рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Електрик цілодобово

  1. Сталася аварія в електромережі будинку або квартири, і потрібен електрик? Телефонуйте Нам і наші чергові...
  2. Електрик на будинок ,
  3. Електрик цілодобово,

Викликати електрика цілодобово в Самарі.

Виклик в Самарі електрика, який виконає електромонтажні роботи , Знайти досить легко, а ось зі справжніми фахівцями по електриці готовими прийти на допомогу цілодобово, справа йде, куди гірше.

Щоб не бути голослівним наведу 2 прикладу, про одного знайомого з мого будинку.

Випадок перший.

Тільки зайшов додому і практично відразу дзвінок у двері. Відкриваю двері, варто Андрій і запитує: - Я бачив у тебе оголошення на машині, що ти займаєшся електрикою, у мене аварія, світло в кімнаті пропав. Можеш допомогти?

В результаті розпитувань, як же зникло світло в кімнаті, виявилося, що Андрій вирішив підключити теплову гармату в гаражі. Простягнув з кімнати провід в гараж, підключив теплову гармату. І близько місяця радів тому, що він зробив, але потім в один прекрасний день в кімнаті зникло світло і перестали працювати розетки. Він вирішив викликати аварійного електрика з чергових в ЖЕКу, два дня очікувань пройшли в темряві, на третій він прийшов до мене.

Один з перших питань, що я задав, а міняв він проводку під час ремонту, на що отримав ствердну відповідь. Так в розподільній коробці кімнати були мідні дроти, і в розподільній коробці аварії не було.

Почавши послідовно перевіряти електролінію, що живить кімнату був виявлений цікавий фокус від «майстрів» електриків, клемник з'єднує мідну проводку в кімнаті з вступної алюмінієвої проводкою. В результаті перевантаження клеммник оплавився і стався розрив в ланцюзі. Але найцікавіше те, що клеммник був встановлений так високо під натяжною стелею, що на виправлення аварійної ситуації потрібно не мало сил і часу.

Робимо висновки: перше не треба експериментувати з електрикою. Друге, якщо задумали ремонт у квартирі, то його починати потрібно з заміни електропроводки. І ні коли не міняйте частинами проводку в будинку.

Акт другий про те ж.

Минуло кілька років після першого випадку. Виходжу вранці у вівторок на роботу, Андрій мене чекає, і кличе до себе. Виявилося тиждень тому сусіди зверху влаштували потоп на кухні у Андрія, і через три дні світло пропало в усій квартирі, крім кухні. Дзвінок в аварійну службу електриків, а у відповідь тиша і два дні на переноска з кухні.

У щитку, подивившись всі можливі проблеми, повідомив Андрію, що найімовірніше отгорел алюмінієвий дріт в розподільній коробці на кухні і шукати потрібно там. Але оскільки тиждень був дуже сильно завантажена, я порадив знайти і викликати електрика на дім.

У п'ятницю вийшло звільнитися раніше, і Андрій випадково побачив мене, сказав, що викликав електрика. І попросив мене показати, де у нас в будинку стандартно розташовані розподільні коробки. Стеля з гіпсокартону на кухні не давав можливості дістатися до распредлітельной коробки. Спроба дістатися до місця спайки проводів з боку коридору так само не увінчалися успіхом. Електрик, якого викликав Андрій, сказав, що для усунення проблеми потрібно зробити отвір у стелі і через нього дістатися до розподільної коробки і усунути аварію. Андрій був в шоці від такої пропозиції.

Але я запропонував не поспішати і пішов за проводами і інструментом. Перевіривши свої здогади, я все ж знайшов той провід, який отгорел. Спробував живити його і про ЧУДО! світло в квартирі з'явився. Ну, а буде усунено справність виявилося справою легким.

Сталася аварія в електромережі будинку або квартири, і потрібен електрик? Телефонуйте Нам і наші чергові електрики - фахівці своєї справи працюють цілодобово. Викликати цілодобового електрика можна в розділі контакти.

Дивіться також:

Електрик на будинок ,

Черговий електрик,

Електрик цілодобово,

Виклик електрика,

Електрик по Самарі.

Сталася аварія в електромережі будинку або квартири, і потрібен електрик?
Можеш допомогти?
Сталася аварія в електромережі будинку або квартири, і потрібен електрик?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com