рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Штори у ванну кімнату: як правильно вибрати фіранку і оформити вікно у ванній

  1. Вікно у ванній кімнаті
  2. Як оформити у ванній кімнаті вікно
  3. Красиві штори в ванну кімнату
  4. Штори на вікно ванної кімнати
  5. Красиві різновиди шторок для ванної
  6. Дизайнерські штори в ванну
  7. Фотоштори - тематичне рішення в ванну кімнату
  8. висновок

Як і інші житлові кімнати, ванна виконує ряд найважливіших побутових функцій Як і інші житлові кімнати, ванна виконує ряд найважливіших побутових функцій. Тут приймають душ, купаються, вмиваються, сушать білизну. Якщо ж площа дозволяє, то функціональна програма приміщення розширюється. Тобто, тут можна укладати волосся, робити косметичні процедури, що особливо зручно, коли в кімнаті є вікно. А в приватних житлових будівництвах панорамний віконний проріз є справжньою окрасою інтер'єру ванної.

Вікно у ванній кімнаті

Яким би не було вікно - стандартним або маленьким, на всю стіну - від підлоги до стелі, з палітурками або без, воно додає кімнаті відразу кілька плюсів:

  • економію електроенергії. У світлий час доби не потрібно включати світло;
  • зорове збільшення простору. Якщо приміщення маленьке, то навіть підвіконня може бути використаний з користю. Найпростіший варіант - острівець для кімнатних квітів;
  • додаткову вентиляцію сантехнічного блоку. Так як вікно є джерелом свіжого повітря, його наявність у ванній дозволить регулювати вологість і температуру в приміщенні;
  • створення індивідуального стилю кімнати.

Так як вікно є джерелом свіжого повітря, його наявність у ванній дозволить регулювати вологість і температуру в приміщенні;   створення індивідуального стилю кімнати

Є, правда, і недоліки. Наприклад, зниження температури в приміщенні з настанням холодів. А також те, що вікно - це відкрите для сторонніх очей простір. Але всі вони легко усуваються.

Перший - грамотним підбором опалення і якісним монтажем віконної рами. другий - оформленням віконного отвору шторами . Причому комусь більше подобаються жалюзі, а хтось віддасть перевагу елегантні фіранки, що гармоніюють з інтер'єром приміщення. Загалом, ці недоліки вікна за рахунок штор у ванній кімнаті перетворюються в його гідність.

Як оформити у ванній кімнаті вікно

Оформлення вікна у ванній кімнаті дозволяє грамотно розставити пріоритети стильового вирішення інтер'єру, а також захистити особистий простір від цікавих поглядів Оформлення вікна у ванній кімнаті дозволяє грамотно розставити пріоритети стильового вирішення інтер'єру, а також захистити особистий простір від цікавих поглядів.

Якщо у вас за вікном відкривається чудовий безлюдний пейзаж, то проріз не варто закривати будь-якими фіранками. Навпаки, встановлюйте навпроти вікна ванну для купання і милуйтеся красою природи.

Класичне вікно, розміром від підлоги до стелі, дизайнери пропонують декорувати високорослими, кучерявими рослинами, які прекрасно себе почувають в умовах вологого мікроклімату у ванній. Ви ж отримаєте справжню домашню оранжерею. Правда, за нею доведеться доглядати. Але бонус у вигляді позитивних емоцій варто всіх трудовитрат такого оформлення вікна.

Ще один варіант популярного дизайнерського оформлення вікна у ванній - вітражі. Особливо якщо проріз високий і вузький, а приміщення має невелику площу.

Тільки уявіть, як яскраві плями кольорового скла, відображаються на кахлі або в воді з мильними бульбашками. Це ж справжнє естетичне задоволення.

А буває так, що розмір санвузла достатній, але в ньому немає віконного отвору. Що ж робити, якщо дуже хочеться мати якусь пейзажну картинку? Як варіант - декоративне оформлення помилкового вікна:

  • панно з розписом і підсвічуванням;
  • дизайнерські фотоштори з будь-якими сподобалися мотивами.

панно з розписом і підсвічуванням;   дизайнерські фотоштори з будь-якими сподобалися мотивами

Красиві штори в ванну кімнату

Ванна - це приміщення, для якого характерний підвищений рівень вологості, до того ж досить часто наповнене паром. Тому установка пластикового вікна в ній є дуже практичним рішенням. Особливо в порівнянні з дерев'яними рамами, які менш стійкі до впливу подібних зовнішніх факторів. А ще в сучасних моделях пластикових вікон крім механізму провітрювання є додатково встановлені датчики, які регулюють температуру з вологістю, і дозволяють декорувати віконний проріз ванни дорогими за вартістю шторами з текстилю.

Штори на вікно ванної кімнати

Штора для вікна у ванній повинна бути виготовлена ​​з матеріалу з хорошим показником вологостійкості, легкого у догляді. А також вона повинна бути красивою, функціональною, довговічної, доступною за вартістю.

Всім цим вимогам відповідають тканинні штори, але не зі звичайної тканини, а з поліестеру. Він володіє водовідштовхувальним ефектом, а також за рахунок обробки спеціальним складом має високу стійкість до впливу грибка. До того ж ця тканина мало забруднюється.

До того ж ця тканина мало забруднюється

Поліестеровую штору перуть вручну або в машинці. Її можна вибілювати, прасувати. Сушать звичайним способом, без використання центрифуги. При цьому вони не линяє, добре зберігає форму. Термін служби такої штори - 10 років.

Популярні варіанти декорування вікна ванної кімнати тканинними шторами: Популярні варіанти декорування вікна ванної кімнати тканинними шторами:

1. Римська або англійська штора. Надає віконного прорізу елегантний вигляд, легко регулюється по висоті.

2. Занавеска з прозорою або напівпрозорої тканини на роликах. Можливо, штора в складку з подхватами, ламбрекеном.

3. Жалюзі, рулонні штори. До числа їхніх достоїнств відносять водовідштовхувальні властивості, різноманітність колірного оформлення і видів матеріалу, з якого вони виготовлені. А також довгий термін служби при збереженні естетичності зовнішнього вигляду.

Порада: колірне і стильове рішення штори повинно відповідати навколишнього інтер'єру.

Красиві різновиди шторок для ванної

Основним призначенням шторок є:

  • захист стін, підлоги від вологи. Шторка з щільного водонепроникного матеріалу перешкоджає розбризкуванню води, появі цвілі;
  • зонування кімнати. Шторка в ванній кімнаті нова - розумне, функціональне пристосування;
  • декорування ванни. Шторки з різних матеріалів яскравих або пастельних відтінків, можливо, з малюнками, є елементами, що прикрашають інтер'єр кімнати.

Шторки з різних матеріалів яскравих або пастельних відтінків, можливо, з малюнками, є елементами, що прикрашають інтер'єр кімнати

Різновиди шторок для ванної:

  • поліетиленові. Відрізняються водовідштовхувальними властивостями, різноманітністю забарвлень, доступною ціною - від 130 р. Мають недолік - швидко зношуються;
  • ПВХ. Стійкі до вологи і забруднення вироби, міцні. Їх можна прати вручну, а також в машинці при низькій температурі. Ціна - від 740 р .;
  • текстильні. Матеріал просякнутий речовиною з гідрофобними властивостями. Однак, з часом водонепроникність тканинних шторок слабшає. Нижня межа вартості текстильної шторки - 840 р.

Всі види м'яких шторок - з поліетилену, вінілу, текстилю кріпляться до штанги гачками або люверсами;

  • скляні та пластикові. Обидва види належать до жорстких, найбільш довговічним шторкам. У ванній встановлюються за типом розсувних конструкцій - купе. Можливо, як орні, складні. А також кутові шторки з прямими і напівкруглими напрямними.

Ще один різновид - фіксовані шторки, що складаються з однієї частини (без поворотного механізму), найдешевші за вартістю Ще один різновид - фіксовані шторки, що складаються з однієї частини (без поворотного механізму), найдешевші за вартістю.

Вартість пластикових шторок - від 8 750 р.

Скляні шторки дорожчі. Їх ціна варіює починаючи від 12 000 р. Вартість фіксованих - нижче і становить 5 000 р.

Термін експлуатації виробів - 15 років.

Важливо: для догляду за пластиковими та скляними шторками вам будуть потрібні спеціальні засоби для чищення.

Дизайнерські штори в ванну

Вікно у ванній цілком може стати центральним елементом, навколо якого будується дизайн всієї кімнати. Погодьтеся, віконний проріз, ефектно декорований оригінальними шторами, не може не притягувати погляд. Та ще якщо модель штори вибрана з категорії дизайнерських виробів.

Їх завжди відрізняє висока якість матеріалу, а також ексклюзивний дизайн. Наприклад, за допомогою штор, що імітують дорогий текстиль, оформляють розкішні ванні кімнати в класичному стилі. Багатьом подобаються штори з зображенням репродукції відомого шедевра - це незвично і красиво одночасно.

Якщо ж інтер'єр ванної кімнати оформлений в сучасному стилі, то для нього підбирають стильні штори з урбаністичним пейзажем. А тим, хто хотів би відчути більше свободи і легкості, краще вибрати дизайнерські вироби із зображенням квітучої галявини, березового гаю або чудесних птахів.

Важливо також, що матеріал, з якого виготовляють елітні вироби - екологічно чистий, безпечний для здоров'я, не втрачає привабливість протягом довгого часу.

Але, головне, за допомогою дизайнерських штор ви можете оформити ванну в відповідності зі своїми бажаннями і тим самим надати їй неповторну оригінальність.

Фотоштори - тематичне рішення в ванну кімнату

Реалізація тематичного дизайну для ванної кімнати стала набагато простіше з появою фотоштор - виробів яскравих, дуже функціональних. І хоча їх практичне призначення щодо захисту від бризок води, сторонніх поглядів зберігається, основною перевагою фотоштор є:

  • різноманіття красивих картинок, нанесених сучасними способами друку;
  • якість щільного водовідштовхувального матеріалу;
  • доступна ціна фотоштор - від 1760 р.

Чіткі, добре промальовані зображення на фотошторе, подобаються і дорослим, і дітям Чіткі, добре промальовані зображення на фотошторе, подобаються і дорослим, і дітям. До того ж світло, що проходить крізь матеріал фотоштори, потрапляючи на стіни і блискучі поверхні обстановки ванної кімнати, переливається різнобарвними відблисками, доставляючи масу позитивних емоцій.

Вибрати тематичну, що гармонує з інтер'єром, фіранку допомагають каталоги фотоштор, які можна знайти на сайтах по ремонту, обробці та оформлення ванних кімнат. Тут можна підібрати фотоштору з готової картинкою, під задуманий дизайн. Або ж самому придумати малюнок, а потім звернутися до фахівців з виготовлення фотоштор.

Популярна тематика картинок для фотоштори в ванну:

висновок

Вікно у ванній наповнює кімнату сонячним світлом, що само по собі не може не подобатися. А його обрамлення красивими шторами допомагає з'єднати інтер'єр приміщення із зовнішнім простором і створює відчуття комфортної відокремленості.

Що ж робити, якщо дуже хочеться мати якусь пейзажну картинку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com