рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як роблять туалетний папір?

22 жовтня 2016

Як роблять туалетний папір?

Як роблять туалетний папір?

У туалетних кімнатах будь-якої квартири, нерідко можна побачити кілька стопок газет, журналів та іншої макулатури. І в цьому є свій сенс, оскільки туалетний папір виготовляється з вторсировини або іншими словами - переробленої макулатури.

Коли з'явився туалетний папір в СРСР?

Виробництво туалетного паперу в СРСР датується 1968 роком. Не дивно, що спочатку продукція не знайшла свого покупця і натрапила на нульовий попит, оскільки звичайний громадянин СРСР не знав, навіщо це потрібно, знаходячи альтернативу в ще не переробленої макулатурі. Але незабаром після рекламних компаній і агітацій на великих заводах, де туалетний папір в рулонах поширювали добровільно-примусовими методами, такий товар став вважатися дефіцитним.

Види туалетного паперу

В даний час туалетний папір прийнято розділяти на два сорти.

Це саме той папір, яка виходить в результаті переробки макулатури. Відрізняється шорсткою поверхнею, характерним для сорту сірим квітів, а так само щодо низько ціною.

Отримана з високоякісної целюлози, в результаті переробки НЕ макулатури, а деревини. Тобто біла туалетний папір - це не вторинний продукт. В результаті цього, білий сорт відрізняється м'якою поверхнею, підвищеної поглинається, і, відповідно, більш високою ціною.

І якщо білі сорти санітарно-гігієнічного призначення отримують рівно таким же способом, як і всі інші сорти паперу (за винятком кількох пунктів). Те як виробляють «сіру» туалетний папір?

Виробництво туалетного паперу Виробництво туалетного паперу

В першу чергу, яка прибула на завод макулатуру, очищають від бруду. Потім її дрібно-дрібно кришать за допомогою спеціальної дробильної машини, при цьому змішуючи з водою. Після дробильної машини, макулатурна маса відправляється на фільтрацію, де за допомогою сита усуваються сторонні включення, пропущені на першому етапі. Повністю очищена суміш промивається водою. Тривалість цього процесу впливає на якість і ціну, виготовленої туалетного паперу.

Потім макулатурна суміш, змішання з водою, відправляється на млин дрібного помелу. Отримана маса перемішується з водою, поки не досягне концентрації 0.5%. Отриману масу рівномірним шаром розподіляють на сітковий стіл для виготовлення паперу. На поверхні цього столу за допомогою капронової сітки, яка одночасно замінює транспортувальну стрічку, масу зневоднюють і відправляють під прес.

Після преса, маса відправляється на первинне сушіння, яка здійснюється в спеціальній центрифузі (барабані), швидкість обертання якої становить близько 12 оборотів в хвилину. При цьому сталева поверхня пристрою розжарюється до температури 113 градусів за допомогою пари під тиском. По досягненню 40% вологості, папір відправляють на другий етап сушіння, де вона проходить ті ж етапи, що і в первинному барабані. Досягнувши необхідного рівня вологості, отриману папір намотують в бобіни на втулку, а спеціальна машина розподіляє її на рулони.

Стаття підготовлена ​​виробником паперових рушників і туалетного паперу - FabricaBumagi

Іван Іванов

Як роблять туалетний папір?
Коли з'явився туалетний папір в СРСР?
Те як виробляють «сіру» туалетний папір?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com