рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити гавайські леї з паперу своїми руками

Вам набридли нудні вечірки, на яких всі гості одягнені в строгі і неяскраві костюми? Ви хочете справжнього свята? У Вашої дитини День народження влітку? Тоді Гавайська вечірка - це те, що Вам потрібно! Для цього не потрібно багато декорацій - гавайські намиста, спідниці і браслети - цього достатньо. Але де купити гавайські леї? Це велике питання. Та й витрачати багато грошей на ці святкові прикраси не дуже хочеться. Але ж можна зробити гавайські квіткові намиста або леї своїми руками! Для цього багато сил і коштів не буде потрібно. Матеріали для гавайських прикрас Ви без зусиль знайдете вдома, порившись трохи в своїх шафах. Ми розповімо Вам кілька способів, як можна зробити самим прикраси для гавайської вечірки.

Так як же зробити прикраси для гавайської вечірки своїми руками? Ось кілька найпростіших варіантів виготовлення гавайських квіткових бус. Вироби своїми руками - це завжди цікаво. Особливо, якщо Ви робите щось зі своєю дитиною. Це розвиває посидючість, працьовитість і, звичайно ж, фантазію у дитини.

Спробуйте для початку зробити гавайські намиста з паперу. Це найпростіший спосіб. Для цього Вам будуть потрібні:

- капронова нитка

- голка і ножиці

- фарби

- крепова або цигарковий папір.

Відріжте капронову нитку довжиною один метр, протягніть в голку і зав'яжіть невеликий вузлик. Потім відріжте від креповой паперу будь-якого кольору смугу шириною сентиментів п'ять-шість. Край паперу трохи зберіть і зробіть перший стібок. Слідкуйте, щоб папір не порвалася, і Ваш вузлик НЕ проскочив через неї. Можна на край нитки повісити скрепочку. Зробіть кілька стібків посередині паперової стрічки. Потім стягніть стежки, щоб вийшли складочки на папері. «Прокрутіть» трохи Вашу паперову смужку, знову зробіть кілька стібків, знову стягніть, знову «перейдіть», знову стягніть, «перейдіть», стягніть ...

Можна використовувати кілька кольорів паперу, поєднуючи її по черзі. При цьому Ваша гірлянда вийде яскравою і різнобарвною. Але можна зробити це намисто з одного виду паперу, потім просто дати дитині фарби! Залишиться тільки зв'язати два кінці гірлянди - і Ваші гавайські намиста готові. Точно так само можна зробити і браслетики, які надягають на зап'ястя рук. Тільки паперову стрічку при цьому варто відрізати трохи тонше.

Тільки паперову стрічку при цьому варто відрізати трохи тонше

Ще один спосіб, як зробити своїми руками гавайські леї з паперу. Для цього потрібно намалювати на папері квіти. Можна довірити це Вашій дитині. Потім потрібно акуратно вирізати ці квіти і прикрасити їх в різні кольори. Після того, як підсохнуть фарби, виконайте в центрі кожної квітки маленьку дірочку. Для виготовлення такої гірлянди Вам також знадобиться соломинка (з дірочкою всередині). Її потрібно порізати на шматочки десь по 2 см. Якщо немає соломинки - можна згорнути в трубочку папір і склеїти її в формі соломинки. Також розрізати на невеликі шматочки. Ну, а якщо і це не вийшло - підійдуть макарони з дірочкою всередині. Їх потрібно буде попередньо пофарбувати фарбами. Тепер починайте все це по черзі нанизувати на волосінь. Спочатку квіточку, потім шматочок соломинки, знову квіточку, соломинку, квіточку, соломинку ... І так, поки не вийде гірлянда потрібної Вам довжини. Щоб гірланда здавалася пишніше, можна склеїти по два квіточки однакового кольору один з одним последіне і розігнути пелюстки в різні боки. Коли всі квіти і соломинки (або різнокольорові макарони) надіті на волосінь - зв'яжіть два краю цієї волосіні так, щоб вийшла гірлянда. Можна залишити трохи місця на волосіні (сантиметрів п'ять), щоб квіточки легко "ходили" по волосіні. Так Ваші гавайські намиста будуть здаватися "м'якше" і легше.

Так Ваші гавайські намиста будуть здаватися м'якше і легше

А як зробити гавайські леї з тканини? Це теж нескладно. Вам знову знадобляться ножиці, голка, довгі намистини або бісер, тонка волосінь і тканину або стрічка, товщиною чотири-п'ять сентиментів. Можна взяти стрічку з органзи або шифону. Тканина бажано підбирати не надто щільну, щоб Ваші намиста були легкими і повітряними. Можна, знову ж таки, зробити все в одному кольорі, але краще, якщо Ваші намиста будуть різнокольоровими. Відріжте стрічку одного кольору довжиною 10 см. Протягніть посередині волосінь, стягніть, щоб вийшли складочки. Далі потрібно нанизати на стрічку дві-три намистинки. Відріжте 10 см стрічки іншого кольору, знову просмикніть, стягніть і знову намистини і так далі. Зв'яжіть два кінця - Ваші намисто з тканини для гавайської вечірки готові!

Гавайські намисто (леї) можна зробити з пір'я, з пелюсток троянд або головок штучних квітів. Як зробити гавайські намиста зі штучних квітів, читайте в статті «Як зробити гавайські намиста зі штучних квітів своїми руками» .

Як ви переконалися, немає нічого складного у виготовленні своїми руками гавайських бус. Веселої Вам гавайської вечірки! Ваші гості будуть в захваті!

Автор статті: Оксана Сусідка

Вам набридли нудні вечірки, на яких всі гості одягнені в строгі і неяскраві костюми?
Ви хочете справжнього свята?
У Вашої дитини День народження влітку?
Але де купити гавайські леї?
Так як же зробити прикраси для гавайської вечірки своїми руками?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com