рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

парові ванни

створено 27.08.2010

2010

Частинки макіяжу, пил сильно засмічують шкіру. Якщо регулярно не очищати пори, можливі серйозні запалення, чорні вугри. Щоб уникнути подібних проблем рекомендується регулярно робити парові ванни, які не тільки звільняють пори від бруду і вугрів, але і покращують кровообіг і нейтралізують жирність шкіри. Парова ванна може бути використана для підготовки особи до інших процедур, так як відкриває пори.

Люди використовували парові ванни для розслаблення і пом'якшення шкіри протягом тисячі років. Процес був популярним серед греків, американців, майя.

Для приготування ванни потрібно в широкому посуді з невеликою кількістю води прокип'ятити квіти аптечної ромашки або липовий цвіт. Трави можна взяти і інші, наприклад, сушений базилік, розмарин, пелюстки троянди, чебрець. Для парових ванн можна використовувати і ефірні масла (5 крапель на ванну), такі як розмарин, лаванда, лимон або м'ята. Особа ретельно вимити і очистити, при сухій шкірі можна нанести трохи живильного крему. Потім посуд з відваром поставити на стіл, краї її обернути махровим рушником і нахилитися над нею якомога нижче (але так, щоб пара не обпік обличчя). Щоб пар не виходив, голову накрийте великим махровим рушником. Тривалість процедури - 10-15 хвилин, після закінчення потрібно відразу насухо витерти обличчя і обполоснути холодною кип'яченою водою. Якщо є вугри , До ополіскування обгорніть палець стерильним бинтом, змоченим в 3% розчині перекису водню, і зніміть їм вийшли на поверхню шкіри вугри і сальні пробочки. Ще раз протріть все обличчя розчином перекису водню, і тільки після цього промийте холодною водою. Потім можна наносити живильний крем або маску .

При підвищеній жирності шкіри парову ванну рекомендується робити 2 рази на тиждень.

Суху шкіру краще систематично очищати більш щадними способами; допустимий для неї інтервал між паровими ваннами - не менше двох тижнів.

! Якщо процедура провокує появу запалень на обличчі, від неї краще зовсім відмовитися. При розширенні кровоносних судин на обличчі такі парові ванни протипоказані.


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com