі Енгом .

Його пляшки з поміщеними в них незрозумілим чином всілякими предметами захоплювали і змушували поламати голову. Гаррі помер, забравши в могилу секрети виготовлення своїх пляшок.

Важливо зауважити, що всі ці неймовірні предмети були поміщені в пляшки (або ємності) ще до початку виступу, фокусник не робив цього на очах у глядачів.

Неможливі об'єкти Гаррі Енга - серія фокусів, придумана і втілена в життя Гаррі Енгом

Колода карт з болтом і мангінітовое дерево .

Ймовірно, кожен екземпляр має свій неповторний секрет.

На одній з буттилок Гаррі Енга (фокус Колода карт з болтом і мангінітовое дерево ) На ярлику була, ймовірно, інструкція по створенню аналогічного дива:

"Знайдіть шматок дерева з Великого чапараль (Мангінітовое дерево). Просвердлите колоду карт. Помістіть колоду в пляшку. Протягніть мотузку крізь колоду. Зауважте вузол. Покладіть гайку, болт і частини від замку в пляшку. Тримайте болт за допомогою магніту, а гайку - за допомогою зубної нитки. Закрутіть болт і закрийте навісний замок. Нарешті, підпишіть колоду карт.
"

Можливо, це жартівлива або помилкова інструкція, так як деякі її пункти виглядають неймовірними. У будь-якому випадку, навіть знаючи секрет, створення подібних пляшок вимагає неймовірного майстерності. Ймовірно, в цій справі повинні бути дуже вправні люди, які займаються складанням кораблів в пляшці.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com