рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як доглядати за кистями для макіяжу

  1. Як часто необхідно мити кисті?
  2. Чим мити кисті для макіяжу?
  3. Як правильно мити кисті для макіяжу?
  4. Як сушити кисті для макіяжу?

У кожної дівчини, яка користується косметикою, є кисті для макіяжу, але не кожна знає правила догляду, які продовжать життя улюбленим пензликами

У кожної дівчини, яка користується косметикою, є кисті для макіяжу, але не кожна знає правила догляду, які продовжать життя улюбленим пензликами. Перш ніж перейду до опису догляду, скажу про важливість даної процедури для нашого здоров'я. Щодня користуючись пензлем, ми обмакиваем її в косметичний продукт (будь то тіні, тональна основа або рум'яна), потім торкаємося до поверхні шкіри. Водячи кистю по шкірі, ми розмазує засіб, а також збираємо на поверхню щетини частинки шкірного сала, дрібні відмерлі лусочки шкіри і базу під макіяж (або навіть крем). Все це залишається на кисті і є доброчинної грунтом для розмноження бактерій.

Наведу приклад, коли після використання рум'ян, саме на місцях нанесення з'являлися дрібні прищики. Причиною може бути алергія на самі рум'яна або брудна кисть, що переносить бактерії. Тому очищаючі процедури по догляду за кистями для макіяжу проводити обов'язково.

Як часто необхідно мити кисті?

Для сипучих косметичних засобів, таких як тіні, пудра, рум'яна, хайлайтер - досить мити кисті 1 раз в тиждень. Для рідких косметичних продуктів, таких як помада, тон для обличчя, база під макіяж, рідкі тіні - в ідеалі, необхідно після кожного використання мити кисть (то ж стосується і спонжиком).

Чим мити кисті для макіяжу?

У професійних візажистів є спеціальний засіб для догляду за кистями на мильній основі, воно добре очищає від забруднень і дезінфікує. У домашніх умовах з цими завданнями добре справляються миючі засоби.

  • Для кистей з натурального волосся: білка, колонок - добре підходить шампунь для волосся або рідке мило.
  • За синтетичними кистями також можна доглядати за допомогою засобів, які позбавляють від жиру - господарське мило або гель для миття посуду.

Як правильно мити кисті для макіяжу?

  1. Важливо! Чи не мити кисті в гарячій або дуже холодній воді. І те й інше їх нещадно зіпсує. Щетина стане жорсткою, втратить форму і стане схожою на мітлу. Це стосується як штучних, так і кистей з натуральним ворсом. Кисті необхідно мити річної, ледь теплою водою.
  2. Мочим всю щетину і половину залізного ковпачка. Не потрібно підставляти під струмінь всю кисть, щоб уникнути попадання води під залізний тримач. Якщо вода систематично потрапляє під ковпачок, вона розчиняє клей, що тримає щетинки і кисть поступово починає обсипатися.
  3. Мити треба не тільки кінчик пензлика, але і підстава. Необхідно стежити, щоб косметичні засоби не залишилися між ворсинками біля основи пензлика. А також ретельно очистити основу від миючих засобів.

1 спосіб. Змочуємо кисть у воді. Наливаємо на долоньку рідке мило. Легкими круговими рухами збиваючи мило, очищаємо кисть. Моєму під проточною водою.

2 спосіб. Чисту (нову!) Губку для миття посуду змочуємо у воді. Капаємо на неї рідке мило і круговими рухами вспенивающем. Промиваємо водою. У випадку з китицями для тональної основи, цю процедуру необхідно повторити кілька разів.

Як сушити кисті для макіяжу?

Після того, як кисті вимиті, проводимо подушечками пальців по щетині і злегка віджимаємо пензлик. Ручку витираємо насухо. Сушимо кисті в горизонтальному положенні на рушник, попередньо поставивши правильний напрямок щетині. Наприклад, широку віялову кисть варто розправити так, як вона виглядає в сухому вигляді. За ніч пензлик зазвичай повністю висихає. Також варто згадати, що не варто сушити кисті на батареї або феном. Правильна сушка тільки в природних умовах.

У макіяжі величезне значення відіграє якість не тільки косметики, але і використовуваних кистей. Щоб кисть прослужила довго, виконуйте ці нехитрі правила догляду за кистями для макіяжу.

Не можу не запропонувати Вам послугу по нарощування вій в Мінську , Яка значно скоротить час, витрачений на макіяж очей.

Як часто необхідно мити кисті?
Чим мити кисті для макіяжу?
Як правильно мити кисті для макіяжу?
Як сушити кисті для макіяжу?
Як часто необхідно мити кисті?
Чим мити кисті для макіяжу?
Як правильно мити кисті для макіяжу?
Як сушити кисті для макіяжу?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com