рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Китайська мозаїка: Вишивка шовком по шовку з Сучжоу

  1. ширма
  2. Настільний екран
  3. Настінна одностороння картина
  4. настінний сувій
  5. Можливо, Вам будуть цікаві також статті:

Вже більше двох тисяч років майстри з Китайської провінції Сучжоу створюють унікальні твори - вишиті вручну шовком по шовку картини. Вишивка може бути односторонньою і двосторонньою, мати різні розміри і оформлення.

ширма

Ширма є традиційним видом прикраси, що з'явилися в Китаї та Японії в 12 столітті Ширма є традиційним видом прикраси, що з'явилися в Китаї та Японії в 12 столітті. Вишивка, створювана найтоншими шовковими нитками на однорідної шовкової тканини, розтягується і поміщається між двома стеклами, а також обрамляється різьбленням з цінних порід дерева. Двостороння вишивка робиться на напівпрозорої шовкової серпанку. Майстри вишивання примудряються ховати вузлики ниток таким чином, що обидві сторони вишивки виглядають абсолютно однаковими. У вертикальному положенні екрану промені світла проходять через тонку тканину, обрамлену різьблений рамкою, створюючи радісну і заспокійливу атмосферу в приміщенні. Особливий ефект блиску шовкової вишивки при різному освітленні робить зображення на екрані яскравими і живими. Окремим видом двосторонньої вишивки, які вимагають вищої майстерності, є виконання двох різних сюжетів на різних сторонах одного полотна (два різних пейзажу, тигр і павич, кіт і собака). При цьому вишивальниця ховає нитки одного зображення під нитки іншого і домагається повного збігу розмірів зображуваних об'єктів - дивлячись на зеленого кольорового павича, неможливо здогадатися, що на протилежному боці вишитий жовто-коричневий тигр.

Настільний екран

Настільні екрани ідеальні для прикраси столу Настільні екрани ідеальні для прикраси столу. Сюжети включають пейзажі, квіти, птахів, тварин і риб. Настільні екрани - це двосторонні вишивки найтоншої шовковою ниткою на шовковій серпанку, що поміщається між двома стеклами. Вишивка екрану відрізняється особливою копіткістю роботи. Так, вишивальниця використовує шовкові нитки понад двадцять кольорів і відтінків для вишивки очі кошеняти, а для вишивки хвоста золотої рибки розщеплює найтоншу нитку на 48 практично невидимих ​​волокон. Ці ниточки-павутинки накладаються шар за шаром для досягнення ефекту передачі всіх відтінків кольору живого оригіналу. Рамка вирізається з цінних порід дерева (червоне, палісандр, сандалове) і за рівнем виконання може розглядатися як самостійний твір мистецтва.

Настінна одностороння картина

Одностороння вишивка шовком по шовку виповнюється у вигляді живописного полотна на спеціальній рамі Одностороння вишивка шовком по шовку виповнюється у вигляді живописного полотна на спеціальній рамі. Полотно після закінчення роботи натягується на дерев'яну основу і обрамований багетом. Глядачем сприймається як картина, що відрізняється від твори живопису грою світла багатошарових шовкових ниток. Різноманітність сюжетів двосторонньої вишивки нічим не обмежена. Особливої ​​майстерності вимагає вишивка портретів - їх виготовленням займаються тільки спеціально атестовані фахівці. Деякі шедеври портретної вишивки, такі, як портрет королеви Великобританії, зажадали не менше півроку кропіткої роботи і накладення не менше десятка шарів вишивки нитками більш ніж тисячі кольорів і відтінків для досягнення повного ефекту живого обличчя і натурального волосся. Вишиті портрети державних і громадських діячів вже довгий час широко використовуються як оригінальні офіційні подарунки керівництвом Китаю.

настінний сувій

Шовкова вишивка робиться на рисовому папері з шовковим парчевим обрамленням, повторюючи стиль традиційного китайського живопису Шовкова вишивка робиться на рисовому папері з шовковим парчевим обрамленням, повторюючи стиль традиційного китайського живопису. Прекрасне виконання вишивки птахів, квітів, людей, пейзажів несе природу в будинок. Твори часто присвячені таким традиційним китайським цінностям, як чистота, витонченість, довголіття і щастя. В основному використовуються для прикраси стін.

Вишита картина - елітний, вишуканий подарунок. Сучжоуська вишивка здатна прикрасити будь-який інтер'єр, і буде служити прикрасою будинку і джерелом позитивної енергії довгі роки.

Можливо, Вам будуть цікаві також статті:

Зображення гір і води в мистецтві Китаю

На території Китаю розташована найвища гірська система. Вода в поданні даосів є осередком життя. Чи варто дивуватися, що зображення гір і води в мистецтві Китаю займають чільні позиції.

Пейзаж в традиційному мистецтві Китаю

Зображення природи в китайському живописі і декоративному мистецтві беруть свій початок від IV століття до нашої ери. У статті розглядається розвиток жанру пейзаж в мистецтві Китаю в різні періоди Імперії, наведені приклади відомих живописців провінції Сучжоу XII-XIV століть.

Ширма - дозвольте собі шик

Вперше ширма з'явилася в VII столітті в Китаї. З тих пір вона пережила безліч конструктивних і дизайнерських змін, поступово заполонила інтер'єри країн Близького Сходу і, звичайно ж, Європи.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com