рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

РУЧНАЯ ВИШИВКА на замовлення

Мене звати Марина

Мене звати Марина.

Вишиванням я займаюся з 2011 року, не так довго, звичайно, але і не мало ... Вишиваю хрестиком та бісером картини, метрики весільні та дитячі, ікони, в основному на замовлення. На цьому сайті буду ділитися з Вами своїми картинами, показувати процеси, таким чином Ви будете впевнені, що робота виконується.

Картини, вишиті вручну, стануть чудовим рішенням! Вони наповнять Ваше простір теплом і добротою. Кожна картина, навіть вишита по численним наборам, унікальна і другий такий самий Ви не знайдете.

Я із задоволенням вишию для Вас картину хрестиком будь-якої тематики, будь-якої складності, будь-якого розміру. Вартість обговорюється індивідуально і залежить від термінів виконання, розмірів і складності роботи, кількості квітів, вартості матеріалу. Матеріал: муліне (бісер), канва, схема (якщо авторська) входять у вартість роботи. Також матеріал можете надати свій. Оформлення в раму за домовленістю

Звертаючись з бажанням замовити вишивку картини або фотографії, Ви повинні розуміти, що це досить тривалий і дорогий процес. Вишивка займає багато часу, і чим більше робота і більше у неї відтінків, тим довше і дорожче буде результат.

При замовленні, я вам точно вкажу вартість і терміни вишивки. Якщо Вас зацікавила ця пропозиція і ви хочете замовити вишивку, то звертайтеся. Я з радістю і увагою вишию для Вас.

Отже:

  1. Вибираєте вподобану картину в альбомах (або пропонуєте свій варіант). Всі картини можна подивитися в моїй групі ВК
  2. Я повідомляю ціну роботи (БЕЗ ОФОРМЛЕННЯ В раму) і термін виготовлення. Якщо вас влаштовують умови - починаю вишивати для Вас, після внесення авансу, або надання матеріалу. Оформлення в раму за домовленістю.
  3. Ціна залежить від вартості матеріалу, термінів виконання, розмірів і складності роботи, кількості квітів. Матеріал: муліне (бісер), канва, схема (якщо авторська), або набір для вишивання входять у вартість роботи.
  4. Оплата: 50% від вартості - передоплата готівкою (або на карту Ощадбанку). Решта 50% при отриманні готової роботи (готівкою).
При замовленні ВЕЛИКИХ РОБІТ МОЖЛИВА ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ ПО ХОДУ РОБОТИ

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com