рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вельш коргі пемброк - їздові собаки ельфів і улюбленці англійської королеви

  1. Коли з'явилися вельш коргі пемброк? Зануримося в історію
  2. Стандарт породи вельш коргі пемброк
  3. Доглядаємо за вельш коргі пемброк - особливості породи
  4. Дресирування вельш коргі пемброка
  5. Меню вельш коргі пемброка
  6. Здоров'я вельш коргі пемброка
  7. Вельш коргі пемброк - плюси і мінуси

Золотиста шерсть, пишні «штанці», «лисячі» великі вушка, уважний тямущий погляд, доброзичливий характер - вельш коргі пемброк з тих собак, що здатні підкорити серце людини з першого погляду Золотиста шерсть, пишні «штанці», «лисячі» великі вушка, уважний тямущий погляд, доброзичливий характер - вельш коргі пемброк з тих собак, що здатні підкорити серце людини з першого погляду. У породи давня історія і оповите легендами походження. Чорні мітки на спині собаки, схожі на сідло, вважаються слідами від упряжі ельфів, які використовували низькорослих перевірених собачок як їздових.

У «світу» вельш коргі пемброк сьогодні можуть бути як прекрасними пастухами, так і чудовими душевними компаньйонами. Енергійність, невибагливість і витривалість в поєднанні з пластичністю психіки, врівноваженістю і розвиненим інтелектом дозволяють вельш коргі Пемброку стати справжнім другом всієї родини і особливо - дітей.

Коли з'явилися вельш коргі пемброк? Зануримося в історію

Порода - одна з найстаріших у Великобританії. Її батьківщина - Уельс. За даними палеокінологіі (науки про походження собак), зображення собак, схожих на коргі, з'явилися ще за півтори тисячі років до нашої ери у кельсткіх племен. Історичне призначення вельш коргі пемброк - випас худоби. Невеликі собачки часто пасли стадо поодинці, без допомоги людини, а тому дуже цінувалися господарями. У IX столітті за вбивство коргі власнику покладалася компенсація у вигляді вола.

Незважаючи на популярність у себе на батьківщині, в поле зору заводчиків порода потрапила досить пізно - в 1892 році, вперше виставлялася в 1925 році. Широку популярність придбала в 1933 році, коли цуценята вельш коргі пемброка були подаровані королем Великобританії двом його дочкам.

Стандарт породи вельш коргі пемброк

Чинний стандарт породи затверджений в 2010 році Чинний стандарт породи затверджений в 2010 році. Вельш коргі пемброк - приземкувата собака міцної статури, активна, жива і сильна. При погляді на собаку виникає враження великої життєвої сили, укладеної в скромному обсязі. Вельш коргі пемброк - жружелюбние, товариські і сміливі, вони ніколи не бувають агресивними або нервозними. Зростання собак знаходиться в межах 25-30 см, важать пси 10-12 кг, суки - 9-11 кг.

Голова у видом і формою схожа на лису, вираз очей живе, розумне. Череп досить широкий між вухами. Перехід від чола до морди виражений помірно.

Вуха середньої величини, стоячі, кінчики закруглені. Якщо провести уявну лінію від ока до кінчика носа, продовження лінії пройде через кінчик вуха або поруч з ним.

Очі середньої величини, округлі. Колір очей - коричневий, що гармонує із забарвленням шерсті.

Ніс у вельш коргі пемброка прямий. Морда до носа трохи заужена, мочка носа - чорного кольору.

Прикус у собак ножиці, повний. Зуби поставлені вертикально.

Корпус у собак середньої довжини, кілька звужується, якщо дивитися на собаку зверху. Шия достатньої довжини.

Груди глибокі і широкі, опускається до ліктів. Ребра добре зігнуті.

Спина у породи вельші коргі пемброк пряма.

Передні кінцівки вельш коргі пемброка короткі і міцні, лікті щільно прилягають до грудної клітки. Лапи овальної форми, пальці склеписті, в грудці. Подушечки округлі, міцні, кігті міцні. Особливість породи в будові лап - два трохи виступають середніх пальця, в порівнянні з двома крайніми.

Задні кінцівки вельш коргі пемброка гнучкі і сильні, короткі, з широким міцним кістяком Задні кінцівки вельш коргі пемброка гнучкі і сильні, короткі, з широким міцним кістяком. Скакальні суглоби не вивернуті і не зближені. Лапи овальні, з міцними пальцями, два середніх пальця трохи виступають вперед. Кігті короткі, подушечки міцні і округлі. Рух собаки енергійні, вільні, а не розхитані і не скуті, з хорошим вимахом передніх кінцівок.

Хвіст короткий, краще, щоб він був таким від природи. У країнах, де купірування дозволено, хвіст купірується коротко. некупірований хвіст в стані спокою продовжує лінію верху, коли собака насторожується - піднімається вище рівня спини.

Шерсть у вельш коргі пемброка пряма, довжина її середня. Чи не повинна бути м'якою або схожою на дріт. Підшерсток густий.

Забарвлення у вельш коргі може бути суцільним - соболиним, рудим, палевим, а може бути чорно-підпалі, з білими мітками (на грудях, ногах, шиї) або без них. Припустимо невелика кількість білого кольору на голові і шиї.

Вельш коргі пемброка можуть дискваліфікувати, якщо він демонструє надмірно боягузливе або агресивна поведінка. Всі собаки з явними відхиленнями фізичного або психічного розвитку також дискваліфікуються.

Доглядаємо за вельш коргі пемброк - особливості породи

Вельш коргі пемброк володіє вражаючим «талантом» завжди виглядати доглянуто і навіть ошатно - за мінімальних потреб в купанні і вичісування Вельш коргі пемброк володіє вражаючим «талантом» завжди виглядати доглянуто і навіть ошатно - за мінімальних потреб в купанні і вичісування. Навіть після купання власники вельш коргі пемброк радять дотримуватися правила «помився, обтрусився, і пішов»!

У собак дуже велика потреба в русі, пам'ятайте про це, виходячи з улюбленцем на прогулянку: дозволяйте йому досхочу побігати, дати вихід кипучої енергії.

Дресирування вельш коргі пемброка

Собаки розумні і кмітливі, тому дресирувати їх виключно просто. Вельш коргі пемброк швидко засвоюють як необхідні вівчарські навички, так і «правила хорошого тону» для чотириногих членів сім'ї, головне - щоб заняття були нудними. Бадьорість і енергійність вельш коргі пемброка забезпечує йому непогані результати в аджилити .

Меню вельш коргі пемброка

У питаннях харчування порода вкрай невибагливі, і, як наслідок - схильна до переїдання . Господарю потрібно запас моральних сил, щоб протистояти чарівності вельш коргі пемброка, що випрошує ласий шматочок. Перегодовувати невеликого песика ні в якому разі не можна - собака швидко набере зайву вагу.

Здоров'я вельш коргі пемброка

Вельш коргі пемброк здорові від природи і виключно витривалі - завдяки походженню і століть життя в складних погодних умовах. У породи велика тривалість життя - собаки 17 років не вважаються рідкістю.

Вельш коргі пемброк - плюси і мінуси

Життєрадісні, активні і доброзичливі вельш коргі пемброк вміють знайти підхід до всіх членів сім'ї, не докучають тим, хто не жадає їх суспільства, невибагливі в побуті і прекрасно почувають себе навіть в квартирах невеликих габаритів Життєрадісні, активні і доброзичливі вельш коргі пемброк вміють знайти підхід до всіх членів сім'ї, не докучають тим, хто не жадає їх суспільства, невибагливі в побуті і прекрасно почувають себе навіть в квартирах невеликих габаритів.

Чи є у породи недоліки? До них можна віднести підвищену енергійність і потреба в русі - якщо у собаки немає роботи, їй необхідні довгі прогулянки, а краще - тренування. Крім того, ваш перший вельш коргі пемброк чи залишиться єдиною собакою в будинку. Фахівці кажуть, що вкрай складно протистояти бажанням забезпечити улюбленця компанією, а себе - ще одним відданим, грайливим, уважним другом!

Коли з'явилися вельш коргі пемброк?
Коли з'явилися вельш коргі пемброк?
Чи є у породи недоліки?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com