рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вишивка золотом в Москві

Сьогодні вишивка золотом в Москві популярна точно також, як і багато століть назад Сьогодні вишивка золотом в Москві популярна точно також, як і багато століть назад. Сяючі дорогоцінним блиском орнаменти на предметах одягу та аксесуарах - ознака багатства і високого статусу їх власника. Малюнки з металізованих ниток дуже ошатно виглядають, роблячи будь-яку річ особливою, дуже ефектною зовні, єдиною в своєму роді.

Тепер, звичайно, таке розкішне прикраса стало набагато доступнішим, ніж раніше, до появи вишивальних машин. Сучасні комп'ютерні технології подарували цієї старовинної рукодільної техніці нове життя, замінивши трудомісткий процес ручної праці автоматизованим, дешевшим і якіснішим.

Традиційне мистецтво золотого шиття залишається одним з найефектніших способів декорування текстильних виробів, але воно стало в сотні разів дешевше, довговічні, різноманітніше. Дуже зручно, що кількість повторів одного і того ж малюнка нічим не обмежена, можна замовити скільки завгодно золотих написів або зображень, всі вони будуть абсолютно ідентичними, ідеальної якості.

Звідки з'явилася «золота» вишивка

Спроби створювати декоративні орнаменти на одязі за допомогою золотих ниток люди робили ще в незапам'ятні часи, до нашої ери. На Русі подібна техніка з'явилася в Х-Х I століттях. Вона активно розвивалася при монастирях і храмах. Золотошвейки працювали над прикрасою парадних одягів служителів церкви, розшивали дорогоцінними нитками ікони та інші предмети культу. Праця була дуже копітка, виконувався за допомогою найтоншої дроту зі справжнього золота і коштував дуже дорого.

Поступово, приблизно до Х VII століття, золоте шиття стає модним і в світському житті теж. Найзаможніші представники вищих верств суспільства замовляли собі подібні наряди не тільки на Русі, а й по всій Європі. В азіатських країнах цей вид рукоділля теж був неймовірно популярним серед місцевої знаті. В окремих містах і провінціях різних країн виникали спеціалізовані школи золотого шиття, що зберігають індивідуальний стиль і особливі традиції майстерності століттями. І сьогодні ручна вишивка золотими нитками не зникла в минуле зовсім, вона зберігається, але через високу ціну і дуже трудомісткого виконання не може широко застосовуватися в повсякденному житті.

Чому вишивка золотом так популярна сьогодні

Сучасна вишивка золотом на замовлення в Москві - це швидкий, якісний, недорогий працю, який виконують машини. Техніка останнього покоління гарантує відмінний результат і можливість створити на тканини абсолютно будь-яке зображення. Золота нитка сьогодні являє собою міцну нейлонову основу і тонкі полімерні стрічки з напиленням металу на ній. Працювати з таким матеріалом як і раніше складніше, ніж із звичайними нитками, але професіонали знають всі «підводні камені» процесу і гарантують бездоганний результат.

Використання вишитого «дорогоцінного» логотипу, монограми, імені - простий і доступний спосіб зробити будь-яку річ ефектною, розкішної, надати їй блиску. Правило «золотий - значить дорогий» продовжує успішно «працювати» і в сучасному світі, цей стереотип формувався у свідомості людини століттями. Саме тому сьогодні вишивка металізованими нитками в Москві користується підвищеним попитом. Будь-який виріб з нею набуває статус люксового товару. Річ стає особливо ошатною, якщо його доповнити невеликим малюнком або орнаментом, що мають благородний блиск.

Де застосовується золоте шиття

Різноманітна машинна вишивка золотом в Москві замовляється і виконується на самих різних предметах, не тільки на елементах гардеробу для урочистих випадків. Це можуть бути відзнаки, уніформа, святкове і повсякденний одяг. Найчастіше золотими літерами і зображеннями прикрашають:

  • шеврони;
  • бейсболки;
  • футболки;
  • сукні, блузки;
  • аксесуари (пояси, сумки, рукавички).

Великим плюсом є те, що машинну вишивку золотом можна зробити на будь-якій тканині. Її можливо виконати як на невагомому тюлі, так і на ніжному оксамиті або щільною шкірі. Будь-яких обмежень щодо використання того чи іншого матеріалу в якості основи для золотого шиття не існує. П'яльці спеціальної конструкції дозволяють наносити малюнок з металізованих ниток на самих різних предметах: головних уборах, взуття, рукавицях, верхньому одязі.

Дуже популярні «золоті» прикраси на тканини парадних костюмів. Наприклад, суконь для весілля або ювілею. Важливо знати, що вишивку можна виконати на готовому предмет одягу, але набагато ефектніше вона виходить на етапі крою. Для більшої виразності рекомендується використовувати об'ємну ЗD техніку, вона особливо ефектно виглядає в комплекті з нитками-металік.

Комп'ютерні програми дозволяють перенести на тканину абсолютно будь-який малюнок. Це може бути напис, складний рослинний орнамент, реалістичний портрет. Подібну прикрасу можна назвати універсальним, так як воно доречно виглядає як на супер-сучасної молодіжної одягу, так і на класичних речах.

Як правильно доглядати за виробами з вишивкою золотими нитками

Вироби з вишивкою золотом вимагають особливо дбайливого догляду, прати і прасувати їх потрібно дуже обережно. Переважно всього акуратна ручне прання, але речі з якісно виконаними машинними вишивками допустимо прати на делікатному режимі.

Гладити предмети одягу, прикрашені малюнками з металізованих ниток, потрібно не дуже гарячою праскою і через захисну тканину (наприклад, марлю). Попередньо річ потрібно вивернути, щоб праска стосувався тільки вивороту.

У дуже рідкісних випадках може статися обрив металізованої нитки. У цьому випадку її вільний край необхідно дуже обережно прогріти несильним полум'ям. Це допоможе запобігти подальшому розпускання всієї вишивки.

Якщо дотримуватися цих нескладних правил, то вишивка золотими нитками буде радувати вас довгі роки, зберігаючи зовнішній блиск і привабливість.

Як замовити вишивку металізованими нитками

Сучасні вишивальні машини дозволяють виконати на тканини будь-який візерунок золотом. Для цього потрібно спочатку вибрати малюнок і передати його дизайнеру (для створення схеми). Потім по ній буде створено пробний зразок вишивки. Якщо якість готової роботи влаштує, то її можна буде повторити на обраному предметі, одному або декількох.

Для роботи сьогодні використовуються металізовані нитки досить великий палітри, є можливість вибрати відтінок зовсім світлий, яскраво-золотистий, або дуже темний, так зване «старе золото».

Зараз до упіть вишивку золотом в Москві готову досить складно, а зробити замовлення на її виконання можна в спеціалізованих ательє навіть он-лайн. Малюнок з блиском благородного металу - це красиво, модно, стильно, доступно за ціною. Майстри-професіонали допоможуть «засяяти» будь-якої вашої мрії.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com