рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити дерево своїми руками?

  1. Як зробити дерево щастя своїми руками: майстер клас

Топиарий прийшов до нас як один з напрямків ландшафтного дизайну, коли деревам і кущам надають красиву форму. Історію свою це мистецтво веде з незапам'ятних часів, причому розвивалося воно в рівній мірі як в Європі, так і в Азії. І в наші дні топиарий дуже популярний в Росії, причому не тільки як химерно вистрижену чагарник, а й як декоративне деревце, зроблено з найрізноманітніших матеріалів.

Таку саморобку можна зробити своїми руками на подарунок, а можна залишити його собі на удачу, адже недарма це химерне деревце називається деревом щастя. До речі, знаючі люди кажуть, що таке деревце обов'язково повинно бути в кожному домі.

Зробити таку милу саморобку - дерево своїми руками, не складе великих труднощів, зате як приємно милуватися щодня таким маленьким витвором мистецтва. А ще приємніше радувати своїх близьких і друзів цими незвичайними подарунками.

Як зробити дерево щастя своїми руками: майстер клас

Щоб зробити декоративне дерево топиарий своїми руками, вам знадобляться такі матеріали:

  • м'яч з пінополістиролу;
  • дерев'яна паличка або олівець;
  • декоративний горщик;
  • клей;
  • невидимки.

Залежно від того, чим саме ви будете прикрашати своє дерево, вам можуть знадобитися або пакувальні стрічки, або кавові зерна, або штучні квіти, або кольорова гофрований папір. Загалом, що тільки не використовують, щоб зробити гарне дерево своїми руками.

Деревце з стрічок

  1. Щоб зробити таке миле деревце, яке стане відмінним подарунком імениннику, беремо кілька видів пакувальної стрічки, розрізаємо їх на невеликі відрізки, наметовому кожен на палець і по черзі кільцями приколює до кульки за допомогою голочок.
  2. Прикрашений куля надягаємо на паличку і закріплюємо в горщику, наповненому гравієм. Можна прикрасити готову саморобку декоративним маємо.

Яскравий квітковий топиарий

  1. Виготовлення такого соковитого дерева займе мінімум часу і для нього потрібні нескладні підручні матеріали. Перш за все, це гуртка цікавою забарвлення, штучні квіти, стрічка для декорування палиці або олівця, 2 пінопластових кулі, жменю штучного моху.
  2. Один з куль поміщаємо в чашку, кріпимо в нього олівець, прикрашений стрічкою. Залишається нанизати на інший кінець олівця друга куля і задекорувати його штучними квітками за допомогою все тих же голочок-невидимок. Підстава дерева прикрашаємо мохом - і, вуаля, деревце готове!

Деревце з квітами з гофрованого паперу

Відрізняється це дерево від попереднього тим, що ми не беремо готові штучні квіти, а робимо їх самі з паперу різних відтінків. Ось докладна ФОТОінструкція з виготовлення таких барвистих квітів.

Топиарий з паперових троянд

Таке ніжне дерево робиться із застосуванням все тих же матеріалів, а для декорування знадобляться заздалегідь заготовлені паперові троянди, зробити які зовсім не складно.

Солодке цукеркове дерево

Напередодні Нового року або будь-якого іншого свята відмінним подарунком стане цукерковий топиарий. Нам знадобиться стандартний набір з кульки, горщика і палиці. А ще - багато смачних льодяників, бажано м'ятних, щоб дерево не тільки радувало око, а ще й пахло неймовірно смачно. А для декорування горщика використовуємо скляні камінчики, які теж схожі на солодкі льодяники.

Знамените кавове дерево

Для такого топіарія знадобиться горщик «смачного» коричневого кольору, такого ж відтінку палиця і багато кавових зерен. Клеїмо їх до кулі на клей, за допомогою цих же кавових зерен декоруємо підставу дерева. Можна додати невеликі коричневі бантики. Таке деревце особливо припаде до смаку завзятим любителям кави.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com