рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вироби з квілінгу

Захоплюючим видом рукоділля, який набрав обертів останніх років, вважається квіллінг, або мистецтво бумагокрученія

Захоплюючим видом рукоділля, який набрав обертів останніх років, вважається квіллінг, або мистецтво бумагокрученія. Вироби з квілінгу нагадують японське орігамі, незважаючи на європейську батьківщину.

В наші будні оригінальним подарунком є ​​букет або листівка, виконані в техніці квіллінг і підходять для багатьох святкових заходів. Причому на оригінальність не впливає простота техніки, підвладна кожному, у кого є бажання творити і терпіння. Для оволодіння техніки можна відвідати майстер-клас, можна прочитати книги з найкориснішою інформацією, а можна самим осягати ази, роблячи спочатку самі прості підробки по квілінгу .

Для того щоб почати робити чудеса і шедеври з паперу в техніці квіллінг, не потрібно бути власником спеціальних інструментів. Для цього необхідні інструменти майже у всіх є вдома, під рукою.

Тонке шило, необхідне для намотування і згортання тонкої паперової смуги в спіраль Тонке шило, необхідне для намотування і згортання тонкої паперової смуги в спіраль. Для більшої зручності бажано взяти шило з дерев'яною ручкою, яке, на відміну від простого, не буде в руках прослизати.
Рівний пінцет, незамінний при роботі з тонкими шматочками паперу і їх захоплення.
Добре заточені ножиці, щоб надрізи були точними і рівними і не рвали папір.
Клей ПВА або інший інший, головний критерій при виборі клею - щоб не залишалися сліди.
Папір для квілінгу, наявна в асортименті спеціалізованих магазинів. Крім готової великим попитом користується «Саморобна», для цього через знищувач документів пропускають листи кольорового паперу і після нарізають її. Причому ширина смужок повинна бути дорівнює 3 мм. При самостійному виготовленні паперу для квілінгу слід подбати про щільність паперу (мінімум - 60гр / м2), тому що вироби з дуже легкою і тонкого паперу погано тримають свою форму, а деталі з неї погано скручуються.

Щоб створити будь-який елемент, потрібно скрутити смужку паперу в щільний рулон (розмір - 1 см), використовуючи шило. Потім його розпускають до потрібного розміру і склеюють кінчики. Роблячи вм'ятини, стискаючи його, можна отримати абсолютно будь-який елемент, причому останніх існує більше 20 основних.

Головною перевагою квілінгу служить можливість фантазувати. Однак іноді потрібно створювати за схемами, покроковим ілюстрованим інструкцій.

Отже, якщо хочеться зробити оригінальний, незабутній подарунок, можна віддати перевагу трояндам і іншим кольорам в техніці квіллінг. Так, кожна майстриня реалізує творчий потенціал, розгледить незвичайні властивості звичайного паперу і порадує друзів, рідних і близьких.

Канзаши і види ручної роботи

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com