рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Формула топ-моделі - божевільна оранка, натурпродукт і харизма. Відомі скаути шукали таких в Пскові

  1. Афіша
  2. Курси валют

13.03.2014 19:32 ЦДІ, Псков

Трохи більше двох тижнів залишається до старту Тижня високої моди в Москві. І поки дизайнери готують до презентації свої нові колекції, провідні модельні агентства країни шукають тих, без кого уявлення текстильних шедеврів неможливо. Звичайно, мова йде про моделі.

Думаєте, Пскова ця тема ніяк не стосується? Помиляєтеся. З інтервалом в пару днів в нашому місті побували представники відразу двох найбільших модельних агентств Москви. ЦДІ з'ясував у скаутів, чи є високий зріст і стрункість безумовним перепусткою на подіум, які помилки молодості буквально закривають шлях в модельний світ, і який колір волосся - на піку популярності.

ЦДІ з'ясував у скаутів, чи є високий зріст і стрункість безумовним перепусткою на подіум, які помилки молодості буквально закривають шлях в модельний світ, і який колір волосся - на піку популярності

Дівчат надихає приклад Наталії Водянової - а раптом і у них вийде?

Комерційний директор модельного агентства Casta Models Дмитро Михайлов провів в Пскові кастинг, надавши псковічка можливість взяти участь в одному з найбільш значних для фешн-індустрії подій - Russion Fashion Week та Moscow Fashion Week. На Тижні моди в столиці свої колекції покажуть найвідоміші дизайнери країни - Валентин Юдашкін, В'ячеслав Зайцев, Марія Аксель, Олександр Арутюнов. Більше 20 псковських дівчат скористалися шансом вийти на головний подіум країни і прийшли на кастинг в псковське модельне агентство Diva Models.

Треба сказати, що агентство Casta Models орієнтує своїх підопічних не просто на виконання разових роботи в області модельного бізнесу, а на розвиток їх професійної кар'єри, знаходячи найперспективніших дівчат і юнаків по всіх регіонах Росії і ближнього зарубіжжя і створюючи з них зірок подіуму і глянцевих журналів .

Агентство має міцні стійкі бізнес-зв'язки з рядом агентств в Парижі, Мілані, Нью-Йорку, а також Німеччини, Іспанії, Англії, Китаї, Японії, Кореї, Таїланді та інших країнах

Відбір в Пскові пройшов досить швидко і без зайвого офіціозу. Дівчатам необхідно було продефілювати в купальнику і розповісти про себе за стандартною схемою - ім'я, вік, зріст, параметри фігури. Дмитро робив фото і записував інформацію. «Один я не приймаю рішень щодо того, кому з дівчат ми запропонуємо роботу на Тижні моди або будь-яких інших показах, - пояснив комерційний директор Casta Models. - Перед тим як зробити вибір, я обов'язково раджуся з колегами. Ми збираємося всі разом, переглядаємо матеріал, який я наводжу, і тоді вже робимо вибір ».

Ми збираємося всі разом, переглядаємо матеріал, який я наводжу, і тоді вже робимо вибір »

Топ-менеджер модельного агентства Casta Models Дмитро Михайлов

Варто сказати, що представник Casta Models шукав моделей зростом не нижче 175 см. «Я побачив в Пскові досить багато високих дівчат. Це великий плюс », - сказав Дмитро Михайлов. Однак є й інші вимоги. Так, манекенниці на Тижні моди повинні бути дуже стрункими, з об'ємом стегон 88-89 см. «90 см - вже не дуже добре, - пояснює комерційний директор Casta Models. - Для такого відомого модельєра, як Валентин Юдашкін - а моделі продемонструють і його колекції - це має принципову важливість ».

Крім зростання і пропорцій особливу увагу скаути звертають на волосся. «Нам важливо, в якому вони стані, якого кольору і довжини. Чомусь дівчатам завжди здається, що їх натуральний колір волосся негарний. І це наша біда - для нас, безумовно, цінний саме натуральний колір ».

До речі, щодо кольору волосся в модельному бізнесі є свої канони. «У Москві тенденція до світло-і темно-русявим тонам, - пояснює наш співрозмовник. - Блондинки і брюнетки - це все-таки не Тиждень моди, а якісь інші покази. Ну і, безумовно, волосся повинне бути довшим плечей, повинна бути довга чубчик, а не укорочена ».

Псковським кастингом скаут залишився задоволений

На жаль модельних агентств, дівчата, які могли б стати перспективними моделями, закривають собі дорогу в бізнес екстремальними стрижками, пірсингом і татуюваннями. «У Москві татуювання не так прийняті, а в регіонах це все ще затребуване, - розповідає Дмитро Михайлов. - Але ж модель повинна бути абсолютно натуральної. Ну і як доросла людина, - мені давно вже за 40, - я в принципі до татуювань ставлюся негативно. Це бридко, я вважаю ».

Та й взагалі ставлення до модельного бізнесу в столицях і провінції істотно різниться. «Ті, хто має татуювання дівчини на кастингах заявляють:« А що, я там буду тільки в купальниках? З татуюванням я можу брати участь в показах в одязі ». Ось це провінційне поняття про моделинга - ніби є моделі які знімаються в купальниках, і ті, хто знімається виключно в одязі, - продовжує Дмитро Михайлов. - Ні, модель універсальна. Саме тому Європа і Азія, наприклад, ніколи не візьмуть в покази дівчинку з татуюванням на тілі. У Москві це в окремих випадках ще пройде - якщо, припустимо, татуювання маленька і її можна заховати ».

Ще один важливий для кар'єри моделі критерій - вік. «Не говори, що тобі 22», - радить однією з псковічек комерційний директор Casta Models. «У нас часто запитують, чому ми дивимося на дівчат з 14 років, - відповідає він на моє запитання. - Є дві причини. По-перше, в 22 і в 15 у дівчат різні цілі в житті. Якщо в 22 роки більшість дівчат, йдучи в модельний бізнес, сподіваються знайти свою другу половину, то в 15 років про це ще не думають. А навіщо мені, як директору модельного агентства, брати дівчину, яка думає тільки про те, як підчепити місцевого олігарха? А по-друге, коли на кастинг приходить дівчинка 14-15 років, я розумію, що у мене в запасі є ще кілька років, щоб зробити з неї зірку і заробити грошей. Займатися ж з більш дорослою дівчиною, самі розумієте, немає сенсу ».

Займатися ж з більш дорослою дівчиною, самі розумієте, немає сенсу »

Директор псковського модельного агентства Ольга Василькова (зліва)

Підводячи підсумки роботи в Пскові, Дмитро Михайлов зазначає, що залишився задоволений кастингом. «Я вперше приїхав до Ольги (Ольга Василькова - директор псковського агентства Diva Models - ред.) І скажу чесно - не розчарований, - поділився він. - Буквально кілька днів тому я побував ще в одному місті. Коли їхав в Псков, думав: «Хоч би не так, як було там». І у вас дійсно набагато все краще! ».

Чотири псковічкі, яких відзначили за результатами кастингу, можливо, будуть запрошені на Тиждень моди або інші покази. «Після того як ми вибираємо вподобаних нам дівчат, ми даємо завдання нашим менеджерам знайти найближчим часом для них гарну оплачувану зйомку для каталогу або журналу - щоб дівчинка змогла відбити собі дорогу, а ми - заробити гроші. Ну а ті дівчата, яких я розглядаю для Тижня моди, можуть засвітитися на подіумах нашої країни ».

Ну а ті дівчата, яких я розглядаю для Тижня моди, можуть засвітитися на подіумах нашої країни »

Псковічка Аліса Бакшеева на Russion Fashion Week та Moscow Fashion Week

У числі фавориток виявилася і Уляна Гальдікайте. До слова, псковічка одного разу вже працювала з Casta Models. Правда, цього разу вона не впевнена в тому, що зможе прийняти гладеньке пропозицію Дмитра Михайлова стати моделлю Тижня високої моди в Москві. П сковічке не до кастингів - Уляна готується до здачі випускних іспитів. «Робота на Тижні моди - мабуть, важливий крок у кар'єрі моделі, але для мене зараз навчання на першому місці, - зізналася Уляна Гальдікайте. - Я сподіваюся вступити вчитися в Санкт-Петербург, там же хочу продовжувати роботу в модельному бізнесі - але тільки в якості хобі, не більше того. Я готуюся до вступу в медичний вуз, серйозно займаюся хімією і біологією ». Директор псковського агентства Diva Models Ольга Василькова таку позицію схвалює: «Я б і сама засмутилася, якби хтось із дівчат сказав, що в пріоритеті кар'єра моделі, а не освіту».

Уляна Гальдікайте

Ще один гість псковського Diva Models - відомий скаут міжнародного модельного агентства «Grace Models» Митя Танін. Він відвідав наше місто двома днями раніше Дмитра Михайлова і також провів кастинг. Правда, Митя шукає дівчат не для столичної Тижня моди, а для роботи за кордоном. Про те, що краще - робота в Москві або в Європі - сказати однозначно не можна. За зовнішнім лоском і престижем професії моделі - важка щоденна праця, праця бути красивою.

«Специфіка нашого агентства в тому, що ми не орієнтуємося на російський ринок, - розповів в одному інтерв'ю Митя Танін. - Такі світові столиці моди, як Нью-Йорк, Париж, Мілан, Лондон - це основне, чим ми займаємося, щоб дівчата, яких ми знаходимо в регіонах, ходили саме по світових подіумах, робили світові обкладинки журналів, fashion-історію журналів, щоб все це було на міжнародному рівні, тому у нас жорсткі кастинги і критерії відбору ».

Скаут міжнародного модельного агентства «Grace Models» Митя Танін

«Кожен раз, коли ти йдеш на кастинг, ти кожен раз влаштовуєшся на роботу. Це потрібно розуміти, - пояснює Митя Танін. - Хоча взагалі мало хто уявляє, що це за робота насправді. Працює, припустимо, дівчина в Парижі - 25 кастингів в день. І ти бігаєш по метро (на особистому авто дівчат ніхто не возить) і не встигаєш поїсти, поспати ... при цьому повинна завжди добре виглядати, тому що на кожному новому кастингу ти знову наймають на роботу. Це божевільна оранка, причому в такому юному віці. А все вірять в зірку, яка сяє десь на небосхилі ... ні, ти почекай. Поки собі зробиш таке ім'я, щоб тебе брали всі дизайнери, потрібно стільки зусиль докласти! Непростий бізнес, але дуже красивий ».

Непростий бізнес, але дуже красивий »

Пермська дівчинка Наташа Полевщикова «божевільної оранки» не побоялася -
і п ревратілась в світову знаменитість, топ-модель Наташу Полі

На відміну від Дмитра Михайлова, який по ходу кастингу відзначав перспективних моделей, Митя Танін своєю думкою про дівчат ділитися не поспішав. «Давайте будемо чесні одні перед одними - не буває некрасивих людей. Вони для мене все красуні, але хто з них буде моделлю ... Я все прекрасно розумію і бачу, але нікому не кажу свою думку, тому що я лише перша людина в цьому ланцюжку, - пояснив скаут «Grace Models». - Я побачив дівчат, моя задача - зберегти. Потім дівчинка приїжджає в Москву. Дивимося, як вона працює. Фото розсилаємо нашим партнерам, і якщо вона комусь сподобається, вона буде працювати. При цьому дівчина може приїхати до нас раз-два-три, нічого не заробити і плюнути на цю роботу ».

Які дівчата зараз на піку моди? На це питання, на думку Миті Таніна, відповісти неможливо. «Те, що не буває всіх однакових - ось це правда, це об'єктивно, - пояснив скаут модельного агентства« Grace Models ». - Не буває ніяких трендів, нічого такого. Бувають нові обличчя. Говорити: «Ви знаєте, зараз в моді класична краса!» - це нічого не говорити. Ну що таке класична краса? Для мене це одне, для тебе - зовсім інше. Навіть моменти сприйняття краси для кожного абсолютно різні ».

Пояснюючи, якою має бути успішна модель, Митя Танін порівняв її з полотном. «Коли полотно безосновний - це одна історія, - сказав він. - А буває полотно з основою. Як художник пише картину? Спочатку довго розкидається палітра, а вже потім промальовуються деталі. Так ось потрібні моделі, що мають «основу». А на ній вже кожен дизайнер зможе підкреслити те, що зараз актуально. Адже дизайнери, фотографи - вони все художники ».

«А взагалі все залежить від того, як дівчина подає себе, - продовжив Митя Танін. - Потрібно «персоналіті». Це прекрасне англійське слово, яке не можна однозначно перекласти російською, але яке найбільш точно відображає наші потреби. І харизма, і своє піднесення, комунікації - ось це що. Адже буває крута дівчинка, яка не вміє себе подати - це буде пустушка ».

Чи вдасться псковським дівчатам, який відвідав кастинги двох найвідоміших модельних агентств, отримати запрошення на російські і міжнародні покази, стане відомо пізніше. Можливо, нікому з наших моделей не судилося пройтися по найбільшим європейським і столичним подіумах. А може, справжньою топ-моделлю, новою зіркою цього загадкового, непростого, але красивого бізнесу, стане саме псковічка.

Олена Новікова




Афіша

  • В кіно

  • У клубах

  • ще

гаманець

  • Ціни на бензин

    АЗС 92 95 ДТ НЕРОС 39.50 42.00 42.50 ТНК 40.20 42.60 43.50 BP вулиця Інженерна 40.39 42.79 43.69 Circle K 40.75 43.75 44.95 Несте 40.99 43.99 44.69 Газпромнефть 41.20 44.10 44.30
    Детальніше
  • Курси валют

    Банк USD покупка продаж Радянський 62,30 66,00 Сбербанк 63,25 66,37 Бінбанк 62,50 66,40 Россельхозбанк 62,00 66,50 Славія 62,00 66,00
    Детальніше
  • Акції


Думаєте, Пскова ця тема ніяк не стосується?
Дівчат надихає приклад Наталії Водянової - а раптом і у них вийде?
«Ті, хто має татуювання дівчини на кастингах заявляють:« А що, я там буду тільки в купальниках?
А навіщо мені, як директору модельного агентства, брати дівчину, яка думає тільки про те, як підчепити місцевого олігарха?
Які дівчата зараз на піку моди?
Ну що таке класична краса?
Як художник пише картину?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com