рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Одруження наосліп 2018 - 4 сезон 9 випуск дивитися онлайн - Без Табу

Одруження наосліп 4 сезон 9 випуск дивитися онлайн / 1 + 1

У середу 21 березня вийшов 9 випуск 4 сезону шоу "Одруження наосліп", герої якого будуть вчиться довіряти один одному для щасливого спільного життя. Хто стане героями шоу, і як складуться їхні стосунки - дивись на Без Табу.

У середу 21 березня в ефір виходить 9 випуск 4 сезону "Одруження наосліп ". Героями нової програми, які одружаться наосліп і проживуть тиждень чоловік і дружина, стануть стиліст Олександра з Києва та юрист Олександр з Одеси.

Одруження наосліп 4 сезон 8 випуск: Як забути минуле і почати нові стосунки

Незалежна і успішна дівчина Олександра має всі, крім надійного чоловічого плеча поряд. Вона мріє зустріти мудрого чоловіка з хорошим почуттям гумору і створити з ним щасливу сім'ю.

Олександр з Одеси, якого експерти підібрали дівчині на основі психологічної і емоційно-сексуальну сумісність, - сміливий, цілеспрямований і романтичний чоловік. Він шукає привабливу, розумну і спортивну дівчину, заради якої готовий на будь-які вчинки.

Кожен з учасників вже не раз "обпалювали" в минулих відносинах, тому позбутися страху перед новими і навчитися довіряти партнеру - одна з головних задач.

Одруження наосліп 4 випуск 9: дивитися онлайн:

Психологи шоу Єгор Топалов і Олена Любченко якраз до 9 випуску шоу перейшли Букській каньйон по мотузці на висоті близько 20 метрів над прірвою.

"Сімейне життя нічим не відрізняється від цього випробування. Ти ніколи не знаєш, дійдеш до іншого берега, проте повинен вірити в це і повністю довіряти своєму партнерові", - говорить Єгор Тополов.

Олена Любченко, незважаючи на страх, сміливо довірилася своєму напарникові Єгору Тополову, і разом вони впоралися з екстремальним випробуванням.

"У якийсь момент я просто довірилася чоловіку і йшла на його голос. Кожна жінка хоче мати надійне плече поруч", - зізналася Олена.

Про те, як побудувати міцні сімейні відносини - дивіться в шоу "Одруження наосліп" щосереди о 22:00 на СТБ.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com