рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гарбуз на Хелловін

  1. Навіщо вирізують гарбуз на Хеллоуїн
  2. Гарбуз на Хелловін: освоюємо інструкцію
  3. Незвичайна гарбуз на Хеллоуїн: вибираємо свою!
  4. Писані гарбуза на Хеллоуїн
  5. Як зробити расписную гарбуз на Хеллоуїн:
  6. Гарбуз на Хелловін: функціонально і смачно
  7. Печиво на Хеллоуїн

Яскравий, вітамінний осінній овоч - це не тільки основа смачних страв ( з гарбуза можна приготувати багато чого смачного, незвичайного), але ще й чудовий матеріал для творчості. З гарбуза вирізують ажурні вази, декоративні свічники, незвичайні ліхтарі. Гарбуз на Хелловін - окрема тема. Деякі традиції давніх кельтів припали нам до душі, тому гарбуз на Хеллоуїн (31 жовтня) із задоволенням вирізують багато.

зміст:

Навіщо вирізують гарбуз на Хеллоуїн

Яскравий, вітамінний осінній овоч - це не тільки основа смачних страв (   з гарбуза   можна приготувати багато чого смачного, незвичайного), але ще й чудовий матеріал для творчості

Традиційна зловісна гарбуз на Хеллоуїн

Нехай в Хеллоуїн вшановують злих духів і всяку нечисть, в основному, англомовні країни, ми теж не упустимо можливості повеселитися. Незвично, забавно вирізана гарбуз на Хеллоуїн створить атмосферу казки, чарівництва в вашому домі. Світиться зсередини, посміхаються гарбуз з прорізаними очима - символ Хеллоуїна, її вирізують для захисту будинку від темних сил.

«Жахливий» ліхтар, гарбузова голова з'явилася завдяки ірландської легенді, який розповість про те, як старий фермер на ім'я Джек, провідний порочне життя, двічі зміг обвести навколо пальця самого диявола, за що і був приречений після змети на поневіряння по світу з головою-гарбузом і тліючим всередині неї вогником.

Але пора від слів переходити до рішучих дій. Вирізати гарбуз на Хеллоуїн не так вже й складно.

Гарбуз на Хелловін: освоюємо інструкцію

  • Вибираємо відповідний плід. Для створення композиції, яка відлякує від вашого будинку злісних духів, знадобиться «правильна» гарбуз. Розмір овоча може бути будь-яким. Тут головне, щоб він був:

    Ваша гарбуз на Хеллоуїн може бути будь-який!

  • круглим (є довгасті, сильно витягнуті сорти гарбуза, вони не підходять);
  • досить рівним (гарбуз на Хеллоуїн не вийде вирізати з плоду з пошкодженої, гнилої поверхнею);
  • свіжим, з м'якою, легко піддається зрізу шкіркою.

Малюнки-ескізи для гарбуза-ліхтаря

Спробуйте посмикати гарбуз за хвостик: якщо він міцний, то це ваша гарбуз на Хеллоуїн, якщо він легко відстав, то перед вами підгнилий овоч, чи не придатний для обробки.

  • Готуємо інструменти. Без кількох гострих ножів з різною довжиною лез вдало вирізати гарбуз на Хеллоуін не вийде. Можна користуватися спеціальними інструментами для роботи по деревині. Ще знадобиться столова ложка з міцного металу (для видалення нутрощів гарбуза), маркер або фломастер (щоб наносити малюнок), невисока свічка (для підсвічування композиції зсередини).

    Ліхтар-гарбуз на Хеллоуїн

  • Вирізаємо гарбуз на Хеллоуїн. Ця майже ювелірна робота! Володіємо гарбуз підставою (хвостиком) вгору, позначаємо маркером верхівку (обводимо хвостик кругом, многоугольником). Акуратно зрізаємо верхівку ножем. Гарбуз трохи нахиляє, щоб зріз не провалився всередину плода. Видаливши верхівку, пробираємося всередину «голови», очищаємо її від насіння і м'якоті спочатку руками, а потім ложкою відскрібатися з внутрішніх стінок залишки волокон. При цьому намагаємося не старатися, залишаємо товщину стінок 2-3 см особливо в тому місці, де плануємо вирізати пику (яка більше сподобається).

Спочатку малюємо ескіз на папері, а потім переносимо його на шкірку гарбуза. Місця, призначені для вирізання, зафарбовує маркером (так їх буде краще видно). За допомогою кухонного або складаного ножа приступаємо до вирізання гарбуза на Хеллоуїн, намагаючись точно дотримуватися контуру. Поспішати не варто, гарненько притримуємо «головешку», обертаємо, щоб було зручно вирізати під різними кутами. Завершить композицію свічка (вставляємо її прямо в гарбузову голову, запалюємо, ставимо на місце зрізану капелюшок-кришечку).

Незвичайна гарбуз на Хеллоуїн: вибираємо свою!

Писані гарбуза на Хеллоуїн

Страшна світиться гарбузова фізіономія - класика жанру, цілком передбачуваний святковий декор. Якщо ж підійти до питання творчо, то гарбуз на Хеллоуїн може бути не обов'язково зловісної. Скористайтеся підказками, придумайте свій креативний варіант. Можливо, вам прийде в голову вирізати традиційні елементи особи по-іншому - хрестиками, зірочками, трикутниками, як-небудь цікаво розташувати у «роті» ліхтарика зубки ...

Писані гарбуза на Хеллоуїн

Якщо з якоїсь причини вирізати гарбуз важко або неможливо (товста шкірка, немає достатньо зручного гострого ножа, утомливо, немає часу вчитися, шкода зіпсувати і т.д.), спробуйте розмалювати її. Дуже красиво і незвично. Такий собі творчий підхід до питання.

Що знадобиться:

  • гарбуза (будь-якої форми)
  • чорний і кольорові маркери
  • білої акрилова фарба
  • пензлик для малювання
  • шаблон з черепом
  • ніж для паперу
  • простий олівець

Як зробити расписную гарбуз на Хеллоуїн:

Гарбуз на Хелловін з розписом

  1. Підготуйте шаблон з черепом.
  2. Роздрукуйте ескіз.
  3. Виріжте шаблон ножем для паперу.
  4. Помістіть шаблон на поверхню гарбуза і акуратно обведіть його контур. Зафарбуйте череп білою фарбою і дайте повністю висохнути.
  5. Тим часом, коли фарба сохне, підготуйте череп, який більше сподобається, можна вирізати візерунки на папері або змалювати прямо на поверхню гарбуза.
  6. Накладіть паперовий шаблон на висохлий на гарбузі, зробіть чорний контур на черепі - обведіть очниці і щелепу, прикрасьте череп квітами, і іншими елементами (використовуйте кольорові маркери або фломастери, не натискайте на фарбу сильно, щоб білий фон не обсипався).

Трафарети для прикраси гарбуза

Трафарети для прикраси гарбуза

Незвичайна гарбуз-холодильник на Хеллоуїн

Якщо «потворна» тема вам не до душі, можна спорудити щось повітряне, прекрасне, що нагадує техніку розпису або мереживо. Для створення шедевра знадобиться не так вже й багато інструментів: контур для скла, кисть, акрилові фарби, зубочистки.

Покрийте спочатку всю гарбуз фарбою (рівномірно), залиште для висихання, щоб не залишалися відбитки пальців. Потім зубочисткою прикрашайте шкірку ажурною в'яззю, квітами, листочками, загадковими символами, геометричними фігурами. Сміливо фантазуйте, така гарбуз на Хеллоуїн стане оригінальним елементом декору і відмінним подарунком для друзів.

Гарбуз на Хелловін: функціонально і смачно

Запіканка з гарбуза на Хеллоуїн

Печиво на Хеллоуїн

На тісто:

  • 80 г м'якого вершкового масла
  • 100 г цукру
  • 200 г борошна
  • 1 яйце
  • 1 столова ложка води

Має вийти пластичне, легко розгортати тісто.

На начинку:

  • 1 стакан гарбузового пюре (м'якоть очищеної і спеченої (або відвареної) гарбуза довести до однорідності блендером)
  • 2 яйця (білок в тісто, жовток змішати з ложкою води і змастити печива перед випічкою)
  • 0,5 склянки згущеного молока
  • 2 столових ложки цукру (за бажанням, я іноді взагалі його не використовую в цьому рецепті)
  • щіпка кориці
  • 2 столові ложки борошна

Повинна вийти однорідна маса як густа домашня сметана.

Як приготувати печиво на Хеллоуїн:

  1. Вирізати з паперу для випічки форму-трафарет тиковкі.
  2. Всі інгредієнти на тісто змішати, вимісити тісто, розкачати пласт, щоб вийшов круг або півколо, скласти навпіл, докласти трафарет, вирізати форму, розділити пласти. Низ печива на Хеллоуїн (одну з форм) залишити без змін, на верхній вирізати вічка і зуби, як на справжній гарбуз. (Обрізки тіста розкачати також).
  3. Розкласти на низ печива по ложці начинки, склеїти верх і низ тесту, краю зліпити за допомогою вилки (для краси теж), змастити жовтком, злегка присипати цукром і поставити в розігріту до 180 градусів духовку випікатися на 20 хвилин.

Коли головний атрибут свята у вас вже готовий, можна зробити ще й «корисну» гарбуз. Наприклад, якщо ви чекаєте гостей, з великого овоча, розрізаного навпіл, можна зробити своєрідний холодильник. Для цього вирізаємо з обох половинок серцевину, очищаємо, заповнюємо кубиками льоду і ставимо туди пляшки з напоями. Незвично і оригінально!

Страви з гарбуза стануть справжньою окрасою святкового столу. Спробуйте приготувати рагу, гарбузове кекси , Запіканку або оладки, гості обов'язково оцінять ваші старання і кулінарний талант. Проявіть фантазію, і ваша гарбуз на Хеллоуїн буде красивою, смачною і корисною!

Читайте також:

Рецепт смачної запіканки з гарбуза з сиром і манною крупою.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com