рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вирізання з паперу за трафаретом гірлянд для дітей

Трафарети для вирізання з паперу були поширені вже давно, я прекрасно пам'ятаю дошкільні та шкільні роки - діти із задоволенням займалися такою творчістю.

Мені в руки випадково потрапила одна старовинна німецька книжка. Наведу картинки, підглянуті мною в цій книжечці.

Її мені дав на час мій колега по роботі, сказавши, що вона йому дорога як пам'ять (натякаючи на те, що я її повинна обов'язково віддати назад) і що сам він в дитинстві розглядав в ній картинки. Так що їй не менше 50 років.

Я її майже всю відсканувала, пожовклі сторінки зробила білими в фотошопі, підняла контрастність, щоб зручніше було її розглядати.

Так, хочу зауважити, що всі картинки можна збільшити в розмірі, щоб було краще видно. Для цього просто натисніть мишкою на відповідну картинку.

Спочатку мова йде про три основних варіантах складання паперу до її виразно:

  • Симетричне по осі
  • Центральносімметрічное
  • згинання гармошкою

Що ж це таке і як зробити? Але для початку з'ясуємо - що ж нам знадобиться:

  1. Кольорові паперові листи
  2. Ножиці
  3. Можливо клей, будь-хто, звичайний канцелярський теж підійде
  4. олівець
  5. трафарети
  6. Волосінь або нитка, на яку будемо нанизувати отримані паперові гірлянди

Якщо аркуш паперу скласти навпіл як книжку, а потім вирізати якусь фігуру, то це буде перший спосіб. Нижче так зроблені, наприклад, метелики. Це дуже зручно, тому що вони повинні вийти абсолютно симетричними з двох сторін.

Діти не тільки зайняті справою, а й паралельно вивчають основи геометрії. До речі, якщо комусь цікаво, то переглянути всю книжку цілком можна на наступному діашоу:

Приклад вирізання на ЦЕНТРАЛЬНОГО-симетрично згорнутих листочках - це всім нам відома з дитинства сніжинка! Листок може бути як кругом, так і квадратом, ромбом або прямокутником. Приклади того, як складати і згинати заготовки, ви знайдете на картинках.

На наступному фото зверху якраз видно вирізані по типу сніжинки фігури і пояснюється як потрібно розташувати контури фігурки на згорнутому шматочку папірця. Головне завдання - розташувати малюнок так, щоб на згинах після вирізання залишалися сполуки. В одному випадку з'єднанням служать руки дівчинки, у другому - серединки самих дитячих фігурок хлопчика і дівчинки.

А нижче видно, як скласти довгу смужку у вигляді гармошки, щоб потім вирізати з неї щось типу гірлянди.

А нижче видно, як скласти довгу смужку у вигляді гармошки, щоб потім вирізати з неї щось типу гірлянди

Точно так же вирізаються довгі смужки, з мотивами сніговиків, дерев, хлопчиків і дівчаток. Отримані вироби можна приклеїти до щільному папері або картоні іншого, контрастного кольору, зробити вітальні листівки, закладки для книг, запрошення на день народження.

Отримані вироби можна приклеїти до щільному папері або картоні іншого, контрастного кольору, зробити вітальні листівки, закладки для книг, запрошення на день народження

Склавши листи навпіл, а потім вирізавши, отримуємо цікаві заготовки для святкування - маски, окуляри, вуса. А найпростішу гірлянду можна зробити, якщо порізати складений аркуш паперу як гребінець. :)

:)

Інші варіанти гірлянд представлені далі. Шаблони вкрай прості. Якщо кілька дрібних дрібних деталей склеїти між собою або один з одним, то вийде нова незвичайна форма. Деякі з'єднуються в кола, які потім утворюють прикраса, якщо скріплюються між собою.

Нижні форми, основою яких послужив квадрат, теж кріпляться один до одного клеєм найбільшими сторонами. Цікаво виглядають ті, які вирізані з паперу різного кольору.

Звичайно, малюнки в цій книзі трохи застаріли, але ми візьмемо цікаві, але тільки вже добре забуті нами старі ідеї виразно з паперу, доповнимо новими формами і матеріалами, отримаємо цілком сучасні вироби. Адже для роботи можна застосувати, наприклад, сріблясту або золотисту папір, яка вкладається в коробки з цукерками. Тому нічого «цінного» не викидаємо - все піде у справу!

Вас може зацікавити:

Об'ємні аплікації з паперу Об'ємні аплікації з паперу

Це іграшки для дорослих. Займемося вирізанням. :) Втім, такими виробами можуть цілком зайнятися діти. Дуже незвичайна техніка роботи, з використанням двох однакових надрукованих малюнків. Ефект 3Д з'являється за рахунок того, що всі деталі верхньої зображення вирізаються, а потім приєднуються поверх нижнього на невеликій висоті.

Вироби з газетного паперу і клею на Новий Рік Вироби з газетного паперу і клею на Новий Рік

Цікаві фігурки для прикраси будинку до новорічних свят можна зробити разом в дітьми практично з «нічого». Клей знайдеться практично в кожному будинку. Старі газети, журнали теж. Навіть якщо немає, то згадайте, що в поштовій скриньці вас напевно очікують рекламні листи у великій кількості. Вони-то нам власне і знадобляться. Займемося вирізанням смуг, звернемо їх в трубочки ...

Схожі статті:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com