рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ялинкові іграшки. Єжи

Пропоную вам зробити з шишок і рулонів туалетного паперу прикольних їжачків. Вони можуть стати ялинковими іграшками або чудовими новорічними сувенірами, можливо знадобляться для декорування всіляких виробів.

Для роботи знадобляться: рулончики від туалетного паперу, великі шишки, ще парочка ватних дисків, трохи пластики, фарби і блискітки (за бажанням) Для роботи знадобляться: рулончики від туалетного паперу, великі шишки, ще парочка ватних дисків, трохи пластики, фарби і блискітки (за бажанням) ...

Насамперед загинаємо верхній край паперового рулончика всередину, формуючи як би лоб нашого майбутнього їжачка ...

Отриману западину вирівнюємо за допомогою ватних дисків (або звичайною ватою), які перемащуємо клеєм (у мене був ПВА) і робимо їжакові округлу верхівку. В середину я вставила дерев'яну шпажку, щоб вийшло отвір, в яке ми будемо потім одягати петелечку.

Тепер розбираємо шишку на окремі лусочки, якщо вони дуже довгі, трохи обрізаємо і, починаючи знизу, обклеюємо наш рулончик рядами вгору, формуючи шубку їжакові. Тут я використовувала клей «Титан», якщо він і витече де з-під лусочки, нічого страшного, потім все закраситься і ніяких слідів не залишиться.

Далі масою пап'є-маше обмащуємо тільце нашого їжачка і формуємо носик ... Під рукою були тільки жовті серветки, тому спочатку їжачок вийшов таким ось кислотним.

Під рукою були тільки жовті серветки, тому спочатку їжачок вийшов таким ось кислотним

З щільного картону вирізаємо ручки, приміряємо їх до бичка та зміцнюємо все тієї ж масою пап'є-маше ... Відправляємо їжачків сушитися на батарею.

Коли все висохне, можна приступати до фарбування ... Тіло і ручки я пофарбувала бежевим кольором, зверху пройшлася сухим пензлем коричневим кольором, в районі очей і самі ручки зробила трохи яскравішою ... Шубку, навпаки, спочатку пофарбувала коричневою фарбою, а зверху зробила бежевий наліт.

Тепер робимо з пластики очі, носик, нижні кінцівки і грибочок в ручки (можна і ялинку, і ягідки, все що Вам заманеться.

Для вічко розкотила два кульки з білої пластики, пріплюснула, приклеїла трохи вище носика, потім намалювала чорним акрилом зіниці; носик - маленький кульку з чорної пластики, посадила на клей; грибочок знайшла в своїх засіках уже готовий, тільки пофарбувала, але при бажанні можна зробити його і самим.

Лапки зробила із залишків пластики, різних кольорів, тому що все одно фарбувала їх під колір тіла ... Відразу всередину лапок вставила шнур, на якому вони будуть бовтатися, і разом з ним запікала. Далі складаємо наш шнур з лапками навпіл, просовуємо зсередини їжачка в дірочку, зверху зміцнюємо бусинкою на клей «Титан», а всередину я ще вставила залізний дзвіночок, щоб іграшка при русі трохи подзвонює.

Голочки покрила тонким шаром гелю з блискітками, все-таки мої їжаки новорічні, святкові.

Автор ідеї та майстер-класи: Наталя Плиско
Країна мам: http://stranamasterov.ru/node/661121?tid=451

Ru/node/661121?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com