рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дизайн в японському стилі

  1. Дизайн вітальні в японському стилі
  2. Дизайн спальні в японському стилі
  3. Дизайн ванної в японському стилі

Сюди добре підійде компактна, модульні меблі з деревини світлих тонів. Як декор можна задіяти різні предмети з дерева, а також бамбук , Рисовий папір, джут, соломку, шовковий і лляної тканини і ін.

Дизайн вітальні в японському стилі

Щоб оформити яскраво виражений дизайн вітальні в японському стилі необхідно дотримуватися деяких простих, але дуже важливих правил:

Використовувати тільки природні матеріали.

  • Абсолютний мінімалізм в розстановці аксесуарів, кухонних меблів та кухонного приладдя.
  • Строгість і лаконічність форм.
  • Якісне природне освітлення.
  • Максимум вільного місця.
  • Застосування ніжних і не помітних кольорів і відтінків в оформленні.

Создава я в вітальні японський стиль, дизайнери рекомендують віддати перевагу природним відтінкам - світло-коричневому, бежевому, молочному, сірому, білому або кремовому кольору. Создава я в вітальні японський стиль, дизайнери рекомендують віддати перевагу природним відтінкам - світло-коричневому, бежевому, молочному, сірому, білому або кремовому кольору

Що ж стосується меблів, то тут можна пограти з квітами, вибравши більш яскраві і контрастні тони. Меблі в червоному, бордовому, яскраво-зеленому або коричневому кольорі підкреслить витонченість такого приміщення. Меблі з дерева може бути виконана в кольорі слонової кістки, червоного дерева, горіха або чорного лаку.

Прикрасити таке приміщення можна різними елементами декору - рамочками з улюбленими фото, яскравими картинами, пишними шторами, витіюватими люстрами і світильниками, різними статуетками або сувенірами. В такому оформленні необхідно задіяти якомога більше натуральних матеріалів - деревину, камінь, глину, скло, бамбук, рисовий папір і ін.

Дизайн спальні в японському стилі

Дизайн спальні в японському стилі передбачає, в першу чергу, використання природних оздоблювальних матеріалів. Тут можна по максимум задіяти дерево в якості обробки, шпалери з бамбука, штукатурку або цегла. Дизайн спальні в японському стилі передбачає, в першу чергу, використання природних оздоблювальних матеріалів

  • Тут будуть доречними прості, зручні і функціональні елементи, які не будуть захаращувати приміщення, і красти його простір.
  • У таку спальню ідеально підійде лаконічна меблі геометричних форм з невеликими тумбочками і без жодних вичурностей.
  • Розсувні двері в спальні - це так по-японськи! Дерев'яні двері зі вставками з матового або прозорого скла буде виглядати ефектно і дуже красиво.
  • В оформленні стін стилісти використовують спокійні відтінки білого або бежевого кольорів.
  • Підкреслити красу такого інтер'єру можна одиничними аксесуарами в яскравих кольорах.

Дизайнери дуже часто використовують червоний і бордовий в оформленні спалень в японському стилі. Це може бути меблі з оббивкою червоного кольору, або ж бардовиє штори і т.д. Велику роль в такому оформленні слід відвести висвітлення . Воно має бути м'яким, плавним. Кілька лампочок в паперовому абажурі або вбудованих світильників буде цілком достатньо.

Дизайн ванної в японському стилі

Дизайн ванної в японському стилі - це щось неймовірне. Таке приміщення обов'язково повинно бути комфортним, ергономічним, сприяти максимальному розслабленню і заспокоєнню. Дизайн ванної в японському стилі - це щось неймовірне

Ванна в східному стилі складається з декількох прилеглих один до одного зон: власне ванна, зона для туалету, і навіть, прилегла зона для чайних церемоній. Таке зонування передбачає застосування розсувних перегородок з дерева або скла.

Інтер'єр ванної кімнати оформляється із застосуванням тільки натуральних елементів декору, природного і штучного освітлення, а також простих геометричних форм.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com