рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рожева ванна кімната

  1. Рожева ванна кімната - як правильно оформити
  2. Різні стилі дизайну ванної в рожевому кольорі
  3. Ванна кімната в рожевому кольорі фото галерея

Рожевий колір завжди вважався кольором романтиків. Цей ніжний і жіночний відтінок червоного діє на кожного по-різному, тому і атмосфера інтер'єру не буде однозначною. Але, при всіх його достоїнствах, тільки грамотно розподіливши всі кольорові акценти і предмети меблів, можна зробити стильну кімнату. Рожевий колір потрібно використовувати дуже акуратно, з почуттям міри і смаку. Якщо його буде багато, то можна замість розслаблення отримати зворотний ефект.

Рожева ванна кімната - як правильно оформити

Для того, щоб отримати завершеність, гармонію і стиль в дизайні ванної , Використовуючи рожеві відтінки, потрібно зробити акценти на деякі особливості. Темні відтінки цього кольору візуально роблять простір менше, і тому сам колір не повинен бути базовим. Тут будуть добре виглядати окремі фрагменти в цих тонах.

Гамма рожевого досить різноманітна, і кожен тон співзвучний з певним кольором. Існує безліч комбінацій, які будуть гармоніювати між собою.

Вибираючи оздоблювальні матеріали для оздоблення стін, стель і підлог, цей аспект потрібно обов'язково врахувати. Адже чим краще буде поєднання кольорів, тим більше тепла і затишку буде в цій кімнаті.

Адже чим краще буде поєднання кольорів, тим більше тепла і затишку буде в цій кімнаті

Наприклад, якщо вибирається яскравий відтінок, то його краще комбінувати з темними відтінками сірого або чорним кольором. Ніжний рожевий буде гармоніювати з білим молочним або бежевим кольором, а зелений підійде до будь-якого з його відтінків і додасть йому свіжість і легкість. Можна зробити тільки вкраплення з зеленого, а можна зробити і в рівних пропорціях.

Можна зробити тільки вкраплення з зеленого, а можна зробити і в рівних пропорціях

Не варто робити комбінацію з рожевого з синім, такий варіант виглядає досить холодно і трохи смаку.

Його можна з'єднати з ніжно-блакитним. Такий союз буде більш вдалий, якщо застосовувати його в невеликих концентраціях. Тандем рожевого з коричневим досить перспективний варіант, в якому вбачаються вантажні нотки. Велику роль тут зіграє правильно підібраний декор. Окремі деталі, які будуть відрізнятися за кольорами - килимки для ванної , Бра, фіранки, квіти в горщиках - все це допоможе пожвавити інтер'єр.

Різні стилі дизайну ванної в рожевому кольорі

Гаму рожевого можна застосовувати практично в будь-якому стилі оформлення ванної. Античний стиль буде чудовий, якщо тони будуть розведені. Для класики підійде перехід від темного низу до світлого верху, а для кантрі використовуються більш розмиті тони, якими можна обробити поверхні стін або фасади меблів.

В не захаращеному мінімалізмі непогану роль зіграють теплі відтінки чайної троянди. Союз брудно-рожевого з сірим добре впишеться в технологічний хай-тек і сподобається і чоловічий, і жіночій половині.

Союз брудно-рожевого з сірим добре впишеться в технологічний хай-тек і сподобається і чоловічий, і жіночій половині

Ну а хто любить свято і розкіш, тому, як не можна краще, підійде гламурний стиль. Стіни ванної такого дизайну обробляють блискучим, глянцевим матеріалом для обробки. Для досягнення необхідного ефекту використовується венеціанська штукатурка, плитка зі скла або ж кахлю. Також доречні будуть мозаїчні панно або кахель з фотодруком.

Також доречні будуть мозаїчні панно або кахель з фотодруком

Дизайн рожевої гламурної ванній прикрасять дзеркала в витончених різьблених рамах, люстри з кришталю, позолочені змішувачі, текстиль, відповідний кольору стін, а також всілякі хутряні накидки на кришку унітазу або килимки на підлогу. При оформленні ванної в такому варіанті, добре використовувати багато дзеркал.

Зараз дизайнери досить часто стали застосовувати стиль Шеббі-шик. У цьому дизайні переважає велика кількість рожевих прикрас в обов'язковому порядку розбавлених білим кольором. Стіни оформляються в пастельних рожевих тонах. Якщо нижня частина стін буде оформлена плиткою, то бажано вибирати для цього чисто білий колір, а верхню частину зробити рожевої. Двері теж повинна бути білою, а фіранки краще підібрати з смугами або квітами.

Двері теж повинна бути білою, а фіранки краще підібрати з смугами або квітами

Для такого дизайну передбачається дерев'яний рожевий столик, оброблений кракелюр і пофарбований в білий колір. Після такої обробки буде видна рожева основа, і такий столик буде максимально наближений до старовинного. Меблі для ванної краще підбирати з обов'язково білою фарфоровому або скляному фурнітурою.

Фартух над раковиною повинен бути співзвучний з фіранками, або ж основний колір розбавляється сірим. Родзинкою такого дизайну повинно стати дзеркало. Воно повинно випромінювати розкіш. Шикарна різьблена рама в позолоті, або біла дерев'яна з хитромудрим дизайном зробить цей предмет прикрасою всієї кімнати.

Добре буде виглядати підвісний варіант стелі з вбудованими по периметру світильниками. В доповнення до інтер'єру можна поставити аксесуари для ванної зі скла або порцеляни або згорнути в рулони лазневі рушники.

В рожеву ванну меблі потрібно підбирати в сірих, білих або бежевих тонах і, незважаючи на непомітність тонів, таке рішення зможе розбавити монотонність кольору.

Меблі в сірих тонах додасть кімнаті вишуканості, білі меблі завжди виглядала святково і вносила неповторну свіжість в інтер'єр, а бежева - тепла і затишна. Рожевий колір вважається відтінком світлих тонів і з його допомогою приміщення можна візуально збільшити. Приймаючи ванну в такій кімнаті можна максимально розслабитися.

Цей колір добре поєднуємо з іншими квітами і довго не набридне. Для обробки рожевої ванної кімнати потрібно звернути увагу на якість матеріалів, від цього буде залежати зовнішній вигляд кімнати і якість її обробки.

Палітра рожевих відтінків досить часто використовується в оформленні ванних кімнат. І, завдяки їм, інтер'єр кімнати гігієни приймає ніжний і романтичний вид.

Рожева плитка у ванній кімнаті

Ванна кімната в рожевому кольорі фото галерея

Ванна кімната в рожевому кольорі фото галерея

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com