рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Маленькі ванни кутові: як вибрати?

  1. У чому полягають переваги ванн кутового типу?
  2. Які бувають різновиди кутових ванн?
  3. Різновиди форм кутових ванн:
  4. Що враховувати при виборі кутових ванн
  5. Правила установки кутовий ванни
  6. Етапи роботи:

Сьогодні виробниками товарів масового споживання робиться все на догоду самого вимогливого вимоги клієнта

Сьогодні виробниками товарів масового споживання робиться все на догоду самого вимогливого вимоги клієнта.

Щорічно ринок наповнюється все новими розробками і моделями, які з кожним разом відрізняються все більшою комфортабельністю і високими експлуатаційними якостями. Тепер уже і малогабаритні ванни ні в чому не поступаються своїми більш габаритним товаришам.

У чому полягають переваги ванн кутового типу?

Нові кутові ванни, включаючи найменші за обсягом за рахунок нової форми вигідно відрізняються в рівнянні з застарілими моделями. Споживач має масу можливостей для найбільш зручного експлуатації такого об'єкта.

Отже, переваги:

Навіть якщо ванна кімната невеликих розмірів, це не говорить про те, що не можна буде вмістити в ній кутову ванну. Зараз ринок переповнений самими варіативними моделями - не обов'язково ця ванна за формою повинна нагадувати рівносторонній трикутник, сторони можуть бути і неправильними, різновеликими.

Невеликі кутові ванни дозволяють економно розпорядитися простором у ванній кімнаті, значить його можна заповнити відсутніми елементами (меблями, сантехнікою або побутовою технікою).

Невеликі кутові ванни дозволяють економно розпорядитися простором у ванній кімнаті, значить його можна заповнити відсутніми елементами (меблями, сантехнікою або побутовою технікою)

Якщо ви бажаєте придбати ванну кутового типу, то будете приємно здивовані наявністю на ринку величезного вибору і форм, і кольорових гам.

Отже, для невеликих ванних приміщень необхідно робити вибір на користь асиметричних ванн кутового типу, для всіх інших - звернути увагу на варіативність кольорових моделей (наприклад, таких багато у прибалтійських виробників). Той, хто вже встиг придбати таку ванну, відзначає зручність в її використанні.

Які бувають різновиди кутових ванн?

Залежно від матеріалу, вони поділяються на:

  1. Чавунні. Такі ванни є довгожителями на ринку, багатьом відомі ще з радянських часів. Десь вони збереглися досі і в досить непоганому стані і продовжують активно використовуватися. Однак, на відміну від ванн радянського виробництва, сучасні аналоги різні за габаритами і кольором. Чавунні ванни мають незаперечні переваги: ​​вони не доставляють клопоту при монтажі, здатні зберігати тривалий час тепло. На жаль, є і недоліки: це маса і висока ціна.
  2. Сталеві ванни. Проходять докладну обробку при виготовленні. При цьому поверхня покривається емаллю, яке в підсумку надає виробу естетичний зовнішній вигляд.

За рахунок цього покриття навіть невелика кутова ванна приємна на вигляд. Перевагами такої ванни є - практичність в експлуатації, такі ванни легше чавунних в 3 рази, мають тривалим експлуатаційним з періодом, коштують недорого. З недоліків варто відзначити підвищену теплопровідність (тобто гаряча вода остигає в лічені хвилини).

  1. Ванни з акрилу. Лідирують за частотою придбання серед покупців. Дизайнери дуже шанують цей матеріал, оскільки відкрили для себе можливість варіативності форм цього виду сантехніки. Це і кутові міні-ванни і середні різнокольорові і великі, подібні джакузі. У сантех.магазінах набагато більшим асортиментом представлені ванни кутові акрилові, ніж чавунні або сталеві. Переваги таких ванн полягає в міцності і довговічності, вони прекрасно зберігають тепло тривалий час (подібно чавунним). Істотними недоліками будуть висока ціна і крихкість.
  2. Змішані ванни з акрилу і полімерного бетону. Широкий вибір таких ванн подібно і акриловим, розміри найрізноманітніші - від дуже маленьких до подібних басейнах. Поєднання полімербетону та акрилу досить привабливо для споживачів, оскільки має вигляд а-ля натуральний камінь. На жаль, ця імітація і визначає високу ціну таких виробів.

Хитрість!

Небажано допускати ударів по бортах ванни з акрилу, оскільки велика ймовірність утворення відколів і тріщин.

Кутова ванна малого розміру підійде тим, хто не може похвалитися великими площами в квартирі. Але ж є споживачі, які бажають придбати більш місткі варіанти.

При великих площах можна придбати ванну, розраховану для двох. Найбільш «ходові» розміри таких - коливаються від 115х72 до 180х130 см.

Різновиди форм кутових ванн:

- у вигляді квіткової пелюстки

- у формі усіченої краплі

- у формі віяла, який розкритий наполовину.

Укомплектованість кутових ванн також варіативна: це і джакузі, і оснащена гідромасажем і скляними фіранками.

Що враховувати при виборі кутових ванн

Перш ніж вирушити в магазин, потрібно заздалегідь визначитися з розмірами і особливостями кутових ванн. Так, можна відвідати кілька магазинів, що спеціалізуються на продажу сантехніки, а можна знайти спеціальні сайти в інтернеті.

Звернути увагу потрібно на:

  • Габарити. Зазвичай вони в середньому не більше 180 см. Н є і міні-варіанти (150-160 см), які підійдуть для невеликих площ. У будь-якому випадку, перевага кутовий ванни полягає в тому, що є можливість встановлювати її в будь-якому місці ванної кімнати - і по центру, і уздовж стіни, де розташовується вхідні двері (в цьому випадку навіть залишиться місце для додаткових предметів меблів і техніки).
  • Обсяг днища у кутових ванн навіть більше, ніж у інших стандартних моделей. Тому вони максимально комфортні і дозволяють проводити водні процедури вдвох.
  • У зв'язку з об'ємністю виникає невелика проблема - підвищується споживання води.
  • Вбудовані каскадні змішувачі (наявні або відсутні). Вони несуть в собі «заспокійливу» функцію, змушують забути про тривалий процес набору води.
  • Матеріал виготовлення. Як вже було сказано, найбільш поширений на ринку матеріал - акрил. Розміри на якість жодним чином не впливають. І маленька акрилова ванна і велика не перестають бути акриловими з усіма перевагами цього матеріалу. А саме - легкість, можливість варіативних перетворень (дизайнерських рішень), різноманітність і оригінальність вибору, простоту в реставрування. Вартість акрилових ванн також різноманітна. Варто враховувати, що матеріал досить крихкий, тому не варто зупиняти свій вибір на більш дешевих моделях, вони можуть виявитися неякісними. А в цілому, якісний акрил має термін служби - від 10 до 15 років. Часто акрилові ванни оснащені новомодними функціями - гідромасажем, наприклад, (це процес, при якому змішується струмінь води з повітряними масами). При функціонуванні гідромасажною установки використовується спеціальний насос, який має функцію качати воду, компресор, який змішує воду з повітрям, форсунки, які розпилюють цю водно-повітряну суміш, патрубки, які покликані забезпечувати саму циркуляцію суміші, пульт управління, яким можна регулювати водний потік. Сучасні акрилові міні ванни оснащені навіть функцією масажу спини. При цьому насос володіє підвищеною потужністю. Якщо ваш вибір припав на ванну з гідромасажем, то зверніть увагу на кількість форсунок, їх прихильність. Оптимально буде, якщо їх кількість не нижче 10 штук (від 12 до 30), в іншому випадку гідромасаж не буде ефективним. Пульти управління бувають електронними і пневматичними.

Пульти управління бувають електронними і пневматичними

Хитрість!

Якщо ви вибираєте маленьку кутову ванну з гідромасажем, то проблем в експлуатації не виникне. Але при виборі габаритної ванни з гідромасажем важливо врахувати потужність насоса. Якщо вона буде високою, то це в свою чергу тягне додаткове навантаження на електропроводку.

  • Якщо є бажання придбати сталеву ванну, то варто провести ретельну герметизацію щілин, оскільки при наборі води вона буде вібрувати. Якщо порівнювати з акриловими ваннами, то вони не здатні відтворювати навіть середнього по потужності звуку. Але сталеві ванни не відрізняються високою ціною, термін їх служби досить тривалий - до 15 років, що, правда, залежить від якості покриття з емалі.
  • Самий якісний і довговічний (до 25 років) матеріал, що використовується при виготовленні ванн - це чавун. Але недоліки у цих ванн теж є - важка вага і дефіцит на ринку.

Правила установки кутовий ванни

Встановити кутову ванну, будь то маленька акрилова або велика сталева можна скориставшись послугами професіоналів або ж самостійно.

Як встановити власноруч кутову ванну:

Для робіт знадобляться:

  • шпатель і шпаклівка;
  • рулетка;
  • кутник;
  • облицювальна плитка;
  • цементний склад;
  • герметик;
  • цеглини;
  • плінтус;
  • ємності для розведення цементного розчину і шпаклівки.

шпатель і шпаклівка;   рулетка;   кутник;   облицювальна плитка;   цементний склад;   герметик;   цеглини;   плінтус;   ємності для розведення цементного розчину і шпаклівки

Етапи роботи:

  1. Визначитися з тим, якими будуть розміри ванни. Це можна зробити за допомогою рулетки - виміряти місце, куди буде поміщена ванна. (Підсумок: монтаж акрилової ванни здійснюється легше всіх інших).
  2. Підготовка стін, з якими стикатиметься ванна (демонтувати обробку, очистити і вирівняти за допомогою шпаклівки).
  3. Взяти будівельний кут і витримати 90 градусів при закладенні стін, оскільки кут ванни буде ідеальним.
  4. Коли стіни будуть готові, почати класти на них облицювальну плитку.
  5. Монтаж ванни. Його можна здійснити двома шляхами. Перший - підготувати підставу і поставити ванну на ніжки. Другий - змонтувати кронштейни і після поставити на ніжки. Перший спосіб найбільш надійний.

Як здійснити установку ніжок кутовий ванни

  1. Рівне встановити ванну за допомогою будівельного рівня, виміряти відстань від її нижньої частини до підлоги ванної кімнати.
  2. Звільнити місце, на якому буде ванна і почати викладати підставу. Беремо цеглини з цементним розчином і здійснюємо кладку. Тут важливо витримати її висоту трохи менше, ніж ту, що була виміряна.
  3. Дочекатися поки застигне розчин в кладці (це буде пізніше 12 годин). А поки можна зайнятися перевіркою каналізаційного стоку і систему переливу, щоб усунути можливі протікання.
  4. Якщо такі виявилися, то герметиком необхідно усунути зазори.
  5. Після закінчення 12 годин встановити ванну, підключити до системи каналізації, провести тестування.
  6. Якщо при монтажі ванни передбачені додаткові кріпильні способи до стін, то потрібно скористатися перфоратором.
  7. Помістити в зазор між ванною і стіною еластичний плінтус. Цей захід захистить місце зіткнення від протікання.
  8. Цегляну кладку приховати за допомогою облицювальної плитки.

Хитрість!

Важливо на будь-якому з етапів установки акуратно поставитися до ванни, щоб не допустити ушкоджень покриття. Ванна може бути укомплектована з каркасом, який служить декоративним елементом. У ньому можна зробити отвір і організувати зберігання хімії, наприклад.

Не важливо яка буде обрана вами ванна, важливо те, наскільки гармонійно вона буде виглядати в ванній кімнаті. А саме - габарити повинні бути співвіднесені.

У чому полягають переваги ванн кутового типу?
Які бувають різновиди кутових ванн?
У чому полягають переваги ванн кутового типу?
Які бувають різновиди кутових ванн?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com