рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Житель Далекого Сходу зняв на фото тарілку у вигляді хмари

У мережі з'явилися кадри, зроблені російським фотографом
У мережі з'явилися кадри, зроблені російським фотографом. В процесі прогулянки на Далекому Сході він побачив тарілку, яка нагадувала хмара. Вона швидко зникла в небі.

Очевидець того, що сталося каже, що він просто спостерігав за красою природи. Після цього він побачив дивний об'єкт. Чи був хто в ньому, він так і не зрозумів, тарілка швидко зникла з поля зору.

Уфологи ознайомилися зі знімками і стали вибудовувати свої теорії. Вони прийшли до думки, що прибульці прилетіли на нашу планету, щоб зібрати інформацію про неї, про її територіях. Саме тому вони і спустилися так низько.

Мисливець за НЛО С. Чернов оголосив, що літальний апарат маскувався під хмару. Він не хотів, щоб його виявили земляни. Він каже, що представлену стратегію прибульці використовують вже дуже давно.

Відзначимо, що під хмари тарілки інопланетян маскуються рідко. Але таке трапляється, при цьому прибульці вміють керувати ними. Хмари з тарілками можуть летіти за кораблем, бути оповиті туманом. З Землі вони виглядають як звичайне явище природи. Зазвичай маскування за хмарою прибульці використовують для проведення низьких польотів.

Американець з Лас-Вегаса милувався красою природи на заході. Всі знають, що в цей час небо забарвлюється найхимернішими квітами.

Сонце заходило за пагорб, розташований зліва. У цей час у небі виник куля, що світиться. Від нього йшли димчасті сліди. Напевно це було НЛО, але не звичне нам. Воно нагадувало навіть не хмара, а північне сяйво, або якесь подібне природне явище. Виглядало це дуже красиво і заворожуюче.

НЛО - це сама по собі аномалія. Звичайно, найпростіше пояснити його тим, що це корабель прибульців. Але, можливо, перед нами і не він.

Великі питання викликає і хмари, які виглядають як стопка млинців. Вони і за зовнішнім виглядом нагадують кораблі інопланетян. Особливість хмар полягає в тому, що вони холодніше і гущі навколишнього їх повітря. Якщо температура повітря залишається стабільною, вони просто зависають на одному місці, не переміщаються.

З'явитися такі хмари можуть в абсолютно будь-якому місці. Найбільш часто їх бачать близько які не діють вулканів і у вершин гір. На рівнинах представлені хмари зустрічаються рідко. У народі їх називають чечевицеобразного, також у них є й інші «імена» - лінзоподібні і лентікулярние хмари. За ними часто полюють фотографи. Однак останнім часом ними почали цікавитися і вчені.

Іноді тарілки маскуються і під хмари. Їх часто бачать в Севастополі. Виглядають вони не природно, відкидають великі тіні. Рухаються хмари дуже повільно.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com