рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пальто з вишивкою купити

  1. Салон знаходиться в Гостиному дворі за адресою: м Москва, вулиця Іллінка, будинок 4, вхід 15.

У «Будинку російської одягу Валентини Авер'янова» можна купити неймовірно витончене пальто , Яка посяде гідне місце у Вашому гардеробі. Або ж замовити індивідуальний пошив.

пальто

Будь-який твір мистецтва грунтується на ідеї і на вихідних матеріалах, мода - не виняток. Отже, для створення пальто в народному стилі використовуються тканини з натуральних волокон, таких як шерсть, лоден. Для створення тканини використовуються прості способи плетіння. Пальто етнічного стилю створювати дуже просто, так як дизайнера оточує ціле море природних тканин - від ніжного шовку до грубої овчини і повсті.

Пальто етнічного стилю створювати дуже просто, так як дизайнера оточує ціле море природних тканин - від ніжного шовку до грубої овчини і повсті

Структура народного пальто за традицією має вільним кроєм, що додає моделі зручність. Прямий або розширюється донизу силует врівноважують пояса, стройнящіе будь-яку фігуру і вкривають від вітру і охолодження область в районі грудей. Як ви бачите, секрет затишку народного пальто - це поєднання натуральних матеріалів, простий крій і турбота про людину. Сьогодні, звичайно, змінилася техніка, але в той же час дизайнери продовжують надихатися народним стилем, вигідно використовуючи напрацьовані геніальні ідеї.

Сьогодні, звичайно, змінилася техніка, але в той же час дизайнери продовжують надихатися народним стилем, вигідно використовуючи напрацьовані геніальні ідеї

Перш за все, фольклорний народний стиль - це бурлеск яскравих фарб і візерунків. Згадайте національний костюм будь-якої народності - всі вони кольорові, веселі та яскраві, причому буде відрізнятись щодо візерунках і кольорах. Так, наприклад, в російських землях в особливій пошані був червоний колір, наряд нареченої здавна був різнобарвним, прикрашений вишивкою, перлами і камінням. А чорний ні кольором трауру. Така різноманітність відтінків пояснюється складністю виготовлення тканин, тому кожну річ селяни прагнули зробити красивою і приємною.

Така різноманітність відтінків пояснюється складністю виготовлення тканин, тому кожну річ селяни прагнули зробити красивою і приємною

Візерунки, вишиті на тканинах, були невипадковими, зазвичай за допомогою них намагалися вберегти людину від пристріту і темної магії і навести на власника щастя, здоров'я та удачу. Розташовувалися візерунки теж не випадково: так, оберігають елементи пришивались до краю деталей туди, куди зло не може проникнути.

Розташовувалися візерунки теж не випадково: так, оберігають елементи пришивались до краю деталей туди, куди зло не може проникнути

Мотиви візерунків зазвичай черпалися з навколишнього життя: майстрині вплітали тварин, птахів, квіти, дерева, сонце, предмети праці. Пізніше, коли з'явилися машини, орнамент вишивався автоматично на основі народних аплікацій.

Салон знаходиться в Гостиному дворі за адресою: м Москва, вулиця Іллінка, будинок 4, вхід 15.

Телефон: +7 (495) 114-50-16

Телефон: +7 (495) 114-50-16

Пальто в російській стилі «княже» з розкішного кашеміру.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com