рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як намалювати татуювання?

  1. Чому унікальні татуювання так популярні?
  2. Що слід знати
  3. Детальніше про стилях
  4. Відео: як малювати ескізи татуювань самому

Ескізи татуювань, знайдені на просторах мережі Інтернет, можуть бути ідеальними, неймовірно красивими і опрацьованими. Єдина проблема їх використання полягає в тому, що хороший ескіз сподобається багатьом, а, отже, Ваша татуювання не буде ексклюзивною. Існує один простий спосіб отримати єдине в своєму роді зображення, яке буде підкреслювати саме Вашу індивідуальність, - створити його самому.

Існує один простий спосіб отримати єдине в своєму роді зображення, яке буде підкреслювати саме Вашу індивідуальність, - створити його самому

Малюнок на папері квітки

Чому унікальні татуювання так популярні?

Споконвіку боді-арт прагнула до відбиття індивідуальних якостей і істотних характеристик конкретної людини. Довічний малюнок повинен вказувати на те, чим володіє власник татуювання на відміну від всіх інших людей.

Важливо. Незважаючи на те, що самостійне створення ескізу - справа не тільки корисне, але і похвальне, однак, експериментувати з нанесенням татуювання в домашніх умовах вкрай не рекомендується. Тільки в хорошому тату-салоні з використанням стерильних інструментів і під досвідченим контролем майстра Вам можуть гарантувати безпечне і якісне нанесення татуювання.

Як ми знаємо, двох однакових людей у ​​світі не існує. А ось однакові татуювання зустрічаються повсюдно, адже будь-який малюнок, який потрапив в базу тату-салонів, може бути обраний будь-яким її замовником.

Звичайно ж, можна замовити індивідуальний ескіз майстру, але, по-перше, це теж коштує чималих грошей. А по-друге, малюнок, намальований сторонньою людиною, навіть якщо задумка була Вашою, все ж буде нести на собі відбиток індивідуального стилю і енергетику майстра.

Якщо Ви бажаєте, щоб татуювання було відображенням саме Вашої суті - створіть її самі.

Дівчина з баранячими рогами

Що слід знати

Порада . Багато хто вважає, що якщо вони не вміють малювати на рівні професійного художника, значить, вони не здатні створити малюнок для свого тіла. Це зовсім не так. Зараз в мережі безліч уроків, навчальних поетапного зображенню найскладніших композицій.

ескіз людини

Перш ніж братися за олівець, слід взяти на озброєння кілька цінних порад про те, як намалювати татуювання, щоб результат Вас неодмінно радував:

  1. Визначтеся з задумом, сюжетом і стилем малювання. Виберіть композицію, яка Вам сподобалася, погортайте картинки зі схожою тематикою, подивіться уроки з малювання подібних зображень.
  2. Якщо для Вас важлива символіка зображення - ознайомтеся зі значенням малюнка, який Ви задумали.
  3. Продумайте, на якій частині тіла буде розміщена готова робота, це позначиться на особливостях ескізу - не можна розмістити занадто широку татуювання на зап'ясті , А маленька композиція загубиться на спині .
  4. Визначтеся з колірною гамою, форматом і розміром, а також з тим, за допомогою яких матеріалів Ви будете працювати: акварель , Прості або кольорові олівці, кулькові або гелеві ручки, фломастери, маркери .

Визначтеся з колірною гамою, форматом і розміром, а також з тим, за допомогою яких матеріалів Ви будете працювати:   акварель   , Прості або   кольорові   олівці, кулькові або гелеві ручки, фломастери,   маркери

Намальовані пісочний годинник

Це цікаво . Якщо Ваше бажання спробувати себе в самостійному нанесенні малюнків на тіло вкрай високо, спробуйте себе в розпису мехенді. Безпечні і дивовижно красиві малюнки хною можуть стати непоганим досвідом в цій галузі. Все, що потрібно для мехенди - спеціальна хна, пензлик для розпису і трохи фантазії. Але для початку спробуйте зобразити необхідний візерунок на папері.

портрет дівчини

Детальніше про стилях

відгук:

Не думаю, що можна створити кращий ескіз для людини, ніж намальований ним самим. Пару раз я просила художників втілити мою ідею, але на папері виходило зовсім не те. І тільки самостійно створений малюнок повністю задовольнив мою задумку. На створення ескізу пішло багато сил і часу, але результат того однозначно варто.

Олена, Нижньовартовськ

Візерунок пташки колібрі

Якщо Ви тільки починаєте практикувати малювання ескізів, в першу чергу, слід знати, що одне і те ж зображення в залежності від обраного стилю, буде сильно відрізнятися. кельтська троянда, ймовірно, буде складатися з чорно-білих візерунків, реалістичний квітка віртуозно передасть світлотінь, а в стилі олдскул цей малюнок буде схематичним і яскравим. ось найбільш популярні стилі татуювання на сьогоднішній день:

  • Стара школа . Ескіз відрізняється чіткими широкими контурами і яскравою монотонної заливкою фігури без тіней.
  • Ньюскул. Яскраві і об'ємні ескізи ньюскул нагадують графіті і комікси. Характерні для техніки чіткі контури, кричущі фарби і залишення деякої невеликої області незафарбовані.
  • Чикало . Класично чорно-сірі ескізи виконуються тонкими лініями з використанням класичних образів.
  • реалізм . Ця складна техніка здатна перенести на тіло будь-який малюнок або фотографію.
  • біомеханіка (Хай-тек, кібер-панк). Стилю характерно імітація злиття людської органіки з механічними поршнями, мікросхемами, болтами і шурупами. В основному, малюнки виконуються в чорному кольорі.
  • трайбл . абстрактні геометричні фігури і вигнуті лінії цього стилю складаються в найрізноманітніші і химерні картини міфічних істот, тварин, рослин. Традиційно ескіз виконується в чорному або синьому кольорі.
  • Треш. Техніка характеризується яскравими, кричущими фарбами і вульгарними, неординарними малюнками.
  • Традиційний. У Росії саме до нього відносять тюремні і армійські наколки. Малюнок в цьому стилі повинен бути нарочито примітивним, з невеликою кількістю квітів, товстими контурами і без світлотіні.
  • Кельтський. Вузли, спіралі, петлі, хитро переплетені лінії цього стилю схожі на лабіринти і можуть бути як плоскими, так і об'ємними.
  • японський . Таким малюнків властива асиметрія, що контрастують насичені фарби, виділення головних і другорядних мотивів, які з'єднуються в ескізі за допомогою фону і щільно покривають поверхню тіла.
  • етнічний ( Полінезія ). У такому зображенні переважають закручені і викривлені лінії, спіралі, стрічки і хвилі .
  • Блекворк. Навіть за допомогою одного чорного кольору і широких ліній можна створити на тілі справжній шедевр.
  • Дотворк. У цій техніці малюнок створюється точками, даючи ілюзію обсягу, контрастності, інтенсивності та глибини.

У цій техніці малюнок створюється точками, даючи ілюзію обсягу, контрастності, інтенсивності та глибини

Портрет дівчини з візерунком

відгук:

Раніше я вважав, що створення ескізу - справа божевільної складності і під силу тільки справжнім майстрам. Познайомившись з парою уроків і як слід потренувавшись на папері, я набив руку і намалював кілька ескізів з власної задумом. Зараз моїми послугами в створенні татуювань користуються багато замовників.

Павло, Москва

Відео: як малювати ескізи татуювань самому

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям: Оцініть статтю, для нас це дуже важливо:

Тих, хто проголосував: 11 чол.
Середній рейтинг: 3.9 з 5.

Чому унікальні татуювання так популярні?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com