рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вибрати кутову ванну джакузі

  1. Розміри кутових ванн джакузі

Для багатьох сучасних людей ванна з джакузі є не просто показником розкоші і підтвердженням статусу, але дійсно дуже корисним і багатофункціональним пристроєм. За допомогою даного устаткування можна забезпечити кращі умови для розслаблення і відпочинку після трудового дня. Випробувати чудодійний вплив масажу рекомендується всім, головне, щоб розміри санвузлів дозволяли встановлювати джакузі кутовий або прямокутної форми.

Випробувати чудодійний вплив масажу рекомендується всім, головне, щоб розміри санвузлів дозволяли встановлювати джакузі кутовий або прямокутної форми

Принцип роботи пристрою такий: вода забирається безпосередньо з самої ванни і надходить в гідромасажну систему, в якій змішується з повітрям. Далі потік води і повітря під тиском надходить через форсунки в ванну і впливає на тіло людини, зануреного в воду.

Фактори, що впливають на якість гідромасажу:

  • кількість і конфігурація форсунок,
  • розташування у ванній гідромасажних елементів.

Чим менше габарити обладнання, тим менше кількість форсунок. В такому випадку слід особливу увагу приділяти їх конфігурації і розташуванню.

Гідромасажні елементи повинні бути спрямовані на проблемні зони тіла: поперек, шию, стопи. Також обов'язково повинна бути можливість регулювання напряму.

У простих моделях ванн кутових з джакузі передбачений лише один режим роботи. У більш «просунутих» варіантах встановлені складні системи, що передбачають синусоїдальний і пульсаційний масаж, моделі для ароматерапії, підсвічування з різних квітів і ін. Управляти обладнанням можна за допомогою пульта. Він дозволить вибрати режими роботи гідромасажу і потужність. Все це дозволяє домагатися високого розслабляючого ефекту. У деяких моделях присутній система дезінфекції.

У деяких моделях присутній система дезінфекції

Матеріал, з якого виробляють УВАН з джакузі

При виборі обладнання слід особливу увагу приділити матеріалу, з якого воно зроблене. Провідні фірми-виробники використовують матеріали акрилової групи. Вони забезпечують поверхню приємну на дотик, не надто ковзаючу, що володіє достатніми теплоізоляційними властивостями і високою стійкістю до навантажень. Якісне обладнання повинно мати однорідну структуру і рівний колір (без темних і жовтих плям). Товщина акрилових ванн джакузі кутових - не менше 5-7 мм.

Монтаж акрилового обладнання може виробляти один чоловік з огляду на її незначно ваги. Тепло вона зберігає не гірше чавуну, але при цьому має вартість на порядок нижче. До недоліків відносять крихкість бортиків. Однак вирішити цю проблему здатний грамотно проведений монтаж.

Чавунні ванни є класичним варіантом, який використовується досить давно. Це міцні, надійні і довговічні вироби. Робочий ресурс такого обладнання практично не обмежений. Прослуживши наскільки десятків років, така ванна піддається реставрації і може радувати вас знову. Доказом тому є вироби, вироблені ще в радянські часи. Чавун відмінно зберігає тепло, тому набравши гарячу воду в ванну, ви можете протягом години насолоджуватися водними процедурами. Єдине слабке місце чавунного обладнання - висока вартість.

Сталеві варіанти по своїй популярності не поступаються чавунним. До їх незаперечних переваг відносять високу міцність, невелику вагу (в 3 рази нижче чавуну) і простоту монтажу. У ціновому відношенні сталеві ванни є найдоступнішими. Єдиний недолік - висока теплопровідність. Набрана вода гарячої здатна залишатися всього 20-25 хвилин.

Розміри кутових ванн джакузі

Розміри кутових ванн джакузі

З огляду на той факт, що більшість санвузлів не можуть похвалитися значною площею, виробники знайшли єдине вірне рішення - почали випускати обладнання кутового типу. За допомогою такої ванни джакузі можна не тільки створити стильний інтер'єр, але візуально збільшити корисну площу. При цьому у вас є можливість придбати як симетричну, так і асиметричну модель. За формою асиметрична ванна може нагадувати пелюстка, краплю і навіть віяло, розкритий під прямим кутом.

Ідеальна глибина гідромасажної ванни починається від 42 см, довжина і ширина від 120 і до 200 см і більше. Асиметричні моделі можуть мати розміри, наприклад 120х140см.

Завдяки багатому вибір форм і розмірів кутових ванн з джакузі, відчути на собі благотворну дію гідромасажу сьогодні може кожен бажаючий.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com