рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ялинкові іграшки своїми руками> Як Зробити Красиві і Нескладні ялинкові іграшки

Для будь-якої дитини Новий рік - це один з найулюбленіших і довгоочікуваних свят Для будь-якої дитини Новий рік - це один з найулюбленіших і довгоочікуваних свят. І звичайно ж батьки разом з малюком готуються до цієї події заздалегідь - роблять вироби своїми руками з паперу , як в квіллінг ,так і орігамі техніці . Припустимо найкрасивішу пухнасту ялинку ви вже вибрали. Тепер її треба перетворити на справжню Новорічну красуню. Отже, готуємося нарядити лісову красуню і готуємо ялинкові прикраси . Звичайно ж їх можна купити в магазині, але набагато цікавіше зробити ялинкові іграшки своїми руками! І малюк, звичайно ж, прийме живу участь в цьому захоплюючому і корисному занятті - адже вироби, зроблені своїми руками , Набагато красивіше і цінніше !!! У кожній саморобної новорічної іграшки або в листівці, зробленої своїми руками , Буде присутній частинка чарівництва, яка обов'язково проявить себе в Новорічне свято! Кожна така іграшка - це маленький шедевр, створений своїми руками з мамою або татом.
Отже, відкриваємо Новорічну майстерню і готуємося створювати ялинкові іграшки своїми руками. А ми допоможемо вам корисними порадами та демонстрацією фотографій саморобних ялинкових іграшок.
Англійська гірлянда
беремо смужки різнокольорового паперу шириною 12-15 см. Бажано підбирати ефектні, яскраві, святкові забарвлення смужок. складаємо стрічку гармошкою зі складочками будь-якій пропорції і величини, в залежності від того, якого розміру повинні вийти фігурки. Намалюйте на верхній складці який-небудь простий малюнок - квіточка, листочок, сніжинку, дзвіночок, розташовуючи його так, щоб сама нижня і сама верхня точки розташовувалися на згинах. Вирізаючи по лініях малюнка фігуру, намагайтеся не чіпати нижню і верхню точки (деталі на згинах).
Розтягніть створену гармошку - вийшла англійська гірлянда. Такі гірлянди різного кольору і різної ширини будуть дуже ефектно виглядати на ялинці. Як бачите, нічого складного немає і ялинкові іграшки своїми руками будуть набагато цінніше для малюка, ніж куплені в магазині!
Сережки на ялинку
Ще один проста, але красива виріб, яку ви можете зробити своїми руками. Все дуже просто - нанизуємо різнокольоровий бісер різного діаметру на тонку зволікання і обвиваємо її навколо палиці діаметром близько 5 см. Такі чудові ялинкові іграшки малюк може зробити самостоятельно.Едінственное, допоможіть йому з нанизування бісеру на дріт.
двомірна зірка
Вирізаємо з листа картону дві зірочки однакового розміру. Кожну зірочку як слід намажте клеєм і посипте різнобарвним конфеті, бісером, блискітками. Потім в кожній заготівлі треба зробити по надрізу - в будь-який улоговинці до середини зірочки. Вставляємо одну зірочку в іншу. До поделке додайте петельку і прикріпіть поверх двомірної зірки який-небудь гарний бант. Блискучі двомірні зірки виглядають на ялинці дуже ефектно і зробити подібні ялинкові іграшки своїми руками не складно і не займає багато часу!
З пап'є-маше
Ще одна ялинкова іграшка, яку ви можете зробити разом з малюком. Зробити її буде трохи складніше, але зате вийде чудова, ексклюзивна виріб. Що нам знадобиться для роботи: щільний картон, туалетний папір, газетні листи, лак, гуаш, шпилька, клей (бажано ПВА).
З шматка картону вирізаємо форму нашої майбутньої ялинкової іграшки (гномик, оленя, ведмежа і т.д.). За створеному шаблоном вирізаємо фігури з газети - чим більше, тим краще -толще буде виріб. Наклеюємо отримані шари на форму, добре змащуючи клеєм і на передостанньому шарі зробіть потовщення з туалетного паперу, змоченою в клеї. І, нарешті, наклеюємо останній шар (краще з білої папери-легше розфарбовувати), після чого акуратно встромляє шпильку між газетними шарами. Отриману заготівлю Придавлюємо важким предметом і висушуємо кілька днів. Коли вона висохне, розфарбуйте білої гуашшю і коли вона підсохне, розпишіть різнокольоровими візерунками. Коли виріб повністю висохне, покрийте її лаком. Коли ви зробите такі ялинкові іграшки своїми руками, друзі і знайомі обов'язково оцінять їх незвичайність і поцікавляться, де їх можна купити :)))
з тканини
Виріжте дві заготовки з тканини в формі якогось казкового героя, зшийте їх щільним петельним швом, склавши виворітними сторонами. Підберіть нитки в тон обраної тканини. Виріжте з цього ж шаблону деталь з поролону (як набивання можна використовувати залишки вовни ) І зшийте разом з тканинними заготовками. Заготовки з інших тканин пришиваємо до половинкам в потрібних місцях і тільки потім вони зшиваються разом. Зробивши такі м'які ялинкові іграшки своїми руками один раз, Ви можете прикрашати ними новорічну ялинку з року в рік.
З видутих яєць
Акуратно проколюємо сире яйце з двох сторін і видуваємо з нього вміст в якусь миску. До порожній яєчній шкаралупі приклеюємо носик, вушка, лапки, розписуємо візерунками, малюємо очі (можна, наприклад, зробити забавного пингвинчика, пофарбувавши третину шкаралупи чорним кольором). Зробити ялинкові іграшки своїми руками з яєчної шкаралупи дуже просто і Ваша дитина із задоволенням допоможе прикрасити виріб.
сірникові коробки
Навіть порожні сірникові коробки згодяться для створення ялинкових іграшок! Можна зробити симпатичного пугача, оклеив коробок яскравою, блискучою папером, приклеївши бровки, дзьоб з паперу та великі очі. Склеївши кілька сірникових коробок і оклеив їх щільним папером можна зробити хатинку на курячих ніжках. Віконця можна намалювати або наклеїти, вирізавши квадратики з кольорового паперу. Можна зробити вантажівка, також склеївши кілька коробок, а колеса зробити з котушок.
шматочки пазлів
Якщо у вас є пазли, в яких половина деталей вже безповоротно втрачена, можна зробити чудові ялинкові прикраси. Зробіть мозаїку, переверніть і підклейте з виворітного боку петельки потрібної довжини, так щоб можна було розвісити на реечки. Після цього мозаїку розбираєте і красиво розвішуєте на реечки.
Котушки від ниток
Можна зробити ялинкову іграшку з завалялися дерев'яних котушок для ниток. Щільно оберніть середину котушки яскравою стрічкою або шматком красивої тканини і пришити в середині велику гудзик, а по краях - кілька витків дроту з нанизаним на них різнобарвним бісером.Через дірку пропустіть щільну нитку або міцну стрічку, щоб повісити виріб на ялинову гілку.
Помпон з мішури
Вирізаємо з картону два кружечка однакового діаметра (10 см), з внутрішнім отвором (2 см). Складаємо заготовки разом і поступово обмотуємо щільними витками з мішури. Розрізаємо мішуру тонкими ножицями по зовнішньому краю, а потім акуратно розсовуємо диски і поки не знімаємо.
Повинен вийти пучок, який пов'язуємо щільною ниткою в тон мішури.Теперь розпушити саморобку - вийде помпончик. З нитки, якою перев'язували мішуру, зробіть петельку.
Новорічні метелики
Можна зробити дуже незвичайні і оригінальні ялинкові іграшки своїми руками з непотрібних еластичних колготок і дроту.
Що нам знадобиться для роботи: дріт, еластичні колготки, намистинки, бісер, лак для нігтів. Зробіть з дроту фігури у формі крил метелика. Натягніть на створений каркас колготки, зробивши з вивороту міцний вузол. Тепер починаємо прикрашати крила метелика намистинками, бісером, крапельками лаку для нігтів, фрагментами дощику. З дроту робимо форму для тіла метелики з усікамі.Тело можна замотати щільними яскравими нитками або стрічками, а до вусикам приробити намистинки. Зробіть кілька таких метеликів , І щоб вони були різнокольоровими, опустіть заготовки в барвник і ретельно висушіть вироби.
Новорічні сніжинки
Сніжинки, вирізані з папери- це, мабуть, найбільш поширені ялинкові іграшки своїми руками. Варіантів таких виробів можна придумати множество.Снежінкі можна вирізати з паперу різної фактури, кольорової гами, простими і мудрими візерунками, прикрашати їх. Вирізання сніжинок з паперу дуже корисно для розвитку просторової уяви, дрібної моторики, акуратності малюка. Самий інтригуючий момент для дитини - який же візерунок вийде у сніжинки, коли він розгорне папір! ..
Покажіть малюкові, як треба складати папір для створення сніжинки, в яких місцях треба робити надрізи і вирізати отвори. Принадність такої роботи полягає в тому, що ніколи не вгадаєш, яким буде візерунок. І які б хаотичні вирізи не робив дитина, результат завжди буде чудовим! Коли дитина освоїться і зрозуміє принцип роботи, запропонуйте йому попередньо намалювати візерунок, по лініях якого "маленький чарівник" буде робити надрізи. Коли малюк наб'є руку, запропонуйте йому вирізати сніжинки з фольги, кольорового паперу, тонкої тканини. Коли у вас вже буде ціла колекція сніжинок, можна їх з'єднати в дивну гірлянду для Новорічної ялинки.

А ці красиві ялинкові іграшки ручної роботи Ви зможете зробити за допомогою Майстер класу в картинках

Сподіваємося, що наші поради допоможуть Вам і Вашій дитині зробити красиві ялинкові іграшки своїми руками. Сміливо відкривайте "Новорічну майстерню" і починайте створювати творчі вироби спільно з маленьким майстром, адже це не просто розвага, а й корисне заняття для розвитку фантазії дитини, творчих здібностей, навичок і дрібної моторики рук!

Наступна стаття:
Новорічні свята в Фінляндії

Повернутися на головну сторінку



ТАКОЖ ДІЗНАЙТЕСЯ ...

Наступні матеріали:

Попередні матеріали:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com